Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to je už obr, já jdu ve středu, asi nevydržim, už ho chci taky vidět
Megg: dočkáš se a moc přeji taky toho pinďíka tam ![]()
mě volala mamka a brečela, že jí spadl dort, tak jsem se smála, říkám, to je dneska den, já se bála, že umřela babička, protože je na tom špatně a ona, že ji spadl dort, říkám, to nevadí, to je jedno, stejně se sežere ![]()
to je pravda, čert vem dort, zase se to na něj napatlá, a žaludku je to stejně jedno, hlavně když chutná.
j.s. tak to je super že kontrola dopadla dobře a mimísek je pěkný macík ja ve 12+1 měla jen 5,66 cm a dneska jsem 13+1 a kolik má nevím včera mi do dr. neřekl. Jinak mě dnes furt bolí spodek asi tam mimi někde tlačí. A soucítím s tebou já jsem si to prožila u prvního a stejně jsem ráda že mám klučíka ať je to co je to stejně ty děti milujem a přirostou nám k srdíčku. Teď jsme tu měli návštěvu a oni mají kluka5 holku 1,5 a bylo to takové fajné aji jak se k sobě pěkně chovali. No jsem zvědavá jak dopadneme my. Takže co vím tak v březnu jsou už dva kluci. Jako já už úplně ztrácím přehled kolik nás tu je.
Zasílám tabulku, přijde mi trochu nepřehledná, tak ji zkusím upravit a zašlu ke konzultaci.
Janinko vždyť sem ti říkala, že bude vše O.K. a že to bude kluk?To stejně ještě není jisté…A i kdyby tak si ještě uděláte holčičku, ne?
Zkusím tu dát ty moje Utz ale nevím zda je nebudu muset zvětšit - uvidíme
To je ale krásný fazolek…
Už se těším až ho taky zas uvidím. Jinak taky prosím Megg, mě můžeš doplnit kontrolu 10.9.
Janičko to ti mimi měřil, ale celé, ne?Protože jinak se měří jen od hlavičky k dupce do 20 tt ato je méně.....Nebo, že by jsi měla obra? ![]()
A nebuď smutná- dej si nějakou mlsku.To mě neba když jsi přejetá ![]()
kacafazolka: už valím pomazánky, co jsou na zítra, ale dneska mi to nějak nepomáhá, jsem z toho fakt smutná a zároveň na sebe naštvaná, že nejsem „ráda“ za klučíka…je to takové zvláštní…já třetí mimi asi už nechci..........
![]()
a ta délka, to bude celé mimi, všechno bylo moc krásně vidět, ručky, nožky, dr byla moc milá, mám štěstí na milé dr., to je dobře, v přerově to zase tak milé není, tam je toho tolik, že asi není čas… ![]()
dnešní resumé: tři vánočky s máslem a marmeládou, polívka, smažený květák, brambory, tatarka, mandle v hoř. čokoládě, perkelt s chlebem, chleba s paštikou, chleby s pomazánkou, jak jste na tom vy?