Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
8.9.10 12:50

Megg gratuluji moc mu to sluší :lol: se taky těším za týden ho uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.9.10 13:06

:potlesk: :potlesk: Krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
8.9.10 13:13

Všem děkuji.
Holky ale brali mi krev a jsem rozpíchaná úplně všude, nakonec se povedlo ze hřbetu ruky, nepříjemné, a mám pěknou zatím světle modrou bouli, asi se to ještě pěkně dobarví.
:kytka:
Za chvíli jedu ještě na gindu, ale tam asi nic nového nebude.
:mavam:
Jo a pro výsledky si mám zavolat po 15.9..Ale snad dobrý na zátylku tu kůži má 1,6mm a to je prý v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
8.9.10 13:28

Já se už nemůžu dočkat za týden…to jdu na krev + pro průkazku, a ještě velký utz, už ho bude prcka dr sledovat :lol: a pak dle toho jak vyjde prckova velkost buď před dovčou či po na triple testy tam by se mohlo ukázat už i pohlavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.9.10 13:31

Já jdu v pátek…už se taky moooc těším :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.9.10 13:56

já jdu zítra, ale myslím, že mě jen zkontroluje a utz nebude…nemusíme ho pořád ozařovat, že jo…a já mu věřím, že bude růst jako pořádný chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.10 14:21

Megg: přesně vzorně ležela i nám na té genetice. Foto máme úplně stejné. Byli jsme na tom už na konci srpna. Pohlaví ti nesdělili? Nám řekli na 90% holčičku (údajně tam už vidí klitoris). A co se týče toho projasnění, my měli 1,1. Prý dobrý, ale neví někdo to správné rozmezí od kolika do kolika je to v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.9.10 14:37

Ahoj holky,
už několik týdnů nakukuji do téhle diskuse a protože sem patřím/e, tak myslím, že je na čase se odhalit :wink: . Termín porodu 14.3, zatím nevíme, co to bude. manžel tipuje, že kluk, podle toho jak si drobek na UTZ poskakoval :dance: , ale uvidíme. Je to naše první, tak to nijak zvlášť neřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.10 14:43

Vítáme tě mezi námi :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
8.9.10 15:44

Také tě vítám olcus. :mavam:

janeyH
pohlaví nám neřekl, prý je příliš brzy a teprve se to vyvíjí. Jinak nám všechno ukázal, ručičky, nožičky páteř, pustil srdíčko 160 tepů.
Oni to projasnění na zátylku teďka budou porovnávat s věkem, váhou, a krví.
:srdce:
U Dr. vše v pořádku, řekl že mám brát vitamíny, ale tak 2×týdně, častěji ne, a mají být pro druhý trimestr.
Ohledně těch žil, že mně nemohla nabrat, mám je prý moc křehké, a mám jíst to co obsahuje vápno, vlaš. ořechy, mléčné výr, vejce, no bílkoviny. Nejlepší by bylo chroupat skořápky.
Na druhý sceening jedu po 22.9. na krev, ale jestli i na UTZ to nevím, to by byl asi moc brzi po tomto?
No uvidím oni řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.10 16:06

Jj taky nám vše krásně ukázala a vysvětlila. Prstíky spočítala. To srdíčko mě dostalo. Poslechnout si tep a jak ten přístroj i znázornil okysličenou/neokysličenou krev červeně a modře. To jsem nečekala. Njn technika… Ale 1500,– nelituju, člověk má aspoň takovou částečnou jistotu (klepu na dřevo :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.9.10 16:52

Ahoj :-) Taky čekám v březnu termín mám šestého…Tak všem přeji,ať vám to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.9.10 17:25

Vítám další nové maminky a jejich mimísky :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.9.10 18:56

taky vítám nové maminky a brezňáčky :mrgreen: