Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
9.9.10 18:51

a co to míváte za pizzu, já musím udělat tu od megg, ale v pondělí mám slíbenou z osička, tu prostě miluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:51

jo jo my ještě prosíme pokorně víš................. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:54
j.s. píše:
a co to míváte za pizzu, já musím udělat tu od megg, ale v pondělí mám slíbenou z osička, tu prostě miluji

já mám teď jen z mrazáku protože se mi nechce dělat.Mě se dneska nechce vůbec vařit…
Tu od Megg jsem dělala, ale těsto jsem udělala nějaké divné nemám hnětač tak jsem ho asi špatně vymíchala a letělo do koše… :oops: :oops: :oops: asi jsem kopyto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:55

Já dělám z listového těsta, na to kačup, salám, rajče, sýr a oregano :jazyk: MŃAM!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 18:56

no a co to je zač, z toho mražáku, já taky prosím, moc, hlavně v noci, jak nemůžu spát a pak si nadávám, že jsem blbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:59

Nejsi blbá!!! Tak hold máme nějaká přání v životě ne! Já vám tak závidím ty kluky holky… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 19:03
j.s. píše:
no a co to je zač, z toho mražáku, já taky prosím, moc, hlavně v noci, jak nemůžu spát a pak si nadávám, že jsem blbá…

obyčejná margarita z kauflandu 3 ks za 50 kč a to si pak na to naplácám sýry- goudu a nivu, hermelín a někdy tvarůžky, salám , anglickou atd......výborné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 19:03
Tejchi píše:
Já dělám z listového těsta, na to kačup, salám, rajče, sýr a oregano :jazyk: MŃAM!!

jo ta je taky moc dobrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 19:05
Tejchi píše:
Nejsi blbá!!! Tak hold máme nějaká přání v životě ne! Já vám tak závidím ty kluky holky… :-?

Janičko nenadávej si, já bych taky byla přejetá kdyby mi ta holčička nevyšla.Je to asi normální.....Prostě si to moc přeješ to je vše.....takže neměj výčitky…ano???? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 19:08

hele a mám v plánu upéct listový závin se zelím a klobáskou a sýrem a kapsičky s nivou a goudou mňam mňam mňam moc dobroučké :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 19:10

ano :)
ty jo, ale dneska je teda takový divný den, nezdá se Vám? venku prší, fakt humus, doma zima, příjde mi, že podzim je tady…to tak přemýšlet, co na vánoce, přejdou vánoce, bude leden, únor a rodíme, to je prostě mazec :nevim: tak jsem lehce zapřemýšlela…a za chvíli je člověk starý a umře… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 19:12

Já mám listový z jablky :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 19:13
j.s. píše:
ty jo, ale dneska je teda takový divný den, nezdá se Vám? venku prší, fakt humus, doma zima, příjde mi, že podzim je tady…to tak přemýšlet, co na vánoce, přejdou vánoce, bude leden, únor a rodíme, to je prostě mazec :nevim: tak jsem lehce zapřemýšlela…a za chvíli je člověk starý a umře… :kytka:

No já už si vybírám hřbitov :mrgreen: :mrgreen:
Máš úvahy tedy… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 19:13

s jablky chichi :lol: :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 19:14
j.s. píše:
ty jo, ale dneska je teda takový divný den, nezdá se Vám? venku prší, fakt humus, doma zima, příjde mi, že podzim je tady…to tak přemýšlet, co na vánoce, přejdou vánoce, bude leden, únor a rodíme, to je prostě mazec :nevim: tak jsem lehce zapřemýšlela…a za chvíli je člověk starý a umře… :kytka:

Jani a dost ty opice, co to tu na nás chceš hodit za chmury....... :think: vždyť vánoce atd . to je skvělé…Budeme si psát recepty na cukroví a přát si a konečně na mě budeš možná hodná!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí