Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky krásné ráno všem maminkám, těhulkám a mimískům! Celou noc stresuju nebo co, takže pořádně vůbec nespím
Blbé sny no. Ať už je kontrola za mnou a já v klidu!!
Tej já měla špatné sny min týden 4× za sebou…sice né o mimi ale stály za to
já už mám kontrolu taky za pár ve čt!!!!Nějak si nedokážu představit že by mi dr řekl nějaký problém
snad bude vše v nejlepším pořádku
jinak mě pernamentně prudí jeden klientoš..ideál práce po večerech , tabulky o víkendech…nějak moc to nedávám… ![]()
ahojky holky včera jsem tu celý den nebyla a mám co dělat abych to vše dočetla.
Tejchi držím palečky pro štěstí aby vše bylo ok.
Včera jsem se byla podívat po obchodech a viděla jsem na holčičku miminko krásný svetřík no kdybych věděla co čekáme tak už ho mám koupený ale v noci se mi zdálo že jsem si ho koupila tak si tam asi pro něj zajdu. Sranda bude jak se narodí chlapeček bude chodit v růžovém svetříku
![]()
Dneska na obídek dělám kedlubky a už se moc moc těším ale chutě jsou teď nějak omezené hrozně mi kolísá tlak a mám neustále motání hlavy, tak ani do jídla se mi nechce.
J.S. já to mám doma podobné přes den můžu být u kompu já a večer hraje ten můj nějakou onlainovku ale ne formule ale loďky.
dobré ráno maminky
ty jo, tak já si připadám jako nahorách dneska tady a měl by mě někdo vyvést s lanovkou do modré oblohy
já jsem dneska měla noc, chjo…malému tepla rýma do nosu, takže se pořád budil, tak jsem nakonec odsávala vysavačem, to byl řev, no úplně se mi vrátil návrat z porodnice a nonstop přerušovaný spánek…
tejchi: moc moc na tebe myslím, bude to oká, uvidíš !!!!!!!!!!!
Dobré ráno maminkám a mimískům.
Já mám také problémy se spaním, pořád běhám na záchod, nebo mně bolí žaludek a musím pít nebo jíst.
Maro prosímtě chtěla jsem se tě zeptat jak se jmenuje ta medicína po které se jde na záchod. Já už ty sušený švestku nemůžu ani cejtit.
Tej držím palečky, uvidíš vše bude OK.
J.S to známe užili jsme si s tím až až co hodinu vstávat a odsávat vysavačem. Zkus si sehnat osvěžovač vzduchu respirant při dýchacích potížích a rýmě. Nastříkáš to v pokoji a malému polštář a postýlku a mělo by mu to aspoň trošku a nachvilku pomoct. Všem komu jsem to doporučila byli spokojení. A nebo potom natural oil spray eucasol od justu ale ten snad stojí něco kolem 300 a myslím si že jinak než objednat se to nedá.
Megg je to duphalac (lactulosum), je to bez předpisu a mě to pomohlo ![]()
Petulo: ty spraye jsou hrozně návykové, zvládneme to s mořskou solí a nebo ho zabiju ![]()
Fakt to jsem vůbec nevěděla. Nám to doporučila přítelova mamka a ta dělá v bylinkách atd… my to používali max tři dny a měli jsme klid.
Díky moc holky, jste zlatíčka!! Kontrola proběhla v pořádku a malý se tam vrtěl. Jsem v 14+5, jak je velký už nevím, mluvila něco o 8cm nevím. A co je to za pohlaví taky nevíme. Váha už je 3 kg navíc
Ještě není vše v pořádku, pořád tam nám plodovou vodu odloupnutou, takže stále klid a bez námahy, ale už nemusím ležet. Sex mi ještě nedovolila
Další kontrolu máme 1.10. To už bude roce vše jak na!!
Tej gratuluji…3kg???
já se už taky těším, ale budem menší, vše snad bude ok.....nikdy jsem nebyla věřící v pravém slova smyslu, ale nyní s mimi se „modlím“ pořád ať je vše ok…