Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
10.9.10 14:59

Ahojky, já mám teda navrch už 5 kg, nějak to moc leze nahoru, ale u syna jsem přibrala 24kg, řekla bych teda spíš až ke konci. Porodem jsem shodila 13kg, a 4 měsíce po porodu jsem měla 35kg dole, vypadala jsem už ale blbě - podvíživeně. Kluk nějak nespal, kojení, a nešlo mi zastavit krvácení.
Takže tělo si dělá zásoby na horší časy, no co se dá dělat. Manžel si mě bude moci kutálet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 15:12

Holky, hlavní je že jsou mimískové zdraví. Já se ani nedivím mé váze,dva měsíce jen ležím a jediný phyb je cesta na záchod!! V nemocnici nuda, tam jsem většinu dne prospala…no a tak jsou 3 nahoře. Ale teď už můžu skoro vše v klidu a pomalu a jen trochu :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
10.9.10 15:18
Jsem 17 týden ale mám mít porod v únoru ale sem tady
kacafazolka píše:
Karinkaaa píše:
Dneska ten dník pro mě krásně začal výsledky na d. snydrom je ok mimi je zdravé .Jsem neskutečně šťastná všem ostatním přeji taky vše v pořádku :palec:
taky gratuluji :kytka: a ve kterém jsi týdnu?Nemáme tě v tabulce , že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.9.10 16:11

Tej gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

Dostala jsem cuketu (cukínu) nevíte nějaký dobrý recept? Je teda obrovská, má asi 5kg.
Někdo tu psal o buchtě? Prosím poraďte.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 16:28
Megg píše:
Tej gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:Dostala jsem cuketu (cukínu) nevíte nějaký dobrý recept? Je teda obrovská, má asi 5kg.
Někdo tu psal o buchtě? Prosím poraďte. :dance:

No já mám letos cukety nad hlavu, buchtu nevím zlato. Ale já dělala perfektní zapékané těstoviny s cuketou, ale spotřebuješ jí tak 1/4 max 1/3, takže kdyby jsi lěda věděla co se zbytkem. Já si topřizpůsobila, dala jsem tam jen cukinu a taky cherry rajčátka…a ještě něco jsem tam nedala nebo dala. Ale bylo to fakt bomba!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.9.10 16:44

Megg: tady máš recept…
250 g cukru, 500 g cukety, 350 g polohr.mouky, 3 celá vejce, 200 ml oleje, 1 vanil.cukr, 1 prášek do pečiva, 3 pol.lžíce kakaa, 1 lžička skořice.
Cukety nastroháš na jemném struhadle, přidáš ostatní suroviny, zamícháš , šup s tím na vymaz.a vysyp.plech a 25 minut pečeš.Rychlovka a mňamka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.9.10 17:08

Tej taktéž gratuluji. Holky četli jste diskuzi 13 týden je už vidět kluk. Tam je utz miminka a fakt krásně znázorněné.Kdyžtak se mrkněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.9.10 17:09

J.S a ty jsi ji přečti, jelikož tam někdo píše že kluci i holky to mají do 16 týdne stejné, tak je naděje že se spletli a že třeba máš v bříšku mařenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 17:11

Ty jo…jen kdyby každý pišotek toho svého pindíka tak vystavoval, aby jsme to hned viděli!!Já dnes doma snímky zkoumala a nic jsem neviděla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.9.10 17:19

JJ přesně tak já z toho svého taky nic nevykoukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 17:20

Ten náš mi tam cpe jen hlavu…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.9.10 17:44

čao,
co si mám přečíst? něco mi uniklo? :nevim: no já jsem dneska byla na městě, potkala jsem známou a ona, že jsem chudina a že na genetice to poznají, že mají super UTZ přístroje a že u kluka je to jasné, že jí taky řekli, že má kluka a že prostě mít takhle brzo po sobě dva kluky, že mě teda lituje…no tak já to nechápu, poserou se z toho ti lidi, nebo já? :think: to je fakt na nasrání, kdyby byla jediná, ale do mě tady šijou skoro všeci a že se nebudu dost věnovat toníkovi, že to nebudu stíhat a tak podobně,.,…do toho mě sere manžel, protože s ničím nepomáhá, on chodí do práce…pomůže s malým, to jo, ale prostě všude jeho hadry, bordel…chjooooooooooo a malý nic nechce jíst, jenom nutrilon a pár lžiček jídla a pak nic…mě asi jebnéééééééééééééééééééééé
:pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.9.10 17:53

Jani vyser se na všechny, já miluji jak jsou všichni chytří.Mě doktor řekl, že s určitostí to jde vidět až kolem 20 týdne a to ještě není jisté.A ty rady…jéjéjé.Mě naštěstí Honzík hodně pomáhá.I když co jsem teď doma tak méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.9.10 17:57

jen mě to někdy zaráží, jací lidé jsou a že si fakt nevidí do huby…
mě taky pomáhá, hodně s malým a tak, ale prostě všude ponožky, trenky, nosí v práci košile a má jednu na den a prostě někdy mě to už fakt nasere, jak furt dělám jako debil a furt prádlo, furt bordel…a ještě ty jeho keci, že jiné ženské to taky dělají a nestěžují si…to je prostě :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ale já mu to vrátím jinak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevděčník jeden !!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.9.10 17:58

jj jani ser na ně ty si v tom uděláš svůj režim a zvládat to budeš v pohodě. To mě baví jak druzí mají plno starostí kdyby se tak radši starali o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí