Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kacafazolka: když ti řeknu, že se mi v mikrovlnce ohřívá kačena a zelí a knedlík a na oběd budu dělat bramborový guláš, ať si dá i malý a manžel, tak bych si měla dát přes ![]()
MAR: jojo, mě to třeba dělalo špatně a hned jsem přestala, možná i kvůli pocitu, že kdyby něco…teď mi psali, co si vezmu za hodiny a já jim zase napíšu, že nic, že jsem v tom, budou mít radost ![]()
MAR: to malé porodíš taky asi na kole ![]()
Kaca: já jsem tak zkrácená, že si ani nedošáhnu na prsty u nohou ![]()
Dobré ráno holky,
kaca není to blbé jelikož já mám chuť zas na guláš ze včerejšího oběda.
j.s. malý je kouzelný
Dávám tu fotku svého raubíře
Kačí to se zdá, ono teorie je vždy lepší než praxe…budu ráda když se dokopu 2× týdně plavčit a 1× týdně na těhu cvíčo…to bych byla spokojená…+ párkrát týdně větší prochajdy do lesa s psinama ![]()
j.s.ty budeš zase
já žeru ty karbošky-úplně jsi mě navnadila ![]()
Jo a na špičky si nedosáhnu už dávno…od ledna do dubna jsem byla na nemocenské-vyhřezlá plotýnka a teď se ta mrcha začíná ozývat znovu.Doufám,že to rozchodím, ale už se mi i podlamuje noha.Obstřiky teď nesmím , rehabilitaci taky moc ne tak mi nezbývá než uvolŇOVAT A PLAVAT
a všem kdo tak krásně nezřízeně snídají DOBROU CHUŤ ![]()
už je ve mě, ale doufám, že se neproletí do záchodu, snad ne, to by mě nasralo…opravdu, bylo to móóóc dobré…i toník si dal ![]()
to je můj Ríša v první třídě.Šašek po mě už od mala…
teď už jde do 7. třídy- pomoc to utíká ![]()
my slavíme v pátek první rok a jsem z toho v prd…za půl roku druhé a já půjdu
![]()
Holky jste fakt „zvířata“ jdu na druhou snídani
![]()
jinak děti jsou krásné…už ho chci mít taky doma nebo aspoň být už v tom období, kdy by to přežil kdyby něco, nám to vychází ten 26 -27 týden, na vánoce…
no to jste si pospíšili
ale ty jsi šikovná a určitě to vše zvládneš.a ta kačena musela být jako prase když ji ještě furt máš… ![]()
mě vánoce vychází na 29-30 týden.no a ještě to cukroví co sežeru no to bude koule.......Bože já bych si dala rum.kuličky
budu je dělat ale až do koláčů…Holky co se tam jestě krom nich a lineckého dává?
něco pro pobavení. Omluvte prosím sníženou kvalitu zvuku-pro případ je vedle uvedený text.
http://www.karaoketexty.cz/…-babce-28911
![]()
kacafazolka píše:
něco pro pobavení. Omluvte prosím sníženou kvalitu zvuku-pro případ je vedle uvedený text.
http://www.karaoketexty.cz/…-babce-28911![]()
![]()
jo a nejlepší to je od 5 minuty 40 vteřiny,ale jinak celkově moc dobré