Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani vem si nějaké kokinko a nenervuj se.Já se taky dnes nervla s Honzinou a dala jsem si Milku a je mi báááááááječně.
![]()
j.s. Jani ti zvládneš…chce jen čas se do toho dostat. Kámoška má kluky mezi sebou nějak rok a něco málo…no asi ne po půl roce co porodila jednoho čekala druhého. Ona sama je blázen…je na to sama, oba má s ženatým co jí neplatí alimenty, koza u soudu řekla že je nechce.
Jen mě můj muž remcat že jiné to zvládají, tak mu něco omlátím o hlavu. Já fakt musím pochválit mého mužíčka, jak řeknu tak mi pomáhá…vynést koš s prádem, snést koš, nastrouhat kedlubny, zatopit…ráno vstává do práce dřív aby mi zatopil a nachystá mi malá dřeva co můžu přikládat. Jako fakt se snaží…
Teď už dlouho doma neuklidil, protože má dost práce venku, ale slíbil že zítra povytírá a povysává. Já se snažím dělat věci i sama, ale paní dktorka říkala v klidu, ať pak zas nekrvácím. Tak fakt jen trochu…a muž je statečný
![]()
Meg, tou cukýnou se dá nastavit leda coz, např jsem jí dala do gulášovky (hodně jsem vařila po dovče v Maďarsku takové ty jejich méně hutné), nebo do leča, nebo do držkovky a taaak..dá se to naplnit mletým…nebo jen osmažit na řízečky…
Jinak Jani, vím že ty to máš asi úplně jinak, doma máš ještě Toníka a s ním dost starostí a to já nemám. Ale jak říká Kača, klid a čokinu k tomu ![]()
ono je potřeba někdy vypěnit, aspoň tedy u mě, já vím, že to bude ze začátku psycho, ale to bylo i u toníka, prostě kolika, zuby, pak hned po šestinedělí jsem dostala MS a malý nechtěl mlíko, a zvládlo se všechno…prostě to utíká, uteče půl rok, rok a pak to bude fajn,…příští rok by jsme se měli stěhovat do RD rýmařov a tam to pak bude jiné, teda snad všechno výjde, tak jak má…
já toho doma dělám více, ale prostě furt tolik prádla a všeho a já mám ráda čisto a pořádek, takže jsem v jednom kole…
on je zlatý, co se týče toníka, ale jinak je to bordelář a vůbec si to neuvědomuje
![]()
No já a pořádek…na to jsem taky pedant, ale teď se to snažím přehlížet, i když kolikrát mi to nedá a s hadříken tu pucuju podlahu. Je to težko…nesmím, tak nesmím ![]()
já se taky snažím, nebýt takový magor, ale nejde mi to, kolikrát mám teď, jak lítám po bytě a snažím se všechno dohnat, jako kdyby mi tvrdlo břicho, takže pak polevím a snažím se odpočívat…
tak jak jsem slíbila, asi se budu stydět, že jsem takové chro chro
![]()
Moc děkuji za receptíky, určo něco vyzkouším.
Aktualní tabulka:
Ahoj Megg a ostatní,
včera jsem byla na NT ultrazvuku,vše je vpořádku,jsem moc ráda.Termín mám 21.3.,jsem dnes 12+6 a tobě zůstal 19.3.?Jaké údaje mám zaslat,abych mohla být v tabulce?Dík.
Právě jsem si všimla,že už jsem v tabulce,to jsem ale blesk
To ty hormony.
strašpytlík píše:
Ahoj Megg a ostatní,
včera jsem byla na NT ultrazvuku,vše je vpořádku,jsem moc ráda.Termín mám 21.3.,jsem dnes 12+6 a tobě zůstal 19.3.?Jaké údaje mám zaslat,abych mohla být v tabulce?Dík.
V tabulce jsi pod termínem 19.3.11.
Já mám mimčo skoro o týden větší než je termín dle menstruace, ale v průkazce nic nepřepisují.
Holky kdo se stará o výslužky na svatební hostině?A dává se to ještě vůbec?Na diskuzích jsem četla, že se to už moc nenosí.Já bych to tak strašně nechtěla.Dala bych jim před svatbou koláče s tím cukrovím a šmitec…Co vy na to?Chápete…aspoň zbyde víc pro mě a miminko
to je legrace…ale fakt se mi nechce to zajišťovat… ![]()
no nám třeba výslužku dali den před svatbou a vozili to budoucí novomanželé a na jiné svatbě nám ji dali na odchodu ze svatby, což mi přišlo divné…
no ono to tu tak chodí alespoň na Ostravsku.....Ale asi se na to vybodnu…Pak to vyfotím kolik mi toho zbylo a pošlu vám fotky, aby jste mi záviděli
![]()