Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
1.9.10 14:18

má nálada je prefektní :mrgreen: :mrgreen: kaca: ty jsi teda matka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 17:45

kacafazolka: Jj, bydlíme tady s maželem pomalu třetím rokem. A musím říct že tady vůůůbec nikoho neznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 17:51

kacafazolka: co máme dobrého na večeři? od tebe je vždy dobrá insiprace :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.9.10 18:00

Holky, tak jsem se zas dneska musela pořádně nervnout až mi z toho bylo zle. Doufám, že to nijak neublíží mimískovi. Mám z toho takové výčitky že jen ležím a na nějakou večeři ani nemám náladu, takže dneska je to u nás bez večeře a tichá domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 18:04

peťulo: a kvůli čemu? neboj, nic se mu nestane, kdyby jsi viděla mě někdy při prvním těhu…to bylo někdy psycho…fakt, jsem nerv od přírody, ale já si to třeba o sobě nemyslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 18:10

Jéé tak to já jsem taky nervák!! A zatím jsme v pořádku…teď sice máme mít úplný klid a jen ležet, ale rozčílí mě jen cesta na záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.9.10 18:11

Kvůli přítele chytl z malého špatnou náladu a už to jelo a do toho malý začal fňukat a vztekat se tak už toho na mě bylo moc a vypěnila jsem je to na dlouhé povidání. Jako já jsem nervák od narození máme to v rodině a to je snad to nejhorší co jsem mohla zdědit a teď v těhu se to zdvojnásobilo a pak mám jen výčitky kvůli mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 18:13

petule: z toho si nic nedělej, opravdu, aspoň na tebe bude zvyklé, jak se narodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.9.10 18:25

:-D No to jo to asi budu přenášet bo bude mít strach se narodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 18:37

to se neboj :) naštěstí nás ti drobečkové milují i přes naše nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.9.10 18:53

Teď co jsem tu na diskuzi psala malý popsal prupiskou půjčenou knížku, už jsem to fakt nedala, tak jsem si pobrečela jak už dlouho ne, tak to snad ty slzy odnesly a bude zase dobře Ach jo ty hormony semnou teda pořádně cloumají. J.S. děkuji tvá slova mě potěšila a povzbudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 18:56

peťule: to bude v pohodě, neboj, to je i tím počasím a vším, já jsem mojemu řekla, at mi namaže chleba máslem, že se jdu vyčůrat a on mi to přetřel florou, a já chtěla klasické máslo, tak jsem se nasrala…a co já? floru jsem seškrábla, namazala máslem, uvařila horkou čokoládu, nachystala si hořké kolonády a nějaký chlap mi může políbit mojí každým dnem zvětšující řiťku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 18:59

Tak koukám že to není jednoduché když už člověk jednoho prcka doma má ačeká druhého…no v mé situaci bych si to nepřála. Situací kdy nejde zůstat v klidu máš asi mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 19:00

čau nervošky :mrgreen: my jsme všechny z jednoho těsta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co udělám na večeři?Nevím…Mám hlad asi na všechno.Lítala jsem celé odpoledne.S malým na trénink, pak do Tesca pro sešity- mají tam tak velké kulové a zmokli jsme.....fuj…No vypadá to jen na zapečený rohlík se šunkou a sýrem.Honza je na noční a malý za ten dnešek by měl dostat kulové s přehazovačkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jsem fakt DRSNÁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No něco mu dám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.9.10 19:02

:lol: j.s. ty jsi dnesk jediná kdo mě dokáže rozesmát.
Tajchi. Můj syn bude mít koncem září dva roky a musím říct že mám pocit že ho někdy vůbec nezvládám. Někdy je úžasný a někdy fakt katastrofa. Ke všemu zdědil tu naši povahu nerváka a to stojí za to. Prostě je to kluk se vším všudy a to asi není nic oproti tomu co nás čeká v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí