Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo jo tv je žrout času, ale já bych se bez lenošení u ní asi picla
třeba teď začne Vyprávěj no to prostě miluju…komu se ještě líbí Vyprávěj?????????????
jak moc jsi těhotná? registrovat tam se musí 14+0 a ten screening je 10-12tt že jo? no uvidím, co mi doktor v úterý řekne, pak budu řešit co a jak, jak dlouhé jsou objednací lhůty na ten screening? jako jestli když mi to doktor napíše 10+3 tak stihnu to vůbec?
Hucka píše:
fotografku bych znala, je super a svatby jsou její specialitou, ale odkud jsi?
Kurde no tuž z Ostravy-Svinova ![]()
Hucka píše:
hm tak tam asi nepojede, nebo by se ti to prodražilo
to asi jo...........
máme tady nováčka JitulkuH.Vítám tě mezi námi.....
Jsem totiž Colombo ![]()
Hucko nevím zda to bylo na mě s tím Podolím, ale já jsem dnes 8+4 a ten screening mi budou dělat v jeden den, ráno testy a ve 12h utz a budou již výsledky. A je to ve 13 týdnu, tj. od 12+2 do 13+4cca , kvůli dovče mi další termínoš vyšel až na 14tt a to je dle dr pozdě,a 12+1 zas brzo..tak uvidíme jak se prcek na dalším utz v 12 týdnu vyloupne…objenala mě radči už nyní na toho 21.9 a uvidí se. Prý ať mám radči termínoš.
Zdravím. ![]()
Tak to ti Maro1 budou dělat stejně jako mě ale já mám nejdřív UTZ a potom až krev tak jsem zvědava jestli výsledky budou v ten den. ![]()
Teď jsem se vrátila z nákupů a udělalo se mi tak zle od žaludku, že ležím. Koupila jsem si ale senza kalhoty, ještě velké ale s mimískem dorosem. ![]()
MAR01 To jsem ráda, že ti to v Podolí dobře dopadlo. Už víš, kdy se tam máš jít registrovat?
A jste moji favorité, že nemáte telku. Já pořád čekám, kdy se ta naše stará rozbije, že už další nekoupíme… Ale myslím, že spíš hned pošupajdíme do prvního krámu pro novou ![]()
Hucka Já myslím, že když si tam zavoláš, tak ti s termínem vyjdou vstříc, a kdyby ne, tak to dělají i jinde (Apolinář, Gennet a asi i jinde)
Megg mě je nyní dva dny fakt šoufl…včera jsem v práci stála na wc a čekala zda něco bude
náběh byl, ale nic…a dnes jsem se zas ráno probudila s bleee pocitem. Kámoška o 3 měsíce těhu starší, říkala že jí bylo nejblbějš 9-11 týden tak jestli to je ono mám se dalších 14 dní co těšit.
Megg mě je nyní dva dny fakt šoufl…včera jsem v práci stála na wc a čekala zda něco bude
náběh byl, ale nic…a dnes jsem se zas ráno probudila s bleee pocitem. Kámoška o 3 měsíce těhu starší, říkala že jí bylo nejblbějš 9-11 týden tak jestli to je ono mám se dalších 14 dní co těšit.
kacafazolka: tak to je jasné, já jsem půl hodinky cesty od Vás, no jo, to je pak jasné
![]()
holky, nebojte, nechte kontroly kontrolama, vše bude oká, já jdu tam, kam mě pošle dr. a navíc se neptám, nechci nic vědět…
jdu příští týden na ten DS, dám jim ráno krev, udělají mi utz, a budu čekat, jenom ať mi nevolají…další screening mi pak už dělá dr u něho…
já tv zapínám až večer, ať z hlavy trochu vyflitruju toho raubíře a mám chvilku čas na úplné hovadiny, protože v té tv nic není…
Holky, a co říkáte na to, že některé nedostaneme ani korunu porodného, sice to už není nejnovější novinka, ale jak si na to vzpomenu, jsem řádně nasrána,…ne že bych měla dítě pro porodné, ale dost by to pomohlo a teď prostě páni poslanci nás poslali k šípku ![]()