Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
10.9.10 18:04

Jani vem si nějaké kokinko a nenervuj se.Já se taky dnes nervla s Honzinou a dala jsem si Milku a je mi báááááááječně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 18:26

j.s. Jani ti zvládneš…chce jen čas se do toho dostat. Kámoška má kluky mezi sebou nějak rok a něco málo…no asi ne po půl roce co porodila jednoho čekala druhého. Ona sama je blázen…je na to sama, oba má s ženatým co jí neplatí alimenty, koza u soudu řekla že je nechce.
Jen mě můj muž remcat že jiné to zvládají, tak mu něco omlátím o hlavu. Já fakt musím pochválit mého mužíčka, jak řeknu tak mi pomáhá…vynést koš s prádem, snést koš, nastrouhat kedlubny, zatopit…ráno vstává do práce dřív aby mi zatopil a nachystá mi malá dřeva co můžu přikládat. Jako fakt se snaží… :huban: :huban: Teď už dlouho doma neuklidil, protože má dost práce venku, ale slíbil že zítra povytírá a povysává. Já se snažím dělat věci i sama, ale paní dktorka říkala v klidu, ať pak zas nekrvácím. Tak fakt jen trochu…a muž je statečný :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
10.9.10 18:31

Meg, tou cukýnou se dá nastavit leda coz, např jsem jí dala do gulášovky (hodně jsem vařila po dovče v Maďarsku takové ty jejich méně hutné), nebo do leča, nebo do držkovky a taaak..dá se to naplnit mletým…nebo jen osmažit na řízečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 18:31

Jinak Jani, vím že ty to máš asi úplně jinak, doma máš ještě Toníka a s ním dost starostí a to já nemám. Ale jak říká Kača, klid a čokinu k tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.9.10 18:37

ono je potřeba někdy vypěnit, aspoň tedy u mě, já vím, že to bude ze začátku psycho, ale to bylo i u toníka, prostě kolika, zuby, pak hned po šestinedělí jsem dostala MS a malý nechtěl mlíko, a zvládlo se všechno…prostě to utíká, uteče půl rok, rok a pak to bude fajn,…příští rok by jsme se měli stěhovat do RD rýmařov a tam to pak bude jiné, teda snad všechno výjde, tak jak má…
já toho doma dělám více, ale prostě furt tolik prádla a všeho a já mám ráda čisto a pořádek, takže jsem v jednom kole…
on je zlatý, co se týče toníka, ale jinak je to bordelář a vůbec si to neuvědomuje :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 18:41

No já a pořádek…na to jsem taky pedant, ale teď se to snažím přehlížet, i když kolikrát mi to nedá a s hadříken tu pucuju podlahu. Je to težko…nesmím, tak nesmím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.9.10 18:49

já se taky snažím, nebýt takový magor, ale nejde mi to, kolikrát mám teď, jak lítám po bytě a snažím se všechno dohnat, jako kdyby mi tvrdlo břicho, takže pak polevím a snažím se odpočívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.9.10 18:56

tak jak jsem slíbila, asi se budu stydět, že jsem takové chro chro :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.9.10 19:21

Moc děkuji za receptíky, určo něco vyzkouším.

Aktualní tabulka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.10 19:31

Ahoj Megg a ostatní,
včera jsem byla na NT ultrazvuku,vše je vpořádku,jsem moc ráda.Termín mám 21.3.,jsem dnes 12+6 a tobě zůstal 19.3.?Jaké údaje mám zaslat,abych mohla být v tabulce?Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.10 19:33

Právě jsem si všimla,že už jsem v tabulce,to jsem ale blesk :dance: To ty hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.9.10 19:40
strašpytlík píše:
Ahoj Megg a ostatní,
včera jsem byla na NT ultrazvuku,vše je vpořádku,jsem moc ráda.Termín mám 21.3.,jsem dnes 12+6 a tobě zůstal 19.3.?Jaké údaje mám zaslat,abych mohla být v tabulce?Dík.

V tabulce jsi pod termínem 19.3.11.
Já mám mimčo skoro o týden větší než je termín dle menstruace, ale v průkazce nic nepřepisují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.9.10 19:49

Holky kdo se stará o výslužky na svatební hostině?A dává se to ještě vůbec?Na diskuzích jsem četla, že se to už moc nenosí.Já bych to tak strašně nechtěla.Dala bych jim před svatbou koláče s tím cukrovím a šmitec…Co vy na to?Chápete…aspoň zbyde víc pro mě a miminko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je legrace…ale fakt se mi nechce to zajišťovat… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.9.10 19:57

no nám třeba výslužku dali den před svatbou a vozili to budoucí novomanželé a na jiné svatbě nám ji dali na odchodu ze svatby, což mi přišlo divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.9.10 19:59

no ono to tu tak chodí alespoň na Ostravsku.....Ale asi se na to vybodnu…Pak to vyfotím kolik mi toho zbylo a pošlu vám fotky, aby jste mi záviděli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí