Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. Všechno nejlepší Toníkovi a nebuuuuuuul. To mi k tobě vůbec nesedí
Ať kontrola probíhá přímo ukázkově a všechno je tak jak má být.
Jo a Kacafazolce taky vše nej. Bože, vy se zase přežerete a já vám budu tak závidět ![]()
Jo vidíš, tak paní Kacafazolko: všechno nejlepší, hodně šťěstíčka, zdravíčka, moc hodného chlapa, syna bez pubertálních výlevů, ať se nám matko nenervuješ a především hodně dobrého a chutného jídla, ať se máte s prďolkou móóóóc dobře
![]()
ahojky holky ![]()
nějakou dobu sem tady nebyla ,ale sme zatím v pořádku..
teda já koukám jak tele na nový vrata s tím ULTRAZVUKEM
,Já teda už VÍC JAK 2 roky pravidelně 1× a 3× za měsíc chodila na UTZ -na měření folikulu,jestli mi dozrávají vajíčka-měla sem léčenou neplodnost/brala jsem clostilbegyt a utrogestan/,ted když jsem otěhotněla jsem chodila na UTZ každý týden,jestli mimi roste-páč mám nedostatek progresteronu,dostávala jsem injekce a beru utrogestan..Zatím sem teda žádný UTZ platit nemusela,možná na léčení neplodnosti se platit UTZ nemusí..
,JESTLI MI TO NAÚČTUJOU NAJEDNOU,TAK ASI BUDU MUSET PRODAT BARÁK
![]()
Pájinko, já myslím, že ty bys neměla platit nic. Aspoň ne teď. Platíš jen utz, co si jakoby vyžádáš navíc, pro svůj vlastní lepší pocit. Pokud potřebuješ utz k „léčbě“ tak by byla sviňárna za něj platit. Tak se o barák neboj ![]()
Teď mě tak napadá. S malou chodím na nefrologii na utz kvůli ledvinám, tak bych se mohla dívat na mimčo u dr. tam ![]()
ahoj holky, tak o vyčerpání UZ to jsem ještě neslyšela, můj doktor ho má v ordinaci, a dělá mi ho pokaždý, byla jsem tam 3× tak mám 3. Teď naposledy se hodně snažil, aby byla hezká fotka. Vysvětlil mi ty screeningy, nakonec na ten první nejdu, půjdu až po 20 tt na Echo plodu, na plodovku se mi totiž nechce. tak krásný víkend.
Hucko krásné miminko ![]()
Děkuji vám všem za přání k narozeninám jste sluníčka ![]()
Jani přečteš si to sice až večer, ale myslíme na tebe a vše bude v pořádku.A neplač, škodíš mimuškovi.Vím,že chceš být ještě krásnější proto bulíš, ale teď se na to vyprdni, jasné? ![]()
Toňuldo, všechno nejkrásnější k tvým prvním narozeninám.....Ať je tvůj život jako pohádka
![]()
kacafazolka: Vše nej nej k narozeniná, zdravíčko vám oběma a hlavně mnoho splněných přání.
![]()
Tondovi taky vše nej…spokojené dětství ![]()
tak jsem napsala takový dlouhý příspěvěk a toník mi vypl mail, chjo…
tak ještě jednou, na kotrole vše ok, paní dr. říkala, že neviděla dlouho tak vzorně ležet miminko, no a já si pobečela, říkáte si proč, protože je to kluk jak buk, měla bych dostat přes hubu, ale to loučení s mařenkou mě prostě dostalo, moc jsem si přála holčičku a co by jiní dali za zdravé mimi, ale ono to šlo samo, hold hormony.......chjooo
ale UTZ obrázek je tak krásný, že skočím tady dolů do obchodu ho nascenovat, sestra říkala, že je všechno oká a málo kdy se z krve něco zjistí špatného, ale že kdyby něco, budou volat v pondělí do 12:00
Moc děkuji za přání, toník dneska tak lumpačí, že asi ví, že má narozeniny, ale je na roztrhnutí…
j.s.: Takže Josífek…gratuluju. No my si strašně přejeme kluka, tak doufám že tam i je a že mě doktorka nezklame!!!
josífka chce táta, ale já chci prosadit vašíka, tak ti nevím, holka byla na mě, na něm je kluk…
já jsem z toho taková dvojtě neštastná, nedá se to popsat, na jedné straně šťastná, že je vše v pořádku a na druhé straně smutná, že to není holka a na třetí straně, že tak pohrdám chlapečkem, nebo jak to napsat, že chudáčkovi, jak teď musí být, ale já ho miluju, to je jasné, je to moje mařenka
![]()
No Vašík je taky hezké, mě by se líbilo víc. No z tím zklamáním trochu chápu…nevím co budu dělat jestli mi řeknou že je to hokla, pro tu ani nemáme jméno. My dělali kluka a od začátku je to prostě Ondra…asi budu takydost nešťastná zda to bude holka ![]()
Js ježíš v jakém jsi když už taky víš co to bude??? dyť 13 týden neee??? To jsou šoky ![]()
jinak Toníkovi taky vše nej…v tom máme my pvrničky výhodu více méně je nám to fuk co to bude. ![]()
No ono je to težko, tohle člověk neovlivní
My si s manželem moc přejeme kluka, rozhodli jsme se že to bude Ondra a začli na něm pracovat. Na netu je pár návodů jak na kluka…takže jestli to fakt nebude, no nevím se zblázním!!
Časem se snad vzpamatuju a budu ráda za holku ![]()