Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
2.9.10 14:17

Peťko: jestli můžu, tak u tebe jednoznačně hlasuju pro tmavé vlasy. Vím, že ses neptala, ale nedá mi to :oops: :lol: Pardón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 14:19
Kri12 píše:
Dva měsíce po porodu. Takhle, plus mínus pár kilo a každý půlrok jiné vlasy, vypadám furt, takže žádný hubeňour. Ale aspoň je mě za co chytnout :lol:

Co blbneš, vždyť jsi štíhlounká!!!! Opuchlá niť!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.9.10 14:25

jj je mi to jasné já jsem vždycky chtěla blond tak jsem to tak měla asi dva roky a pak po porodu změna a blond už nemůžu vidět. říká mi to každý že je lepší ta tmavá a já jsem spokojená. Doufám že mi zas po porodu neprdne v bedně a nepůjdu do nějaké změny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 14:51

Čus jelikož jsem prvnička tak těhu fotky ukázat ještě nemůžu :lol: k Podolí, prý se tam chodí tak na 6h ráno :-D taky mě to čeká…ale ještě nemám termínoš :lol: co se týče jídla…jím to co chci, neomezuji se…ale prostě nemám chutě :think: a více méně ani chuť a když už jo tak spíš na chuť než se přežrat, a osobně si nemyslím, že by tím mimi trpělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.9.10 14:52

Já na hlavě vyzkoušela snad skoro všechno. Původně jsem špinavá blondýna, ale teda v tmavé se citím líp. No musela jsem k tomu ale dojít přes žlutou, oranžovou, červenou, fialovou, červenohnědou,hnědou,černomodrou a černou. Nakonec jsem skončila u tmavě hnědé a měním jen melírem a hodně teda délkou. :lol: A i kdyby ti prdlo, tak blond se dá lehce přebarvit. :lol:
Tejchi- ty jsi hodná :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 14:52

Jinak k fotkám, všechny jste byly a určo jste a budete krásné a sexi maminky…kéž bych byla taky taková, momentálně si přijdu nejvíce asi unavená :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 14:55

MAR01: Já jsem tady prvnička, takže fokty taky žádné nemám. Chystám se vyfotit bříško…ale jak se vidím v zrcadle, tak se děsím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 15:55

Tejchi proč??? Žádné nemáš :lol: jinak já v neděli vyfotila mnohem hezčí břuch než minule kdyby byla Megg hodná, tak může vyměnit fotečku, bylo to přesně dle Dr 9tt, jo a zachovala jsem trenyrkový styl březňátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 16:02

Ale něco tam i je, ale něco tam i přebývá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 16:07

tak to ukaž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 16:08
MAR01 píše:
Tejchi proč??? Žádné nemáš :lol: jinak já v neděli vyfotila mnohem hezčí břuch než minule kdyby byla Megg hodná, tak může vyměnit fotečku, bylo to přesně dle Dr 9tt, jo a zachovala jsem trenyrkový styl březňátek :lol:

jee pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 16:32

Díky… :dance: už se ten špíček ze zdola pomalu posouvá výš a výš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 16:44

Ahoj těhulky všem co jim kontrola vyšla na výbornou gratuluji :kytka:
Dnes jsem byla u pana zubaře a byl strašně hodný-ostatně jako vždycky.Je mladý a krásný......závídíte co?Ha ha.Měl mi dělat korunku, ale…protože by mě stála 6000 Kč tak se rozhodl mi dotvarovat zub spec.plombou a chudák mi to dělal hodinu a půl.Platila jsem jen 1200 Kč a říkal, že mám za ty ušetřené penízky koupit něco prckovi.Zlatíčko moje....... :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 16:50

Jinak s tím jídlem......ještě že tě Jani mám :mrgreen: Já u prvního přibrala jen 9 kilo,ale vypadala jsem jako sud- předtím jsem byla šílený sportovec takže tyčka s rameny jako Arnold.....a teď nevím kolik přiberu…před 4 lety jsem byla zase jako kostlivec a od té doby jsem přibrala 16 kg.Ale jedla jsem pořád stejně.Posílali mě na vyšetření od čerta k ďáblu a z čeho přibírám nezjistili.A teď i když se cpu jako prase tak mám nahoře 4 kg…což jde u prvního jsem přibrala do 5 měsíce 5 kg.Každý měsíc kilo.....Ale teď to asi bude malinko víc. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 16:53

když jsem jela z centra od pana zubaře tak jsem měla takový hlad že jsem seboumálem sekla tak jsem koupila vánočku a půlku jsem ji po cestě domů sežrala.Doma se mi chlapi smáli a jen kroutili hlavou.No co no…Pak jsem sfutrovala špagety s boloňskou a misku hr.vína a uvidíme co bude dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí