Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já mám teda navrch už 5 kg, nějak to moc leze nahoru, ale u syna jsem přibrala 24kg, řekla bych teda spíš až ke konci. Porodem jsem shodila 13kg, a 4 měsíce po porodu jsem měla 35kg dole, vypadala jsem už ale blbě - podvíživeně. Kluk nějak nespal, kojení, a nešlo mi zastavit krvácení.
Takže tělo si dělá zásoby na horší časy, no co se dá dělat. Manžel si mě bude moci kutálet.
Holky, hlavní je že jsou mimískové zdraví. Já se ani nedivím mé váze,dva měsíce jen ležím a jediný phyb je cesta na záchod!! V nemocnici nuda, tam jsem většinu dne prospala…no a tak jsou 3 nahoře. Ale teď už můžu skoro vše v klidu a pomalu a jen trochu ![]()
kacafazolka píše:Karinkaaa píše:taky gratuluji
Dneska ten dník pro mě krásně začal výsledky na d. snydrom je ok mimi je zdravé .Jsem neskutečně šťastná všem ostatním přeji taky vše v pořádkua ve kterém jsi týdnu?Nemáme tě v tabulce , že?
Tej gratuluji
![]()
Dostala jsem cuketu (cukínu) nevíte nějaký dobrý recept? Je teda obrovská, má asi 5kg.
Někdo tu psal o buchtě? Prosím poraďte.
![]()
Megg píše:
Tej gratuluji![]()
![]()
Dostala jsem cuketu (cukínu) nevíte nějaký dobrý recept? Je teda obrovská, má asi 5kg.
Někdo tu psal o buchtě? Prosím poraďte.
No já mám letos cukety nad hlavu, buchtu nevím zlato. Ale já dělala perfektní zapékané těstoviny s cuketou, ale spotřebuješ jí tak 1/4 max 1/3, takže kdyby jsi lěda věděla co se zbytkem. Já si topřizpůsobila, dala jsem tam jen cukinu a taky cherry rajčátka…a ještě něco jsem tam nedala nebo dala. Ale bylo to fakt bomba!!!
Megg: tady máš recept…
250 g cukru, 500 g cukety, 350 g polohr.mouky, 3 celá vejce, 200 ml oleje, 1 vanil.cukr, 1 prášek do pečiva, 3 pol.lžíce kakaa, 1 lžička skořice.
Cukety nastroháš na jemném struhadle, přidáš ostatní suroviny, zamícháš , šup s tím na vymaz.a vysyp.plech a 25 minut pečeš.Rychlovka a mňamka.....
Tej taktéž gratuluji. Holky četli jste diskuzi 13 týden je už vidět kluk. Tam je utz miminka a fakt krásně znázorněné.Kdyžtak se mrkněte.
J.S a ty jsi ji přečti, jelikož tam někdo píše že kluci i holky to mají do 16 týdne stejné, tak je naděje že se spletli a že třeba máš v bříšku mařenku
Ty jo…jen kdyby každý pišotek toho svého pindíka tak vystavoval, aby jsme to hned viděli!!Já dnes doma snímky zkoumala a nic jsem neviděla ![]()
čao,
co si mám přečíst? něco mi uniklo?
no já jsem dneska byla na městě, potkala jsem známou a ona, že jsem chudina a že na genetice to poznají, že mají super UTZ přístroje a že u kluka je to jasné, že jí taky řekli, že má kluka a že prostě mít takhle brzo po sobě dva kluky, že mě teda lituje…no tak já to nechápu, poserou se z toho ti lidi, nebo já?
to je fakt na nasrání, kdyby byla jediná, ale do mě tady šijou skoro všeci a že se nebudu dost věnovat toníkovi, že to nebudu stíhat a tak podobně,.,…do toho mě sere manžel, protože s ničím nepomáhá, on chodí do práce…pomůže s malým, to jo, ale prostě všude jeho hadry, bordel…chjooooooooooo a malý nic nechce jíst, jenom nutrilon a pár lžiček jídla a pak nic…mě asi jebnéééééééééééééééééééééé
![]()
Jani vyser se na všechny, já miluji jak jsou všichni chytří.Mě doktor řekl, že s určitostí to jde vidět až kolem 20 týdne a to ještě není jisté.A ty rady…jéjéjé.Mě naštěstí Honzík hodně pomáhá.I když co jsem teď doma tak méně.
jen mě to někdy zaráží, jací lidé jsou a že si fakt nevidí do huby…
mě taky pomáhá, hodně s malým a tak, ale prostě všude ponožky, trenky, nosí v práci košile a má jednu na den a prostě někdy mě to už fakt nasere, jak furt dělám jako debil a furt prádlo, furt bordel…a ještě ty jeho keci, že jiné ženské to taky dělají a nestěžují si…to je prostě
ale já mu to vrátím jinak
nevděčník jeden !!!!!!!!!!
jj jani ser na ně ty si v tom uděláš svůj režim a zvládat to budeš v pohodě. To mě baví jak druzí mají plno starostí kdyby se tak radši starali o sebe.