Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ty jo, zavoněla kačena z lednice, tak teď bych si měla dát přes hubu, ještě mě bolí v krku z toho
a zase myslím na kačenu ![]()
rorozulko: ze mě si opravdu příklad neber
![]()
viděla jsem to s malým a víš co? Nemusím u toho přemýšlet…
Odpočinková hovadina.....
a stejně u toho taky usnu…dnes nic nebude Honzík jde zítra na denní dvanáctku tak brzy do hajan ![]()
tak mysli na mě-Kačku to by ti z toho nemuselo být alespoň blbě…
a do té ledničky ani nelez ![]()
a neusnu a neusnu,
ta pětiminutovka, to přežiju užiju
![]()
kačena nebude, bude na oběd, at vařím jenom polévku
Ahojky, mě už od odpol tak divně pobolívá podbřiško
píchá mě tam
tak doufám, že je to jen tím že poslední dva dny jsem nebyla na wc
ale pokaždé mám strach zda to není něco špatného. Ale nešpiním nic. Zítra to chceme oznámit rodině, tak jsem z toho nervozní. Doufala jsem že už budu ok a nebát se, že by se mohlo něco stát.
MARO:to bude určitě tou zácpou, neboj…Zkus si dát něco co tě prožene a bude to fajn uvidíš.To jsou hrozné bolesti, když nejdeš na záchod.Tak se nestresuj a zacvič si z nohama v leže- jezdi jakoby na kole a zvedej nožky.Moc to pomáhá.....
dobrou noc ![]()
Kaci dík, asi joo snad, ale já tím trpím jak pes a to páchám úplně šílenosti abych šla a nic
zkoušela jsem lněné semínko -nic…teplou vodu - nic…ráno kefír s rozmixovanou půlkou meruňkového kompotu - nic…prostě nic co zaručeně zabere
jablíčka prostě nic moc nooo musím se s tím asi mířit a víc se hýbat a nestresovat. Dobrou
MARO1:Doufám,že už je ti lépe,aale pro jistotu..... tady na těch stránkách máš nějaké rady na zácpu tak to zkus.Jinak si skoč do lékárny ať ti dají nějaké projímadlo.To bude mít asi nejrychlejší účinek.
http://www.babyweb.cz/…tenstvi.aspx
Tak ať už je ti lépe…sakra,zácpa jedna blbá ![]()