Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
1.9.10 19:59

Takže má dnešní bašta, snídaně: kousek štrůdlu, pak miska suchého müsli, oběd: kedlubková omáčka s bramborem a dva párky, večeře: dva krajíce chleba s pomazánkovým máslem a pak miska haribo medvědů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 20:05

Tejchi: máš se co učit a dohánět :)
Kacafazolka: tak já nevím, proč jsi tak naivní a kupuješ si to malé balení, to já už jsem z tohodle vyrostla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 20:06

j-s-: jao že toho jím málo :mrgreen: :mrgreen: Ale nee, to se zdá tje dost…bude hůř.
Holky koukala jsem na fotoalbum k tématu, to už máte taková bříška??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:08

no máme my se totiž neupejpáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 20:08

Tej: příjde mi, že už ho mám o dost větší zase, no jo, prcenka zdvojnásobuje velikost :mrgreen: to je tím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:09

polepším se slibuji,já tam objevila ještě od malého nutelu, ale lísko-oříškovou a tu já nerada :cry: nebo že by ráda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 20:11

tak to já mám ráda tuhle, tu arašídovou moc nemusím …já jsem si vyčistila zuby, to znamená, že mám utrum :nevim:
ty jsi fakt kyselina, aby si mladý začal schovávat sladkosti před tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 20:12

Skaryš mě příjde že bříško až tak moc nic… :-? Ale, no stres, bo zas řeším že je třeba něco v nepořádnu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:13

ááááááááááááááááále nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ať je neschovává :mrgreen: já mu to fakt nesežeru :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a že máš vyčištěné kly- noa co? vyčistíš znovu.ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:14
Tejchi píše:
Skaryš mě příjde že bříško až tak moc nic… :-? Ale, no stres, bo zas řeším že je třeba něco v nepořádnu!!

všechno je v nejlepším pořádku…mysli pozitivně…Kdy že máš termín?Ve kterém jsi?Ani jsem se nekoukla do tabulky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 20:16

tej: to neřeš, já žeru, a mám rok po porodu, přesně v pátek budu rodit :mrgreen: 8-o takže já to mám celé roztáhlé a nachystané, povolené…vše je oká, neboj :srdce:
jen ať to schovává, sežereš všechno, už tě znám a mám tě prokouklou :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 20:16
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
všechno je v nejlepším pořádku…mysli pozitivně…Kdy že máš termín?Ve kterém jsi?Ani jsem se nekoukla do tabulky :oops:

Termín podle UZ je 7.3.2011, jsem ve 4 měsíci myslím že 13tt. Ale od začátku samé problémy a hrozí mi potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 20:21

Tej: jak to? neboj, to bude dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:29

ale kuš ženská…vše bude dobrý uvidíš…My na tebe budeme myslet a držet pěstičky, že jo holky :kytka: kdy máš kontrolu?To jsi jako my s Jančou taky 13 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 20:30

Jéé holky to je na dlouho…tak se předem zajděte vyčůrat :mrgreen: :mrgreen:
No na konci června jsem šla k doktrce protože jsem nedostala menstruaci. Dělala jsem si testy a nic, byl to první měsíc co jsem vysalila prášky a začli jsme se snažit o piškota. Doktorka mi řekla že asi hold menstruace se opozdila, protože kdysi jsem to tak mívala. Ale pro jistotu mi vzala krev. Druhý desi volám na tu krev co a jak a že jsem tedy těhotná, ale doktorka to v dělozeneviděla, takže podezření na mimoděložní a šupem do nemocnice. Byla jsem tam týden a dopadlo to dobře a piškot tam kde má být. Pak šlo vše bez problémů, jsem doma na nemocenské, takže jsem si užívala klid, procházky a tak. Jenže začátkem srpna jsem začala špinit a měla jsem hnědý výtok, pro jistotu jsem hned šla k doktorce a ona že tam mám henatomy, takže se uvolňují. Napsala mi prášky a pro případ že začnu krvácet papír do nemocnice. No a večer jsem začala krvácet, tak zas do nemocnice, tam zas skoro týden a už vše vpořádku. Hematomy že tam pořád mám, takže můžu špinit a tak. Večer jsem doma zase krvácela, ale už tmavá krev a říkám že do nemocnice už nejdu, kdyby ještě znova a zas tak červená jak předtím tak jo. No a od té doby vše ok, špinění přestalo. Pak jsem měla už jen bíléaž bezbarvé špinění. Opět jsem byla v klidu že už je vše v pohodě, byla jsem u doktorky a vše v pořádku. Vzala mi krev na testy na vývojové vady a týden na to jsem šla na UZ na ty vývojové vady. To bylo minulý týden ve středu, tak vývojové vady nemáme, ale uvolněnou plodovou vodu od zadní stěny děožní a riziko min. 14 dní ještě potratu. Takže mě pan doktor veice potěšil…takže stále jen ležím a ležím a už mě z toho hrabe. A ani nevím co mi doktorka příští týden řekne, protože ona to ani na normálním UZ nevidí, to že to amnio je uvolněné…tak nevím co mi řekne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí