Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
29.8.10 19:34

jo cuketovou s kakajkem a skořicí mňam…moc dobré
teď si Honzík přečetl ty mrkvové šátečky a prý brrrrrrrrrrr, no já mu dám.Udělám to a pozná houby
Pizza je ve mě prokládala jsem to tou buchtou takže asi budu mít z prd…sifon.Pardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 19:35
j.s. píše:
Peťka: tak o něm nevím opravdu celé léto :mrgreen: :mrgreen:

takže včera nic???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
29.8.10 19:35

snad bude chutnat, dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 19:37

no jo, paní nezklamala :mrgreen: já jsem měla jenom světlou, s kokosem a na hoře politá čokoládou a trochu kokosu , zítra si dám na snídani, jestli zbyde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 19:37

kacaf.: co myslíš? nakonec mi škrábal záda a zadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 19:39

Jani vnačku?To je nářečím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 19:41
Jani vnačku?To je nářečím?
j.s. píše:
kacaf.: co myslíš? nakonec mi škrábal záda a zadek :mrgreen:

no tak možná příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 19:42

no máme nebo měli jsme rodinu na slovensku a nějak máme pár slov, kterým nikdo nerozumí, třeba víte co je habarka?
a můžu vám napsat jeden recept, po dědovi, jako malá jsem to milovala, jedli to na frontě v Rusku, brambory se uvaří ve šlupce, oloupou, nakrájí se na kolečka, uvaří se široké nudle, usmaží se na oleji na kostičky cibule a všechno se to smíchá :palec: :palec: já tam teda dávám navíc anglickou, pořádně prorostlou, je to fakt mňamka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 19:43

určitě to zkusím…a holky fakt nevíte co mám dát do těch koláčků za cukroví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 19:46

do jakých koláčků? tomu zase nerozumím já, já na vánoce dělám ovesné koláčky, linecké a vanilkové rohlíčky, víc je u nás zbytečné…mám jedno těsto, ale několik variací, s marmeládou, s dr.oetker nebo jak se to píše, má dobré ty krémy, něco posypu kokosem, něco nechám tak, někde dám mandli, někde oříšek a pak to vypadá, že mám x druhů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 19:51

já vím,já vím je to švrdlák neboli kvedlačka…mám totiž tatínka Slováka :jazyk: Ty máš předky na Slovensku a cpeš se haluškama s koprem jo?Jejda babi a dědu by pokrutilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 19:52
j.s. píše:
do jakých koláčků? tomu zase nerozumím já, já na vánoce dělám ovesné koláčky, linecké a vanilkové rohlíčky, víc je u nás zbytečné…mám jedno těsto, ale několik variací, s marmeládou, s dr.oetker nebo jak se to píše, má dobré ty krémy, něco posypu kokosem, něco nechám tak, někde dám mandli, někde oříšek a pak to vypadá, že mám x druhů :dance:

do svatebních jelítko...... :lol: to já peču jako pako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 20:10

je to taková vařečka velká a v ní takové ty dírky a jak se vytahují halušky z vody, tak tady tím…
počkej mi jíme halušky vaječinové, s brydzou kde se dává kopr a pak se zelím a to zelí je takové sladké ale zároveň pálivé…
vy jíte jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 20:11

a kdy že se to bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 20:13

Děvuchy tuž idu už spat,bo zitra rano valim na poradnu.Tuž držte palce ať je všicko v cajku.Budu se na vas těšit zasek zitra ja?Klidne spani děvuchy a žadne bykarny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí