Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hele přestaňte se nervovat a běžte se napapat.Já si dám po večeři nugetu arašídovou…
Chtěla jsem si koupit velkou, ale já bych ji sežrala na posezení a to teda NE-(možná příště
)
kacafazolka píše:
hele přestaňte se nervovat a běžte se napapat.Já si dám po večeři nugetu arašídovou…![]()
![]()
Chtěla jsem si koupit velkou, ale já bych ji sežrala na posezení a to teda NE-(možná příště
)
Jéé tak to já všem pro jistou zakázala mi kupovat čokolády, oplatky a tak. Tady žvýkám haribo medvědy a je mi dobře. Až mě s toho bolí zuby ![]()
Jani co ta pizza ????Dělala jsi ji????Dobroučká…slimpy slimpy......piš přeháněj........rychle.....
Tejchi píše:kacafazolka píše:Jéé tak to já všem pro jistou zakázala mi kupovat čokolády, oplatky a tak. Tady žvýkám haribo medvědy a je mi dobře. Až mě s toho bolí zuby
hele přestaňte se nervovat a běžte se napapat.Já si dám po večeři nugetu arašídovou…![]()
![]()
)
To já zase všem doporučuji ať mi nosí oplatečky,kokoládky a roksy bombonky......a jůzné mlsanečky…No se s pár kil neposeru no ni???? ![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:To já zase všem doporučuji ať mi nosí oplatečky,kokoládky a roksy bombonky......a jůzné mlsanečky…No se s pár kil neposeru no ni????kacafazolka píše:Jéé tak to já všem pro jistou zakázala mi kupovat čokolády, oplatky a tak. Tady žvýkám haribo medvědy a je mi dobře. Až mě s toho bolí zuby
![]()
)
Taky dobrý přístup
![]()
Tejchi: to jsme tady banda, já si dávám horkou čokoládu a oplatky, ráno mi holky donesly kus marlenky, no tož to jsem myslela, že ani do sebe nenatlačím, ale natlačila ![]()
Kacaf.: co myslíš? chybělo mi droždí, takže jsem se na to vykvákla,ale snad zítra… ![]()
Bože a já jsem se tak těšila alespoň co napíšeš.............. ![]()
j.s. No to já ráno stlačila kus štrůdlu, manželovi při pečení ujela ruka s cukrem no sladké to je až až!!! Já už jsem dýně teď, takže se snažím trochu držet z krátka!
My taky ,že Janičko.........................................................................................................Se snažíme držet zkrátka,ale nějak nám to nejde…jabadabadůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
Naštěstí mám nejbližší obchod 4km a musím ležet, tkaže tam stejně nemůžu
![]()
Jo jo to jsou Raškovice…a co JEDNOTA u pošty to bydlíš tak daleko od ní?
já to prdím, jenom at kynu a to malé se má dobře…však nějak zase zhubnu…
Já bydlím dál no…jako bys jela směr Frýdlant, Pržno, tak než začne Krásná. Prostě konec světa…
![]()
j.s. píše:
já to prdím, jenom at kynu a to malé se má dobře…však nějak zase zhubnu…
Tak to je hezké motto…no holky ještě chvíli vás budu poslouchat a pujdu ukrást tu bonboniéru co muž dostal od tchýně k svátku
Sice hořká, ale pčeci
![]()