Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já měla dnes na večeři masovou topinku a pytlík chipsů to bylo na zahrádce v hospodě a myslím, že bych už dnes nic neměla jíst.Myslím.......?nechci myslet
ještě něco zbodnu
a když už jsme u toho sexu…dnes tu nebudu dlouho.Miláček měl teď dva dny noční tak máme co dohánět
mějte se a šupněte si taky do pelíšků ![]()
Ježíši holky, teď jsem teprve dočetla, pod co jsem ty své dva příspěvky zařadila.
Vy máte takové téma!! a já to kazím nějakým screeningem
![]()
U nás momentálně nic, dvakrát jsem zakrvácela a teď radši nic bojím bojím. ![]()
Proti vám jsem teda padavka: nejím, nepiju a ne....., budu s tím muset něco dělat ![]()
Pesti: díky za info, já vím..musím se rozhodnout s tím screeningem…
jinak sex: já byla na něj před těhu celkem dost
ale první týdny jsem byla spíš zdrženlivá neb jsem se i trochu bála a divně mě bolelo břicho no prostě prvnička
nyní je to už zas ok ![]()
Včera mě přítel fakt pobavil, byl nakupovat a dones takové ma spz se jmény, které máme připravené pro děti/jak kucí tak holky/…tak to máme na lednici a čeká až se to rozlouskne
jinak taky posílám břuch dnes 8+4tt
dobré ránko,
já jsem včera zase na manželské etudy, a tak jsem měla o čem přemýšlet, nedíval se někdo na to? kacafazolka, ta ne ![]()
Ahojky holky, tak já bych teda sex mohla, chuť je. Jenže všeho všudy za ty 3 měsíce jen dvakrát, páč se dost bojím, otěhotněla jsem po 2 letech, v průběhu nich jsem stihla 1 mimoděložní + cysta na vaječníku. A navíc mívám takovou zvláštní dispozici po milování zánět močových cest a pak z toho zánět ledvin, takže u nás se poslední 2 roky praktikovalo po milování 1 tabletka ATB, což bych se teď v těhu chtěla vyvarovat, tak se bojím když si je potom nevezmu, abych zase neměla zánět ledvin, to by bylo pro mimi asi fatální. Takže za mně můžu říct že bych chtěla, ale strach je větší, přece si to nepokazím, když už to trvalo 2 roky. Já vám holky závidím, ale co už, ten mimísek pak v náručí za to stojí co!!!!!!! ![]()
žádná televize včera nebyla
a ani dnes ráno dobré ráno z ČT
takže jájá jupíjupíjéééééé ![]()
Já jsem taky zakrvácela dvakrát, tak my jenom opatrně, a občas, ale mě to moc chutná … ![]()
chytly jste se dobře
to mě těší…kacafazolka: ty budeš dobré číslo ![]()
jdu dělat bram.knedlíky a zelíčko a karbošky.....mňamiky papiky,hledám fotografa na svatbu a to je drahééé
a to já se tak nerada fotím a ještě tolik peněz za můj ksichtík
![]()
U nás tv taky nebyla ale né kvůli sexu ale neb jí nemáme ![]()
jinak jsem volala do Podolí, moc příjemní, na všem jsem se dohodla, jen se mi do všeho tam pleta ta dovolená
pokud to vyjde šla bych i na ten screening tam…jen to musíme vychytat s vel míma.
fotografku bych znala, je super a svatby jsou její specialitou, ale odkud jsi?
MAR01: ještě jsem zapomněla napsat, že ten screening se dělá v přesně stanovených termínech asi cca 10tt-12tt. Po tom už to nedělaji a je potřeba taky nějaký čas, než bude volný termín.