Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže má dnešní bašta, snídaně: kousek štrůdlu, pak miska suchého müsli, oběd: kedlubková omáčka s bramborem a dva párky, večeře: dva krajíce chleba s pomazánkovým máslem a pak miska haribo medvědů.
Tejchi: máš se co učit a dohánět ![]()
Kacafazolka: tak já nevím, proč jsi tak naivní a kupuješ si to malé balení, to já už jsem z tohodle vyrostla
![]()
j-s-: jao že toho jím málo
Ale nee, to se zdá tje dost…bude hůř.
Holky koukala jsem na fotoalbum k tématu, to už máte taková bříška??
Tej: příjde mi, že už ho mám o dost větší zase, no jo, prcenka zdvojnásobuje velikost
to je tím ![]()
polepším se slibuji,já tam objevila ještě od malého nutelu, ale lísko-oříškovou a tu já nerada
nebo že by ráda
![]()
tak to já mám ráda tuhle, tu arašídovou moc nemusím …já jsem si vyčistila zuby, to znamená, že mám utrum ![]()
ty jsi fakt kyselina, aby si mladý začal schovávat sladkosti před tebou
Skaryš mě příjde že bříško až tak moc nic…
Ale, no stres, bo zas řeším že je třeba něco v nepořádnu!!
ááááááááááááááááále nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ať je neschovává
já mu to fakt nesežeru
a že máš vyčištěné kly- noa co? vyčistíš znovu.ne? ![]()
Tejchi píše:
Skaryš mě příjde že bříško až tak moc nic…Ale, no stres, bo zas řeším že je třeba něco v nepořádnu!!
všechno je v nejlepším pořádku…mysli pozitivně…Kdy že máš termín?Ve kterém jsi?Ani jsem se nekoukla do tabulky ![]()
tej: to neřeš, já žeru, a mám rok po porodu, přesně v pátek budu rodit
takže já to mám celé roztáhlé a nachystané, povolené…vše je oká, neboj ![]()
jen ať to schovává, sežereš všechno, už tě znám a mám tě prokouklou
![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:všechno je v nejlepším pořádku…mysli pozitivně…Kdy že máš termín?Ve kterém jsi?Ani jsem se nekoukla do tabulky
Skaryš mě příjde že bříško až tak moc nic…Ale, no stres, bo zas řeším že je třeba něco v nepořádnu!!
Termín podle UZ je 7.3.2011, jsem ve 4 měsíci myslím že 13tt. Ale od začátku samé problémy a hrozí mi potrat.
ale kuš ženská…vše bude dobrý uvidíš…My na tebe budeme myslet a držet pěstičky, že jo holky
kdy máš kontrolu?To jsi jako my s Jančou taky 13 tt
Jéé holky to je na dlouho…tak se předem zajděte vyčůrat
![]()
No na konci června jsem šla k doktrce protože jsem nedostala menstruaci. Dělala jsem si testy a nic, byl to první měsíc co jsem vysalila prášky a začli jsme se snažit o piškota. Doktorka mi řekla že asi hold menstruace se opozdila, protože kdysi jsem to tak mívala. Ale pro jistotu mi vzala krev. Druhý desi volám na tu krev co a jak a že jsem tedy těhotná, ale doktorka to v dělozeneviděla, takže podezření na mimoděložní a šupem do nemocnice. Byla jsem tam týden a dopadlo to dobře a piškot tam kde má být. Pak šlo vše bez problémů, jsem doma na nemocenské, takže jsem si užívala klid, procházky a tak. Jenže začátkem srpna jsem začala špinit a měla jsem hnědý výtok, pro jistotu jsem hned šla k doktorce a ona že tam mám henatomy, takže se uvolňují. Napsala mi prášky a pro případ že začnu krvácet papír do nemocnice. No a večer jsem začala krvácet, tak zas do nemocnice, tam zas skoro týden a už vše vpořádku. Hematomy že tam pořád mám, takže můžu špinit a tak. Večer jsem doma zase krvácela, ale už tmavá krev a říkám že do nemocnice už nejdu, kdyby ještě znova a zas tak červená jak předtím tak jo. No a od té doby vše ok, špinění přestalo. Pak jsem měla už jen bíléaž bezbarvé špinění. Opět jsem byla v klidu že už je vše v pohodě, byla jsem u doktorky a vše v pořádku. Vzala mi krev na testy na vývojové vady a týden na to jsem šla na UZ na ty vývojové vady. To bylo minulý týden ve středu, tak vývojové vady nemáme, ale uvolněnou plodovou vodu od zadní stěny děožní a riziko min. 14 dní ještě potratu. Takže mě pan doktor veice potěšil…takže stále jen ležím a ležím a už mě z toho hrabe. A ani nevím co mi doktorka příští týden řekne, protože ona to ani na normálním UZ nevidí, to že to amnio je uvolněné…tak nevím co mi řekne ![]()