Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
5.9.10 19:17

ahojik ne nebude už mám 7 letou holku z bývalym. našla jsem si suprového chlapa který je pro rodinu je to rodinný tip a mooooc se na mimi těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.9.10 19:19

další kontrolu mám 15.9.přítel semnou chodí na každou kontrolu a vždy se moc těší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.9.10 19:20

a co by jste chtěli? chlapečka? to je dobře, že jsi našla takového chlapa, moc jich asi už není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.9.10 19:26

přitel by chtěl holčičku a já říkam že mě to je jedno hlavně at je to zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.9.10 19:48

Zdravím všechny nové příchozí, rosslyn a zlatí jsem vás zapsala.
:-D
dnešní menu:
vločky s jogurtem + med, dršková pol., zapečené těstoviny, jablko, rajče, paprika, utopenec, zelí, a dál se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.9.10 19:53

mi papame co mužem aby nám nebylo špatně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.9.10 19:56

j.s.: Co má na sobě to důležité není, ale je krásný.
Jinak vítám nově příchozí a musím říct že od začátku těhu nic nepociťuju, jen mírná bolest v podbříšku. Vůdec nebliju, chutná mi vše stejně, nic mi nesmrdí…no prostě tyto porblémy nemám. Za to jiné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale nebojte, všechno bude dobré a narodí se nám krásné děti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.9.10 19:57

to je dobře, mi taktéž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.9.10 20:00

Holky co by se správně v těhu nemělo jíst? No někde jsem četla že sáčkové polévky? A jeda paní v nemocnici mi říkala že magi, jako bůjón taky ne. No a pak vejce na měko…to je vše co nějak vím.
Vajíčka na měko moje oblíbená snídaně…bývalo no :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.9.10 20:06

tejchi: já jím všechno a právě mám někdy strašnou chuť na ty čínské polívky a tak, prostě si to dám, měla jsem to tak i u toníka…všeho s mírou :mrgreen:
já bych chtěla moc holčičku, mařenku a mám smůlu, příroda rozhodla jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.9.10 20:10

J.s. Nezoufej…třeba se spletli a bude to Mařenka!! :hug: Jinak s tím jídlem jako fakt?? Tak hned si zítra vařím tu francouzkou polívku co mám doma!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.9.10 20:14

jo tak já to normálně nejím, ale jinak prostě pořád valím ty čínské krevetové nebo hovězí nebo kuřecí a nebo pak sežeru litr písmenkové nebo francouzské polívky…to je děs, ale mě tečou sliny, jak mám na to chuť :mrgreen:
holky dobrou a pohladte mimísky a krásné sny, j. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.9.10 20:21

No manželovi dnes řekla ženská v lékárně že bych neměla jíst ani paralen. Poslala jsem ho tam ať mi koupí něco na krční páteř, ale co můžu a baba mu řekla že ani paralen bych neměla, ale studené obklady. No tak já nevím od kdy jsou na páteř studené obklady. Ale tu polívu si zítra udělám, ona je stějně na litr nebo 0,7 a já jí dělám skoro na 1,5 a stejně dobrá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.9.10 20:22

Ahojky, vítám také nově příchozí, já víkendoš strávila tak nějak jako všehochuť,ale především šokem že z pátečního dne mi zbylo 1kg nahoře a kupodivu to neslezlo ani dnes ráno na váze :-? ty víkendy jsou „náročnější“, tak doufám, že to je jen slabí záchvat nabírání… :think:
jinak jídlo včera: snídaně 2 blumy a jablko, obídek u tchýně pečené brambory a krůtí maso, salát, svačina/večer mega porce dortu :oops: (byl nutností a to jsem ještě kus dávava příteli). Jedno kakao.Večer 3 chlebíčky (domácí bez majolky).

Jídlo dnes: ráno omeleta z vajíček + zelenina+ kousek celozrnné bagety, sváča bluma, obídek rajská s paprikou a koleny, sváča nový dort od tchýně(fakt hrůza pořád sladké - ale taaaak dobré). Večeře kuřecí polévka…

no síla, ještě že jdu zítra už do práce a zas začne „normální“stravovací režim. Jinak přidávám slíbenou fotografii páteční večeře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.9.10 20:25

Všem přítomným se omlouvám za občasné pravopisné chyby např: slabí záchvat :zed: prostě to napíšu a odešlu dřív než mi to dojde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí