Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi jo tak já nevím, připadá mi jako by jsi jim dávala zbytky.Kus dortu nějaké zákusky, koláče atd.trochu masa no nevím nevím
![]()
kačko, nejlepší je, udělat si to, jak uznáš za vhodné, stejně pak budou říkat, že ses moc nepředala, pak ti písnu adresu, ať víš, kam poslat tu největší výslužku
![]()
Kači výslužka, jestli myslíš koláče a cukroví se vozí předem s pozvánkama. My třeba vozili předem s pozváním na obřead tedy
My oslavu neměli, takže pak už nikdo nic nedostával, nebylo z čeho ![]()
Jak se vdávala manželova sestřenice vozili koláče taky předem s pozvánkama a na svatbě pak každému dávali i něco domů, měli toho dost!!
no já jim dám předtím koláče atd. a pak jestli něco zbyde tak se slezeme a sežereme to spolu co vy na to?My to potřebujeme více než oni ne? ![]()
j.s. píše:
kačko, nejlepší je, udělat si to, jak uznáš za vhodné, stejně pak budou říkat, že ses moc nepředala, pak ti písnu adresu, ať víš, kam poslat tu největší výslužku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jani vystihla jsi to…přesně to byl jeden z důvodů proč jsme nedělali oslavu. Jednak na to nebylo, sotva jsme zaplatili to ostatní a jednak manžel nepije, já taky moc ne a na to aby se ožrali a nažrali ostatní. Manžel má tak 3× větší rodinu než já, jednak by to tedy bylo nefér a jeho vlastí tata se nebaví se segrou, no jeden drbe druhého a tak vůbec. Nee, udělali jsme si po svém. A musím uznat že mnoho kolegyň zpráce ve věku mých rodičů, nebo co mají stejně staré děti nějak jako já to hodnotily. Říkaly že by byly rády kdyby to tak jejich děti chtěli taky… ![]()
j.s. píše:
co říkáte na to moje břicho, je větší než bylo?
Jani mě se nezdá.......Já myslím, že mám větší…a to nefrajeřím. ![]()
tejchi: taky jsme měli jenom svědky a bylo to krásné, mé okolí opět zabodovalo, někteří se urazili a brali to hodně nesportovně a jiní, že máme recht…já jsem chtěla šaty, pěkné fotky a dobře se nažrat
![]()
j.s. píše:
tejchi: taky jsme měli jenom svědky a bylo to krásné, mé okolí opět zabodovalo, někteří se urazili a brali to hodně nesportovně a jiní, že máme recht…já jsem chtěla šaty, pěkné fotky a dobře se nažrat![]()
Přesně a mít to fakt jen podle sebe, užít si to jak ty chceš. A ne pak čumět na ožralé pysky příbuzných
My na ten obřad pozvali všechny a přišel kdo chtěl, a taky pak hlavně fotky, to je památka!! Jako normálně mě česala kadeřnice, nalíčila, šaty půjčené, abychom na fotkách byli krásní
Pak jsme si sami zaši na mega oběd…skoro jsem pukla, potom kinčo a večer novmanželské povinnosti. Jako neberu, 100 lidí, 100 dutí. Splužačka ze střední si na to našetřili s přítelem sami a pozvali asi 30 lidí…prostě se mi líbí, když mladí nespoléhají na rodiče.