Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pistinko:
já chci do podolí, zatím jsem 8+3, k dr mám jít na konci 12týdne na krev a pro průkazku, ale on ten prvotrimestrální screaning nedělá
tak mě napdalo, myslíš, že by se tam nějak dalo do podolí na tohle objednat soukr? Když on to nedělá? Nebo mi musí dát žádanku. Pokud bych do Podolí nešla na srcreaning, tak pak až se nahlásit do porodnice okolo 12týdne, ale někde jsem četla že jediný den co se tam můžeš nahlásit tak je 14+0 tak jsem z toho jelen, budu moc ráda, když tam vyzvíš nějaké to info.
dobré ráno holky ![]()
pistinko: moc gratuluji, dvojčátka byl sen mého přítele
ať jste zdraví a krásně rostete,
jdu se nasnídat a vyrážím do města, včera viděl malý na procházce kačenky a ovečky, takže dneska může koukat na prodavačky a od rána mám chuť na nudle s tvarohem, hodně cukru a másla, to si dá i malý, je to hned, takže ![]()
Ahoj holky, tak po delší době snad nebudu rušena a zase vám něco napíšu.
Megg, chtěla bych tě poprosit o dopsání do tabulky. Termín 27.3. Děkuji ![]()
Pravidelně vás čtu, ale jak mám napsat, tak Lilča něco hrozně nutně potřebuje. Ona celkově nic nechce, všechno „jen“ potřebuje
No už se těším, až půjde do školky. Aspoň chvilka klidu. Chtěla jsem se zeptat těch, co už mají větší prcky. Jak dlouho trvá období mami co je to a mami proč???? Někdy už to fakt nedávám a radši nic nevím, aby mi dala pokoj ![]()
Chutě vám docela závidím. Ne že bych se teda ráda přežírala, ale já kromě ovoce a zeleniny nejím snad nic. Mám chuť spíš na sladké, ale jak si dám čtvereček čokolády, tak mám dost. Blbě mi už ani není, jen jsem taková slabá a hlavně zdechlá. No už se poohlížím po tom robotickém vysavači, ať nám malou nevezme sociálka ![]()
Bříško taky nemám nebo teda jako ne těhotenské. No vyfotím to, ať můžu za měsíc porovnávat. Já jdu na KO až v pondělí. Si úplně vybavuju, jak jsem chodila na KO s Lilinkou a jak mi na začátku těch kontrol připadalo strašně málo, respektivě, že jsou mezi nima dlouhé pauzy a na konci jsem nadávala, že se tam musím každý týden dovalit. Jooo byla jsem strašně příjemná těhule ![]()
Pracujou u vás hormony??? Mně už můj pomalu zakazuje americké romantické komedie, protože to pak všechno chci taky a půlku filmu probulím, jak je to krásné ![]()
Pistince gratuluju k dvojčátkám. To bude teprve záhul. Segra si je strašně přála a teď je ráda, že má jenom jedno. A vůbec všem gratuluju k miminkům, hlavně ať nám to všem dobře dopadne. ![]()
Já se zítra taky přidám, to budu taktéž 9 + 4
dnes mi je šoufl…včera jsem měla i chutě a papala jsem tak dnes zas nic moc ![]()
Ježíš já jak viděla 9+4
né zítra dodám foto 8+4
omlouvám se…týden sem a týden tam…
MAR01 píše:
pistinko:já chci do podolí, zatím jsem 8+3, k dr mám jít na konci 12týdne na krev a pro průkazku, ale on ten prvotrimestrální screaning nedělátak mě napdalo, myslíš, že by se tam nějak dalo do podolí na tohle objednat soukr? Když on to nedělá? Nebo mi musí dát žádanku. Pokud bych do Podolí nešla na srcreaning, tak pak až se nahlásit do porodnice okolo 12týdne, ale někde jsem četla že jediný den co se tam můžeš nahlásit tak je 14+0 tak jsem z toho jelen, budu moc ráda, když tam vyzvíš nějaké to info.
Ahoj, jsem 13+1 a právě jsem volala do podolí. Zeptala se, kdy mám termín porodu(6.3.11)a že mám prijít 5.9.
nečekala jsem takovou rychlou a jasnou odpověď
.Takže nejlepší je si zavolat ![]()
MAR01: Mně to taky trvá než to vždycky spočítám. Při prvním těhu jsem to věděla všechno přesně, teď nějak nemám ten správný přehled : ![]()
Kri12 já to mám s tím mým zlobidlem podobné sotva si sednu k pc tak to je furt mami pojď a furt mami mami mami to vydrží říkat než se naštvu a odcházím od pc. Teď jsem mu dala hrozno tak než ho sní mám klid
No a na tu čokoládku mám taky chutě a celkově i na zákusky ale tady ty chutě na mě příjdou většinou k večeru a to se zákusky už nedají sehnat ale stačí mi toho málo a mám dost včera jsem večer spapala 4 bonbony z bonboniery a to jsem chtěla ještě ale říkám si musím se krotit. No a u těch filmů bulím též jenže přítel si ze mě dělá srandu a o to je to horší to pak bulím dvojnásobně.
samara 17 já mám bříško asi jako ty možná o trošku větší ale nejde mi ho samotné nafotit, tak musím počkat na svou drahou polovičku ![]()
Peťka1 píše:..no já jsem si dala časovač na foto a smála se, co tam vlastně fotím
samara 17 já mám bříško asi jako ty možná o trošku větší ale nejde mi ho samotné nafotit, tak musím počkat na svou drahou polovičku
kacafazolka: moc děkuji, budu se snažit
taky přeji, aby vám všem, holky, bylo už jen dobře a pak ještě líp.