Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
9.9.10 18:33
kattuska píše:
Ahoj, nestačim se divit, co vy tady všechno nestihnete probrat, kočárek je moc hezky, jen jestli neni malý???
S tim porodnym jsem slyšela, ze zmeny maji byt od 1.4.příštího roku,driv to pry nestihnout schvalit. Alespon doufam :dance:
Tak žádny přenášeni :mrgreen:

Ahoj, který myslíš kočárek…Ten můj je právě hodně velký až jsem koukala, proto jsem ho vzala…Ale jestli myslíš od J.S.tak to nemohu sloužit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:33
kattuska píše:
Ahoj, nestačim se divit, co vy tady všechno nestihnete probrat, kočárek je moc hezky, jen jestli neni malý???
S tim porodnym jsem slyšela, ze zmeny maji byt od 1.4.příštího roku,driv to pry nestihnout schvalit. Alespon doufam :dance:
Tak žádny přenášeni :mrgreen:

Tož ještli od 1.4. tak ať nám mrňoueopozdí a stihneme to všechny!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:34

jo to znám to se pak furt umírá, že??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ti chlapi :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 18:35

tož nechce jíst, je protivný, vezmu ho na ruky, chce dolů, a naopak, pořád mrčí, řve…no prostě zábava…manžela vždycky pošlu do háje, že si má uvařit čaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kačko: posílám, celý řízek :-P
ty jo, mě se na dnešek zdál takový hezký sen, o takovém hezkém chlapovi a manžel to nebyl :oops: 8-o :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 18:36

tak kočár je jeden z větších, je úzký, ale dlouhý, takže si myslím, že parádní…nesnáším, snad se někoho nedotknu a nedoporučuju X-lander, asi cenově vychází dobře, ale já když to vidím a to, že jich po hranicích je, tak nechápu, protože větší dítě, v pětiměsících nemá šanci, natož s fusakem… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:37

Jůů, mě se zas zdálo že máme kluka jako buka malého. Naši mě pořát straší že to bude holka… :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:38

Janičko děkuji výborný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teď jdu na tu pizzu :mrgreen: Já nevím o jakou změnu jde od toho 1.4 ale ani nevím jestli to chci vědět.Mám se na to kouknout nebo raději ne??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 18:39

no mě zase dneska dali naději na marušku, ale oto to pak bude horší, zase příjmout chlapečka, jsem blbá co, přece je to jedno, hlavně, že je to zdravé…jsem ženská jedna neskromná nevděčná… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:39

Kači až to bude aktuální a platné tak na to juke, jinak se nestresuj!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:40
j.s. píše:
no mě zase dneska dali naději na marušku, ale oto to pak bude horší, zase příjmout chlapečka, jsem blbá co, přece je to jedno, hlavně, že je to zdravé…jsem ženská jedna neskromná nevděčná… :cert: :cert:

Jani z toho si nic nedělej…my chceme strašně kluka a jestli to bude holka, no nevím, mě snad jebne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:41
j.s. píše:
no mě zase dneska dali naději na marušku, ale oto to pak bude horší, zase příjmout chlapečka, jsem blbá co, přece je to jedno, hlavně, že je to zdravé…jsem ženská jedna neskromná nevděčná… :cert: :cert:

jo jsi ďábel!!!!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ha ha ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:42

Já bych prosila holčičku, ale jestli to vyjde se uvidí… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 18:47

prosila, prosit může, záleží na chromozomech X :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:49

no se nezblázni paní chytrá :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:50

My co to nevíme tak ještě prosíme :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie