Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo, tak to je určitě, co dělávám i já a taky máme domácí vajíčka a nic špatného na tom nevidím…bůh ví, co jíme třeba po restauracích…
No holky, já mám taky domácí vajíčka. Mě tady tak lákáte že bych si je udělala zítra na snídani na měko.
to mi valíme vaječinu a vařené vajíčka a hemenex docela často ![]()
No jo, já vaječinu a tak taky ale žloutek pořádně prosmažím…ale u vejce na měko je tekutý a neprovařený, tak nevím.
tej: já bych to vůbec neřešila, já jsem malému dávala třeba tvaroh se žloutkem a cukrem a to je dobrota, domácí jahody nebo maliny do toho, prostě mňamka ![]()
Tak já dnes k snídani měla dvě vajčka přímo na hniličku, byla to ňamka.
Tak a je to…zítra má oblíbená snídaně…vajíčka na měo
už se mooc těším!!!
ty jo, ale opravdu by mě nikdy nenapadlo řešit, co sním
jako když mi někdo řekne, že mám mít strach i z domácích vajíček, tak nevím, co pak by jsme měli jíst
ve všem je tolik sraček a éček a všechno je přemražené a bůh ví, kde to leželo a stálo…to prostě nemá cenu vůbec řešit…to jako chodit s mikroskopem na nose, ty jo, to by jsme se z toho posrali, co je kolem nás
![]()
Teda holky, ten dort za studena je senzační, sice bez šlehajdy ale moc jsme si s mimískem pochutnali.
Já jeden talíř domácí drštkovky.
Neznáte někdo podobný dort ale né čokoládový. Manžel rád pouze bílou čokoládu a já zase hořkou.
Prominte ,ze zase lezu do diskuse trochu mimo,:-)
jsem ted 12+6 a mela jsem motani hlavy takovym zpusobem , ze jsem to nezazila cele tehu zatim, vim ze asi v 5 tydnu se mi tri dny lehce motala siska, ale toto? musela jsem si lehnout na zem , svet se tocil kolkolem:-) stalo se vam, to nekomu?
já znám takovou stříšku z bébéček, to můj manžel taky moc rád, uprostřed je banán,
rozoz. ne neměla jsem to nikdy, ale co píšou v knížkách, tak se ti to může stát, hlavně v obchodech, mívala to moje ségra, ale dávej na sebe pozor, aby jsi sebou nějak špatně nešvihla…
tak já dneska: dva chleby s almete,dort, gumové medvídky, polívku, chleba s anglickou, kolínka se šťávou, vlašák a dva rohlíky, chleba s anglickou…
Megg píše:
Já jeden talíř domácí drštkovky.Neznáte někdo podobný dort ale né čokoládový. Manžel rád pouze bílou čokoládu a já zase hořkou.
Já dělávám takový ten ze smetany, tvarohu a piškotů. Taky dobrý určitě znáš ![]()
ahoj těhulky tak vy si tu děláte chutě. Až mi tečou sliny. Já když dojdu domu z práce tak tak lehnu a odpočívam jsem moc unavená naštěstí nemusím vařit. Přítel baští v práci a ja taky a dcerka ve škole.