Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
30.8.10 20:05

hm, tak to je fakt na nasrání, tak se braň, v tom se nedá přeci dlouhodobě bydlet, si doveď hygieničku, ať napíše zprávu a omlať jim to o hlavu…za chvilku mi začínají chalupáři :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.8.10 20:09

hygiena už ti nepříjde to je ten největší bordel.Můžu to dát na stav.úřad jenže ta úřednice sedí s tím hňupem skoro v jednom kanclu takže to hodí pod stůl
Pokud to nepůjde po dobrém půjdu za starostkou a jinak televize :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
30.8.10 20:10

Našla jsem ho někde na netu:

PIZZA SUPER TENKÉ TĚSTO JAKO Z PIZZERIE VYDRŽÍ I 2 DNY V LEDNIČCE KRÁSNĚ NAKYNUTÉ!

500g hladké mouky, 1/2 kostky droždí, 1-2dcl vlažné vody, 2 lžíce zakysanky, 1 lžička soli.

já nechám umíchat v pekárně a i vykynout, když ji chci hned péci. Jinak dát třeba na druhý den do lednice a ona tam pomalu nakyne.

Nám chutná, necháváme ji tlustší, máme rádi Chorvatskou pizzu a ta je tak 2cm. Zkuste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.8.10 20:13

děkujeme, děkujeme,děkujeme a teď pěkně vykyneme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.8.10 20:19

zkusíme :dance:
kaca: jen se braň, já vyřizuju povolení na stavbu a kdybych já pracovala v práci, jako oni, tak letím…ty jo, to je banda a dělají takové problémy, že bych to tam.. :cert: :cert: :cert: :cert: všechny do jednoho…jedna baba na stavebním úřadě už dostala od jednoho chlapa přes hubu, protože už to prostě nevydržel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.8.10 20:19

jdu čučet, tak se mějte :) mě ten můj tak masíruje, že fakt radost, když se napije… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.8.10 20:20

Megg:tak já byla u lékaře dnes a prcek má 6 cm další kontrola je 16.9 prosím o zapsání do tabulky děkujíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.8.10 20:21

Jaňulko tak dobrou noc a pevné nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.8.10 20:23

to já se s ním zase moc neseru…tak dobrou a hezké sny, třeba o té šesticentimetrové fazolce v bříšku :mrgreen: já poslední noci ve snu rodím, je to hezké, tak jsem zvědavá, jaká bude realita :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
30.8.10 20:28
A ještě v kolikátem TT jsi.
kacafazolka píše:
Megg:tak já byla u lékaře dnes a prcek má 6 cm další kontrola je 16.9 prosím o zapsání do tabulky děkujíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.8.10 20:30
Megg píše:
A ještě v kolikátem TT jsi.
kacafazolka píše:

12+6 já jsem ti to kopyto nenapsala :oops: pardooooon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
30.8.10 20:36

už je zapsáno díky a sladké sny přeji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.8.10 20:42

děkuji a krásné sny pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.8.10 21:03

Ahojky taky se přidáváme, čekám dvojčátka začátkem března.tak snad nám to všem vyjde v termínu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.8.10 07:46

Dobré ráno holky, tady u nás je teda pěkně škaredě. Prší prší a prší. Vůbec se nám s malým nechtělo vylézt z postele. S tou plísní je to děs. My ji máme přes zimu v koupelně a to jen proto že jak nám ji zedníci dělali tak tam dali něco co se má dávat do bytů v paneláku a pak ještě v ložnici. Jsme udělali malému pokojíček trošku přestavovali ložnici a jak jsem odsunula skříňku tak za ní to bylo celé plesnivé tak zatím stačilo nastřikat savem, ale že prý teď existuje nějaký nátěr po kterém se už ta plíseň něvrátí.
Jinak gratuluji ke kontrolám a k novým maminkám. Já jdu zas ke svému teď ve čtvrtek.
Co vaříte dneska k obědu???Potřebuji nějakou inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí