Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedostanem jooo? A já čekala aspoň těch 10tis na kočár…no pěkné ![]()
vážně jo !?
To jsem vůbec nevěděla. Hlavně, že svoje platy a náhrady si poslanci nezruší!! Fakt šetří jen na rodinách s dětmi, to je pěkně nefér.
Jestli budu potřebovat všechno dvakrát pro dvojčata, tak fakt nevím kolik to bude stát ![]()
Já myslím, že za dvojčata snad něco dostaneš, a můžeš ty věcičky střídat nee??? Půl den dupačky jeden prcek a druhý půl den druhý ![]()
jé, já vás nechtěla vystrašit, nedostanou nic druhorodičky, prvorodičky by měli dostat těch 13 tis.
a já nic
o dva měsíce a pár dní nám to uteče, ale co se dá dělat…
Tak to s tím porodným je od nich sprosté, stěžují si že je málo mladých a nemá kdo vydělávat na důchody a místo aby podpořily narozené děti, tak to zrušej, no fuj ![]()
jo ale sociálně slabým to dají, no tak to potom nechápu, zase cikáni můžou rodit děcka o sto šest…
![]()
j.s.:ani mi nemluv.To jsou takoví hajzli neobádaní,prý si máš všechno schovat po prvním dítěti.....No jasan budu mít doma 12 let kočár,postýlku atd.,atd.ať si to strčí do prd.....,kreténi.no to jsem se zase rozšoupla…Alespoň mám čisté svědomí v tom, že jsem ty parchanty nevolila.....vlastně jsem pořád svobodná matka a oni mi vzali i přídavek na dítě, protože jsem měla o 10 Kč!!!!!měsíčně více, ale samozřejmě v těch příjmech byly započítány i ty přídavky , které jsem dostávala rok předtím.Já měla na výplatu necelých 10 000 Kč a řekli mi, že mám přece pěkný příjem-tak co chci…
no nervy moje...... ![]()
kacafazolka: přesně, jsou to kurv…pardón, ale je to tak, prostě to nechápu, dobrá, tak to měli třeba snížit a dát všem 8000,– a bylo by, moje švagrová se mi směje do ksichtu, že ona těch 13 tis. dostala, je to prostě nefér
prostě se bez toho neposeru, ale pomohlo by mi to moc, malému musím kupovat postel, teď zase plinky a doufám, že zase rok budu kojit, protože kupovat dvojmo nutrilony a plinky, to je prostě záhul
a ještě šahají na stavební spoření, odečet daní a zrušili manželské zdanění, no tak jsem se právě krásně nasrala a vytočila, ale jo, hlavně, že jsme zdraví a pořád na ten chleba a něco k tomu máme…ať jdou někam, svině, jim se to povídá, já jsem viděla za rok a něco, co oni si vydělají za měsíc…
![]()
tak už se nebudeme rozčilovat
ať si to sežerou.....pazgřivci…já taky doufám, že budu kojit co nejdéle ať se z toho nepos… ![]()
Jooo tak porodné mě taky pěkně nadzvedlo. Už jsem přemýšlela, že si namažu hubu na černo a půjdu na socku něco zkusit vyškemrat
Náš stát je prostě krásné místo k žití, jen nesmíš být čech ![]()
Kojit bych taky chtěla strašně moc. U prvního to nevyšlo. To jsem kojila asi jen 3 týdny a z toho dva týdny v neuvěřitelných bolestech. No myslela jsem, že to přejde, ale když malá poprvé vyblila krev, kterou si ze mě natahala spolu s mlékem, tak jsem přestala.
Mléko mi pak do týdne odešlo samo a bylo po srandě. 1500 měsíčně za nutroše + plíny a bylo skoro po mateřské. Obdivuju samoživitelky, že to nějak dávají. ![]()
Kri: to já taky nechápu, kupujeme teda jenom pemprsky, a jako kosmetiku weledu a na prdel sudocrem a jsem zvědavá, jestli to půjde i u druhého, malého odstavuju na nutrilon a to už máme druhou krabici…
byli jsme u známých na opékání, pršelo, tak to bylo na pánvy a dala jsem si šampáňo a pak trochu vína a jsem teda
bylo dobře
tak snad je mařenka v bříšku taky spokojená ![]()
dobré ráno holky, tak jsem včera byla na to skreeningu a vše ok. Bylo to úplně super i paní doktorka byla příjemná. Bylo to fakt nádherné dívat se na mimi jak si tam lebedí akorát se nechtělo nechat poměřit tak jsem tam šla na 2×. Jediné co máme tak je zvýšená činnost srdíčka ale ještě je to v normě. Se vlastně ani nedivím jak se často s malým nervuju. Jsme mu šli včera vybírat pokojíček a je to děs ty ceny. A přidám konečně fotku bříška a včerejšího UTZ.
A tady je naše miminko. Doufáme že holčička ikdyž kamarádka mi včera říká že podle obličeje to vypadá na kluka, tak jsme se s přítelem docela nasmáli
![]()
Peťko:
moc krásné UTZ, a bude to holčička, uvidíš, my ji taky budeme mít
![]()