Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
7.9.10 13:52

a když máme takové téma, co vaříte dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 14:16

já jsem dělala přírodní vepřové plátky a brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
7.9.10 14:17

:mrgreen: Tak hovínkové story jsou všude. To jsem ráda, že nebyla jenom naše malá takové prase :lol:
j.s. : jj, u holek zase srůstá pipka, takže se musí od sebe odtahovat pysky a pořádně čistit, aby tam nic nezůstalo. To si prostě nevybereš. Dr. mi dokonce jednou říkala, že to nějaké holčičce museli prořezávat :poblion:

U nás byly dnes kuřecí řízky obalované v lupínkách a bramborová kaše. No kdyby můj nesežral dva řízky na oběd a pak ještě jeden jen tak na chuť než odešel, tak bych možná nemusela vařit ani zítra, jenže s takovou má taktak na večeři. :cert:

Jsem dneska od rána scháněla nějakého zubaře. No po 5 hodinách se mi snad podařila jedna najít. I když teda 30 km daleko :roll: Já mám totiž panickou hrůzu ze zubařů a chodím jen když musím. Tudíž jen v těhu :oops: a navíc moje dosavadní dr nebyla žádný zázrak, tak ve mně ten strach asi i trochu podporovala. No a malá si stěžuje, že ji bolí zub,i když tam nic nevidím, tak se musím překonat. Och to zase bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 14:21
j.s. píše:
a když máme takové téma, co vaříte dneska?

No já mám dnes vepřové špízy, brambory a dýńový kompot. Šlo to :mrgreen:
Jinak s těma dětma a kakáním. No nemám ještě děti tak až tak nevím, ale hlídala jsem prcky něco řez dva roky. Sourozence, malou od 0,5 roku a klukovi bylo asi 1,5 roků. No a malá jak se učila na načník, ona měla strach si na něj sednout…se jí chtělo kakat tak kakala v polosedu no trdlík a pak se naučila. A kluk ten v klidu, tedy nevybavuju si u něj nejaké problémy…pak udělal hezky komínek :mrgreen: :mrgreen: A prcek od známé holka, u nás byli asi před dvěmi měsíci a šli jsme na houby, ona nic neřekla a zastavila se a já si říkala co tma hledá, pustila to do gatí a šla dál a pak říkám ty teta ona si někde sedla nebo co má mokrý zadek. Tak na něj ještě dostala že neumí říct. No ale sranda s nima jít na procházku když už chodí…jdou jak šnečci, známý na to nemá nervy a vždy malou veme na ramena a ona se pak moc neutahá a otravuje i do půlnoci…jak u nás spali tak jsem se mu za to smála. :mrgreen: :mrgreen: Z dětma je tolik starostí i radostí… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 14:22

Já hlasím zapékané brambory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 14:25

A ještě tedy k zubařům, já mám zubaře skoro 50km daleko a musím zaklepat :potlesk: zatím vždy jen co půl roku kontrola. Kdysi jsem jí daleko neměla, ale odstěhovali jsme se o 30km dál a ona je fakt super. Vždy vše vysvětlí a když chci píchne mi injekci. Manžel ten chodí jen když ho něco bolí, jinak nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 14:27

Jo u nás to s dětma a hovínka bude sranda, neb přítel je na takové věci od slintání, přes ublinkávání, čůrání a kakání doosst choulostivej, tak jsem zvědavá jak to bude zvládat tatínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
7.9.10 15:03

Zdravím všechny,
mi dnes máme obalovaný květák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 16:58

Květám úplně miluju a mohla bych ho pořát. I když tak jsem ot měla i se smaženou cuketou a letos jí mám už nad hlavu :mrgreen: :mrgreen:
Nějaké tipy na oběd?? Zítra ještě vím, ale nevím co na čtvrtek a átek, mají přijet rodiče a budou pomáhat mnželovi okolo baráku…napadl mě guláč, u toho se moc nenadřu, ale to tady měli minule :nevim: Tak nevím co jim nabídnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 17:11

já květák taky miluju, ale nerada ho obaluju a smažím…ale sežereme dva velké květáky s manželem na posezení, lepší než řízek :mrgreen:
tak udělej tej. řízky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 17:15

j.s. to mě taky napadlo, jenže to bych zas u té plotnystála celé dopoledne…než to vše obalím a osmažím a brambory k tomu. Zas mám být v klidu, nejlépeležet, tak něco u čeho se moc nenadřu. :nevim: Bohužel nemožu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
7.9.10 17:25

ahojík no já dnes na oběd jsem měla rýži kuřecí nudličky na brokolici a kukuřici mnam mooooc jsme si pochutnaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.9.10 17:33

Ahoja, ja dnes absolvovala screening v 1. trim. a je to super, mimi zdrave a asi hocicika, i kdyz se mi zda trochu brzy na urceni pohlavi z utz ve 12+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 17:44

ahoooooooooooooooooooooooooooj holky moje,tak jsem tady.Bylo mi smutno a teď jsem půl hodiny četla co jste tu vy drbny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za těch pár dní napsaly.No témat, nebudu se k nim ani vyjadřovat nebo tu budu psát do zítřka rána! :mrgreen: A víte co? J8 byla dneska vybírat šaty.....A budu krásná heheč heheč!!! :dance: :dance: :dance: Já nosím jen rifle a mikiny a teď mě kamarádka poprvé viděla v šatech.Kurde myslela jsem, že budu jako selka , ale fakt dobrý. :pankac: :pankac: :pankac: no dost chlubení :mrgreen: Ještě jsem Honzíka nedotáhla na úřad…ale zažily jsme dneska fakt legrace no děs........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 17:46

i já nezdvořák........ :zed: :zed: :zed: :zed: Já nepřivítala nové těhulky…holky vítejte… :kytka: :kytka: :kytka: a krásné a zdravé miminka pod srdíčkem chovejte…všem kdo byly na kontrolách gratuluji k dobrým zprávám… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí