Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
moc vám závidím vaše chutě,já bych měla být už dvanáctý týden,stále je mi špatně.Už jsem zhubla čtyři kila a ploužím se po baráku,jak jsem vyštavená.Když je nejhůře,vezmu čípek Torecan,trošku se mi uleví na dvě hodky.Jela jsem i na tři dny k našim,bohužel furt stejný,jen jsem alepson malinko více snědla.Jinak mě dvě noci trápí podivné křeče v podřišku jako tahání,že mě to probudí a musím změnit polohu.Znáte to někdo?Mám strach,abych něco nezanedbala,na kontrolu jdu ve čtvrtek.
ahoj holky, hezký večír, já už jsem doma, a nechala jsem tatínkovi malého a co myslíte??? potkal naše sousedy z baráku (mají o dva měsíce mladší holčičku a sedmiletou dceru) no a v šest, když jsem měla dojít a taky přišla domů, nikdo nikde, klepu na sousedy, náš malý rozdivočený, že si hrajou na hoňku a náš tatínek s pěkným drakem ze slivovice a piva
takže si to hlídání opravdu užil, to je bordel ![]()
já si dala v hospůdce víděňskou kávu, ondráše a bylo dobře, to jsem potřebovala ![]()
Strašpytlík: mě taky hodně bolívá břicho, jsem nafouklá a příjde mi, že si břicho musím tak nějak podpírat…no uvidíš ve čtvrtek, mě dr vždycky řekl, že je to normální, pokud to není nějaké dlouhodobé, že se prostě děloha zvětšuje a dělá se místo pro mimi, že to tak někdo mívá, uvidíš…
Kacafazolko: co zase vaříš na večeři, že tady nedáš ani echo, jak si dopadla
písni, papa a nežer matko
![]()
čůůůůůůůůůůůůs holky, dneska jsem na Vás neměla čas
Ale poslušně hlásím, že kontrola O.K.A mám i fotečku, ale bohužel Vám ji nemůžu zatím poslat jelikož mám problém se skenerem
Ale až to budu mít v pořádku pošlu.Je totiž úžasná…Svišťátko na ní má nožky v tureckém sedu a cucá si palec-no fakt úžasné…Až jsem brečela.Jdou tam vidět prstíčky no super.
![]()
¨Jani já zase cpala pizzu,ale jen tu z mražáku a půlku jsem dala Riškovi takže se asi půjdu docpat.Dneska jsme dělali nějaký nový nátěr na omítku, objevuje se nám doma plíseň a nemůžeme se ji zbavit a úřad?Dal mi na to Savo už po několikaté…
Pokud ani toto nepomůže tak s nima zatočím.Hlavně, že nám zvedli ty kur…zase nájem.
Ahoj holky tak dnešní kontrola ok
posunula mi termín z 12.3. na 2.3. což sem tak trochu čekala
Jinak vše v pořádku.O víkendu jsme byli v zoo a mladej si to náramě užil a v neděli sme byli u babičky…
Holky:
paráda, velká gratulace, že je vše oká…jsem moc ráda, snad budu taky tak šťastná v pátek ![]()
Kacafazolka: mě ani nemluv, nám nechtějí vráti peníze za vyměněné okna za naše, tak na mě teď zvonil pán, že chce najít řešení jak, no tak asi se mě polekali, trochu jsem lidi dala dohromady a napsala jsem dopis, tak snad se to hne…ty jo plíseň, to je humus, to s tím něco dělej, a nenech to tak !!! braň se a dej jim !!!
spisule: krásný UTZ, já mám taky hezký obrázek, jsem si ho vyptala, ale nemám ho jak nascenovat ![]()
Ahojky,
všechny zdravím a moc gratuluju ke kontrolám že je vše OK. ![]()
Spisule krásná fotečka. ![]()
Také se těším na fotečku ale až 8.9. ![]()
Ohledně jídla, zadělala jsem těsto na pizzu a kluci zdobí, mají teda jen anglickou, hermelín a papriku. Tak snad bude dobrá. ![]()
Jestli máte nějaké nové míry do tabulky ta pište ať nám to přibývá.
![]()
MEGG: a jak děláš těsto, je to fakt pizza, nebo takový ten koláč ala pizza ?
já už jsem z toho zoufalá.Já nemám nábytek jen police a úložný prostor pod stropem-teď já tam nedosáhnu, protože máme vysoké stropy tak furt tahám žebřík.Ríša má taky postel pod stropem a plíseň máme furt.Už jsem měla i s komody plesnivé věci-všechny zničené a ten chlap z úřadu mi řekl, že to jde vyprat atd.Tak jsem mu řekla, že to tak nenechám a ať se těší.Teď mi ještě jeden pán donesl takový prostředek ať to zkusím tak uvidíme…nemůžu pak s mimčem se furt někde stěhovat a co dva měsíce stříkat byt
Kdyby jsme do toho bytu nedali tolik peněz-i když je obecní-je po neplatičích tak bych už tu nebyla
Megg píše:
Ahojky,
všechny zdravím a moc gratuluju ke kontrolám že je vše OK.
Spisule krásná fotečka.
Také se těším na fotečku ale až 8.9.
Ohledně jídla, zadělala jsem těsto na pizzu a kluci zdobí, mají teda jen anglickou, hermelín a papriku. Tak snad bude dobrá.
pošli námJestli máte nějaké nové míry do tabulky ta pište ať nám to přibývá.
A jinak děkujeme ke gratulacím taky Vám budeme držet pěstičky ![]()
Kaca: taky mám byt po neplatiči, plíseň naštěstí nemáme, jen jak se vyměnily okna, tak přes noc plíseň, pomohlo savo, ale i tak jsem z toho byla špatná …
nedej se, jsou to kur.. tak jsi to měla dát tomu chlapovi vyprat, a jak to,že tam je? větráte?
já dám asi dnes tomu mojemu přes hubu, ten je tak jedlý,chjooo, když někdo neumí pít, ať nepije, on moc nepije a pak ti, co jsou zvyklý, tak se je snaží dohnat, aby náhodou nebyl pozadu, čekám kdy půjde
aspoň ví, jak mi je… ![]()
Bože není něco ve vzduchu?Ten můj je dneska taky
na pecku mezi oči
Ještě že jel na noc k rodičům (dance)Jani já toho mám nastudované o plísni snad úplně všechno.....Větrám v topné sezóně každou hodinu na 3 minuty, aby neprochladly zdi a netvořil se rosný bod atd.atd.jsem už jako psychopat.....
ona se tady tlačí spodní voda a jsou to staré domy asi 100 let.nejsou izolované, podřezané nic.A obec prý na to nemá prachy,hlavně že je to kultůrní památka no mě by švihlo ![]()