Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
6.9.10 18:02

jo, tak to je určitě, co dělávám i já a taky máme domácí vajíčka a nic špatného na tom nevidím…bůh ví, co jíme třeba po restauracích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 18:26

No holky, já mám taky domácí vajíčka. Mě tady tak lákáte že bych si je udělala zítra na snídani na měko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 18:35

to mi valíme vaječinu a vařené vajíčka a hemenex docela často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 18:43

No jo, já vaječinu a tak taky ale žloutek pořádně prosmažím…ale u vejce na měko je tekutý a neprovařený, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 18:48

tej: já bych to vůbec neřešila, já jsem malému dávala třeba tvaroh se žloutkem a cukrem a to je dobrota, domácí jahody nebo maliny do toho, prostě mňamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 18:48

Tak já dnes k snídani měla dvě vajčka přímo na hniličku, byla to ňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 18:52

Tak a je to…zítra má oblíbená snídaně…vajíčka na měo :dance: :dance: už se mooc těším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 18:54

ty jo, ale opravdu by mě nikdy nenapadlo řešit, co sním :) jako když mi někdo řekne, že mám mít strach i z domácích vajíček, tak nevím, co pak by jsme měli jíst :nevim: :nevim: ve všem je tolik sraček a éček a všechno je přemražené a bůh ví, kde to leželo a stálo…to prostě nemá cenu vůbec řešit…to jako chodit s mikroskopem na nose, ty jo, to by jsme se z toho posrali, co je kolem nás :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 19:02

Teda holky, ten dort za studena je senzační, sice bez šlehajdy ale moc jsme si s mimískem pochutnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 19:05

To já sežrala dva plné talíře polívky z pytlíku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 19:10

Já jeden talíř domácí drštkovky.

Neznáte někdo podobný dort ale né čokoládový. Manžel rád pouze bílou čokoládu a já zase hořkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.9.10 19:16

Prominte ,ze zase lezu do diskuse trochu mimo,:-)
jsem ted 12+6 a mela jsem motani hlavy takovym zpusobem , ze jsem to nezazila cele tehu zatim, vim ze asi v 5 tydnu se mi tri dny lehce motala siska, ale toto? musela jsem si lehnout na zem , svet se tocil kolkolem:-) stalo se vam, to nekomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 19:33

já znám takovou stříšku z bébéček, to můj manžel taky moc rád, uprostřed je banán,
rozoz. ne neměla jsem to nikdy, ale co píšou v knížkách, tak se ti to může stát, hlavně v obchodech, mívala to moje ségra, ale dávej na sebe pozor, aby jsi sebou nějak špatně nešvihla…
tak já dneska: dva chleby s almete,dort, gumové medvídky, polívku, chleba s anglickou, kolínka se šťávou, vlašák a dva rohlíky, chleba s anglickou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 19:35
Megg píše:
Já jeden talíř domácí drštkovky.Neznáte někdo podobný dort ale né čokoládový. Manžel rád pouze bílou čokoládu a já zase hořkou.

Já dělávám takový ten ze smetany, tvarohu a piškotů. Taky dobrý určitě znáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
6.9.10 19:39

ahoj těhulky tak vy si tu děláte chutě. Až mi tečou sliny. Já když dojdu domu z práce tak tak lehnu a odpočívam jsem moc unavená naštěstí nemusím vařit. Přítel baští v práci a ja taky a dcerka ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí