Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky na můj pupendos nemáte!!! Dnes jsem se sotva dopla do kalhot, co mi bývaly volné
A zítra Radegast den v Nošovicích…tam zdlábnu co uvidím, ale první musím okukat záchody
![]()
Tejchi píše:
Holky na můj pupendos nemáte!!! Dnes jsem se sotva dopla do kalhot, co mi bývaly volné![]()
A zítra Radegast den v Nošovicích…tam zdlábnu co uvidím, ale první musím okukat záchody
![]()
Já už nosím těhulovské.....
Pro mě ano…hlavně sebou toaleťák. No a pro manžela taky, on je takový průtokový ohřívač, co sní, tak hned jde
![]()
máš to tam a jsem vědma? ses chtěla zeptat, jak na to, viď ? ![]()
tej: my neměli peníze, rodiče by nám nic nedali, jenom moje mamka a vidět ty tlamy, ne děkuji, stačí narozeniny a vánoce
já už byla v šestém měsíci, takže povinnosti už nebyly, raději…už bylo založeno
![]()
Já si musím těhulkovské koupit, ale mám strach zda není brzy. Jako že si je teď koupím a pak mi ještě nabyde prdelka a už do nich nevlezu ![]()
já se vlezu do kalhot a šusťáků, ale rifle už mám odeplé a knoflík na gumce
příjde mi, že minule jsem asi byla více přes nohy a prdel, teď jenom to břucho a plecko nad zadkem, tak by to mohlo vydržet, byla bych krásná těhulbaba ![]()
kačko, jenom to zkopíruj do podpisu v diskuzi, nebo jak to tam je napsané a dej uložit změny a je to ![]()
Jani, však ano. Ono ať si to člověk udělá jak chce sám a aby se mu to líbilo. Jen mi příjde, nevím jak kde jinde, kolegyně v práci ty mldé všechny spoléhají že rodiče zaplatí. Rodiče uvolní patro na bydlení no a tak vůbec
Takové lidi nemám rád ![]()
Ale vědma jsi proto, že jsi už věděla, když ses sem přihlašovala (do březňátek), že mě tu potkáš…
Psala jsi totiž
Ahoj holky, tak jestli se můžu přidat s mojí fazolkou, tak jsem ráda ![]()
důkaz?strana 3
![]()
kačko, teď jsi mě rozesmála, no jo, a z fazolky je taková fazole ![]()
tej: kolem mě to je prostě všude, tzv. zalté děti, prostě bydlení, škola, práce, a prostě o vše postarané…
já jsem v 18ti utekla z domu a jsem ráda, že si se mnou život tak vytřel prdel a já jsem taková, jaká jsem a udělala jsem kus práce a jsem spokojená, kdyby byl o trochu lepší manžel, asi bych už byla spokojená až moc a kdyby to byla mařenka,tak by to byl taky moc veliký ideál
ale jo, právě mi donesl rohlík s debrecinkou a ani u toho neměl nějak extra keci ![]()
kAčko když tam dáš tohle, tak ti to ukáže jenom ten mail?
""http://lmtf.lilypie.com/Q5ppp2.png:http://lmtf.lilypie.com/Q5ppp2.png
to je nějaká zrada
![]()
Jsem ráda, že jsem tě rozesmála…od toho se máme, abychom se dělaly veselejšími, ne?Holky? ![]()