Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťko: jestli můžu, tak u tebe jednoznačně hlasuju pro tmavé vlasy. Vím, že ses neptala, ale nedá mi to
Pardón.
Kri12 píše:
Dva měsíce po porodu. Takhle, plus mínus pár kilo a každý půlrok jiné vlasy, vypadám furt, takže žádný hubeňour. Ale aspoň je mě za co chytnout
Co blbneš, vždyť jsi štíhlounká!!!! Opuchlá niť!!
jj je mi to jasné já jsem vždycky chtěla blond tak jsem to tak měla asi dva roky a pak po porodu změna a blond už nemůžu vidět. říká mi to každý že je lepší ta tmavá a já jsem spokojená. Doufám že mi zas po porodu neprdne v bedně a nepůjdu do nějaké změny ![]()
Čus jelikož jsem prvnička tak těhu fotky ukázat ještě nemůžu
k Podolí, prý se tam chodí tak na 6h ráno
taky mě to čeká…ale ještě nemám termínoš
co se týče jídla…jím to co chci, neomezuji se…ale prostě nemám chutě
a více méně ani chuť a když už jo tak spíš na chuť než se přežrat, a osobně si nemyslím, že by tím mimi trpělo.
Já na hlavě vyzkoušela snad skoro všechno. Původně jsem špinavá blondýna, ale teda v tmavé se citím líp. No musela jsem k tomu ale dojít přes žlutou, oranžovou, červenou, fialovou, červenohnědou,hnědou,černomodrou a černou. Nakonec jsem skončila u tmavě hnědé a měním jen melírem a hodně teda délkou.
A i kdyby ti prdlo, tak blond se dá lehce přebarvit. ![]()
Tejchi- ty jsi hodná ![]()
Jinak k fotkám, všechny jste byly a určo jste a budete krásné a sexi maminky…kéž bych byla taky taková, momentálně si přijdu nejvíce asi unavená ![]()
MAR01: Já jsem tady prvnička, takže fokty taky žádné nemám. Chystám se vyfotit bříško…ale jak se vidím v zrcadle, tak se děsím.
Tejchi proč??? Žádné nemáš
jinak já v neděli vyfotila mnohem hezčí břuch než minule kdyby byla Megg hodná, tak může vyměnit fotečku, bylo to přesně dle Dr 9tt, jo a zachovala jsem trenyrkový styl březňátek ![]()
MAR01 píše:
Tejchi proč??? Žádné nemášjinak já v neděli vyfotila mnohem hezčí břuch než minule kdyby byla Megg hodná, tak může vyměnit fotečku, bylo to přesně dle Dr 9tt, jo a zachovala jsem trenyrkový styl březňátek
jee pěkné ![]()
Ahoj těhulky všem co jim kontrola vyšla na výbornou gratuluji ![]()
Dnes jsem byla u pana zubaře a byl strašně hodný-ostatně jako vždycky.Je mladý a krásný......závídíte co?Ha ha.Měl mi dělat korunku, ale…protože by mě stála 6000 Kč tak se rozhodl mi dotvarovat zub spec.plombou a chudák mi to dělal hodinu a půl.Platila jsem jen 1200 Kč a říkal, že mám za ty ušetřené penízky koupit něco prckovi.Zlatíčko moje.......
![]()
Jinak s tím jídlem......ještě že tě Jani mám
Já u prvního přibrala jen 9 kilo,ale vypadala jsem jako sud- předtím jsem byla šílený sportovec takže tyčka s rameny jako Arnold.....a teď nevím kolik přiberu…před 4 lety jsem byla zase jako kostlivec a od té doby jsem přibrala 16 kg.Ale jedla jsem pořád stejně.Posílali mě na vyšetření od čerta k ďáblu a z čeho přibírám nezjistili.A teď i když se cpu jako prase tak mám nahoře 4 kg…což jde u prvního jsem přibrala do 5 měsíce 5 kg.Každý měsíc kilo.....Ale teď to asi bude malinko víc.
![]()
když jsem jela z centra od pana zubaře tak jsem měla takový hlad že jsem seboumálem sekla tak jsem koupila vánočku a půlku jsem ji po cestě domů sežrala.Doma se mi chlapi smáli a jen kroutili hlavou.No co no…Pak jsem sfutrovala špagety s boloňskou a misku hr.vína a uvidíme co bude dál
![]()