Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hm, tak to je fakt na nasrání, tak se braň, v tom se nedá přeci dlouhodobě bydlet, si doveď hygieničku, ať napíše zprávu a omlať jim to o hlavu…za chvilku mi začínají chalupáři ![]()
hygiena už ti nepříjde to je ten největší bordel.Můžu to dát na stav.úřad jenže ta úřednice sedí s tím hňupem skoro v jednom kanclu takže to hodí pod stůl
Pokud to nepůjde po dobrém půjdu za starostkou a jinak televize ![]()
Našla jsem ho někde na netu:
PIZZA SUPER TENKÉ TĚSTO JAKO Z PIZZERIE VYDRŽÍ I 2 DNY V LEDNIČCE KRÁSNĚ NAKYNUTÉ!
500g hladké mouky, 1/2 kostky droždí, 1-2dcl vlažné vody, 2 lžíce zakysanky, 1 lžička soli.
já nechám umíchat v pekárně a i vykynout, když ji chci hned péci. Jinak dát třeba na druhý den do lednice a ona tam pomalu nakyne.
Nám chutná, necháváme ji tlustší, máme rádi Chorvatskou pizzu a ta je tak 2cm. Zkuste.
zkusíme ![]()
kaca: jen se braň, já vyřizuju povolení na stavbu a kdybych já pracovala v práci, jako oni, tak letím…ty jo, to je banda a dělají takové problémy, že bych to tam..
všechny do jednoho…jedna baba na stavebním úřadě už dostala od jednoho chlapa přes hubu, protože už to prostě nevydržel…
jdu čučet, tak se mějte
mě ten můj tak masíruje, že fakt radost, když se napije… ![]()
Megg:tak já byla u lékaře dnes a prcek má 6 cm další kontrola je 16.9 prosím o zapsání do tabulky děkujíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
to já se s ním zase moc neseru…tak dobrou a hezké sny, třeba o té šesticentimetrové fazolce v bříšku
já poslední noci ve snu rodím, je to hezké, tak jsem zvědavá, jaká bude realita
![]()
kacafazolka píše:
Megg:tak já byla u lékaře dnes a prcek má 6 cm další kontrola je 16.9 prosím o zapsání do tabulky děkujíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Megg píše:
A ještě v kolikátem TT jsi.kacafazolka píše:
12+6 já jsem ti to kopyto nenapsala
pardooooon
Ahojky taky se přidáváme, čekám dvojčátka začátkem března.tak snad nám to všem vyjde v termínu. ![]()
Dobré ráno holky, tady u nás je teda pěkně škaredě. Prší prší a prší. Vůbec se nám s malým nechtělo vylézt z postele. S tou plísní je to děs. My ji máme přes zimu v koupelně a to jen proto že jak nám ji zedníci dělali tak tam dali něco co se má dávat do bytů v paneláku a pak ještě v ložnici. Jsme udělali malému pokojíček trošku přestavovali ložnici a jak jsem odsunula skříňku tak za ní to bylo celé plesnivé tak zatím stačilo nastřikat savem, ale že prý teď existuje nějaký nátěr po kterém se už ta plíseň něvrátí.
Jinak gratuluji ke kontrolám a k novým maminkám. Já jdu zas ke svému teď ve čtvrtek.
Co vaříte dneska k obědu???Potřebuji nějakou inspiraci.