Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
1.9.10 19:02

hele přestaňte se nervovat a běžte se napapat.Já si dám po večeři nugetu arašídovou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chtěla jsem si koupit velkou, ale já bych ji sežrala na posezení a to teda NE-(možná příště :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 19:04
kacafazolka píše:
hele přestaňte se nervovat a běžte se napapat.Já si dám po večeři nugetu arašídovou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chtěla jsem si koupit velkou, ale já bych ji sežrala na posezení a to teda NE-(možná příště :mrgreen: )

Jéé tak to já všem pro jistou zakázala mi kupovat čokolády, oplatky a tak. Tady žvýkám haribo medvědy a je mi dobře. Až mě s toho bolí zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 19:04

Jani co ta pizza ????Dělala jsi ji????Dobroučká…slimpy slimpy......piš přeháněj........rychle.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 19:06
Tejchi píše:
kacafazolka píše:
hele přestaňte se nervovat a běžte se napapat.Já si dám po večeři nugetu arašídovou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chtěla jsem si koupit velkou, ale já bych ji sežrala na posezení a to teda NE-(možná příště :mrgreen: )
Jéé tak to já všem pro jistou zakázala mi kupovat čokolády, oplatky a tak. Tady žvýkám haribo medvědy a je mi dobře. Až mě s toho bolí zuby :mrgreen:

To já zase všem doporučuji ať mi nosí oplatečky,kokoládky a roksy bombonky......a jůzné mlsanečky…No se s pár kil neposeru no ni???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 19:07
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
kacafazolka píše:
Jéé tak to já všem pro jistou zakázala mi kupovat čokolády, oplatky a tak. Tady žvýkám haribo medvědy a je mi dobře. Až mě s toho bolí zuby :mrgreen:
To já zase všem doporučuji ať mi nosí oplatečky,kokoládky a roksy bombonky......a jůzné mlsanečky…No se s pár kil neposeru no ni???? :mrgreen:

Taky dobrý přístup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 19:10

Tejchi: to jsme tady banda, já si dávám horkou čokoládu a oplatky, ráno mi holky donesly kus marlenky, no tož to jsem myslela, že ani do sebe nenatlačím, ale natlačila :)
Kacaf.: co myslíš? chybělo mi droždí, takže jsem se na to vykvákla,ale snad zítra… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 19:12

Bože a já jsem se tak těšila alespoň co napíšeš.............. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 19:12

j.s. No to já ráno stlačila kus štrůdlu, manželovi při pečení ujela ruka s cukrem no sladké to je až až!!! Já už jsem dýně teď, takže se snažím trochu držet z krátka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 19:14

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: My taky ,že Janičko.........................................................................................................Se snažíme držet zkrátka,ale nějak nám to nejde…jabadabadůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 19:16

Naštěstí mám nejbližší obchod 4km a musím ležet, tkaže tam stejně nemůžu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 19:17

Jo jo to jsou Raškovice…a co JEDNOTA u pošty to bydlíš tak daleko od ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 19:18

já to prdím, jenom at kynu a to malé se má dobře…však nějak zase zhubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 19:18

Já bydlím dál no…jako bys jela směr Frýdlant, Pržno, tak než začne Krásná. Prostě konec světa… :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 19:20
j.s. píše:
já to prdím, jenom at kynu a to malé se má dobře…však nějak zase zhubnu…

Tak to je hezké motto…no holky ještě chvíli vás budu poslouchat a pujdu ukrást tu bonboniéru co muž dostal od tchýně k svátku :mrgreen: :mrgreen: Sice hořká, ale pčeci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 19:21

ale jinak se moc snažím držet, viď kačko :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie