Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
11.9.10 14:01

Petulko: to máš asi pravdu, mě to jídlo hrozně sere, mám pak pocit, že má hlad a že bude hubený…ale jak mi říká mamka, na hlad ještě žádný neumřel… ale štve mě to, snažím se vařit, co by mohl on, a pak si dá tři lžičky a matko sežer si to sama…pije aspoň 500 ml mlíka za den, tak aspoň to…
já jsem zjistila, že si ujíždím na hovězím vývaru a nudlí, to jsem u prvního neměla :nevim:
pohyby cítím každý den, jestli jsou to pohyby, je to takové šimrání, takové jiné, než ty kopance a šikmé břicho v prvním těhu, někde mám fotku, jak se malý protahoval, měla jsem z břicha vetřelce, možná najdu a hodím to sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.9.10 18:46

co vyvádíte děvuchy, že tady dneska ani noha ??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.9.10 19:01

Jůů, tak jsem zpět…dala jsem si jen jeden langoš a ještě ho ani nedojedla :mrgreen: Pak jsem si ještě koupila marcipán a kokos a jsem spokojeááá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.9.10 19:04

já si dávám čebrené vínečko :oops: a jsem hrozně přežraná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.9.10 19:06

No ale jen jednu skleničku. Mě tak lákalo všude to pivo…ale i malé by na mě bylo mooc a kdo by ho dopil, když muž je abstinet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.9.10 19:08

jo, jo jenom jednu, max dvě :wink: sis měla dát a zbytek vylít, teda, co jste tam dělali, na slavnostech piva těhotná a abstinent :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.9.10 19:49

Jani tak ty jsi mě max rozesmála…co jsme tam dělali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.9.10 20:08

Je tu dneska nějak ticho. Já jsem odpoledne byla zase dělat nehty a pak jsme fildovi dávali pokojíček dohromady, ale ještě budem čekat na rošt a matraci do postele a na šatní skříň. Ale jinak je tu super takové čisté krásné nové ale to asi dlouho nebude.
Tejchi langoš bych si teda dala a ne jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.9.10 20:44

Dobrý večír kopretinky :mavam: já jsem dnes ulítaná no děs.....Nejdříve jsem spala , holky do 11:55 no hovado… :mrgreen: ráno jsem jen malého vypravila na zápas a zas chrup ho do pelechu.Pak jsem udělala rychle lečo a pak jsme vyjeli zvát hosty na svatbu.No já se dneska nažrala, samé mňamky.Rolády, u jiných Tiramisu, pak zase u dalších řízky z divočáka no furt něco a teď mám zase hlad.Mám tam fazole tak si ještě dám…mňami mňam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.9.10 21:04

Kačko i ty jedna fazolo fazolová!!! Určitě si ségře něco vezla…tož si mohla zaskočit s koláčky samozřejmě :mrgreen: :mrgreen:
Jinak dobrou noc vám všem, přemisťuji se do pelíšku!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.9.10 21:19

nene já u ségry nebyla a koláče ještě nejsou ani upečené......byli jsme jen v Polomi a Plesné a stejně jsme to nestihli.No když jsem se všude cpala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Krásné sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.9.10 07:28

to jsi mohla k nám, jestli jsi byla v polomi, tak to je k nám už kousíček…mě včera to víno tak uspalo, že jsem šla spát o čtvrt na devět, jsem poslední dobou zase hodně unavená… :roll: a hrozně mě bolí klouby, ochjééé
dobré ránko :mavam: já se jdu v devět barvit, poprvé v životě, tak jsem zvědavá, co teda budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.9.10 07:48

Dobré ráno holky, no já už nemusím spát přes den ale nejpozději v děvět už spím. Jo a včera jsem si vybojovala pc a tady nikdo nebyl. Jani tak pak pošli fotečku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.9.10 07:49

jo a dneska se mi zdálo o tom že se nám narodil chlapeček měl tmavé vlasy a měl teda dost hodně to je jediné co vím jo a ještě že hned po narození uměl chodit. ale jsem teď z toho v rozpacích jelikož si přejem holčičku a ono to všechno ukazuje na kluka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.9.10 08:25

fotku nemám :-( jinak já jsem se s tím klukem nějak smířila, ale třeba to tak bude lepší…
peťulko: já byla včera ko, dala jsem si kapku vína a všechna únava na mě padla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí