Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
už nemám přehled, už si pamatuju jenom ty, co si s nimi píši…
ta na nás nějak prdí, ale spíše meg, tebe, mar, petulu a tak, to naše jádro ![]()
čaute holky, jsem dnes K.O.tak dneska žádná švanda
Mám celý den migrénu- prášky nesmím, páteř mě bolí jako prase, u zubaře mě mučil hodinu, jsem pěkně protivná a unavená.Tak se tu dnes hezky bavte a žádné ponocování…
Ani spát mi nechutná, ani jíst mi nechutná
tak zítra se na vás těším.A vítám nové maminky s jejich malé koblížky.Pa pa a všem krásné snění ![]()
tak se dobře vyspi, babo jedna a paralen můžeš, čtyři za den, tak si jeden dej a jdi chrupat, papa
![]()
jsi zlatíčko už jdu fakt nynynkat.Ale zítra to roztočíme drahoušci
![]()
tak se pěkně vynynkej, a hezké sny, třeba o svatebním dnu, to pomáhá ![]()
Kacafazolka: Jéé Kačko, úplně tě chápu, mám problémy s krční páteří, tak vím jak je to nepříjemné. V klidu paralen a sladké snění
Já pro jistotu jen cítím že mě bolí za krkem tak beru paralen, no max. 3 denně, protože jak příjde stádium že už by mi bylo zle, no nevím jak bych to zahnala. A už mi bylo na
asi v druhém měsíci…ale tak hnusně zle, jsem se v noci vzbudila, hlava se mi motala a hned na záchod, mě bylo vše jedno, vzala jem si algifen. Pak jsem stresovala kvůli mimíska, ale ta páteř je fat hnus, nikomu to nepřeju!!! Mě to někdy nejde ani zaspat, se vzbudím a je mi ještě hůř. No a nedávno jel manžel do města, tak mu říkám ať se mi staví v lékárně, ať řekne že mám problémy s krční páteří, že jsem těhotná a paralen mi moc nezabírá, tak co bych mohla. A prý nějaká baba mu řekla že nesmím ani paralan a doporučit mi může jen studený obklad…na páteř. No asi opravdu školená ![]()
Tak se opatrujte těhulky i vaše mimísky a sladké sníky všem!!! ![]()
dobré ránko, tak já už jsem po kontrole, dr. mě prohmátnul a řekl že děloha je krásně volná a za 4 týdny pápá, a že to ten kluk být nemusí, že olomouc už hodněkrát opravovali, a tak tajně doufám, ale stejně moc neočekávám…
Dobré ráno maminy a miminka, jak jsme se vyspinkali?Mě už zase od rána bolí páteř a píchá v hlavě tak to asi zase zalomím do postele, nevím jestli na mě i něco neleze…doma už dva dny topíme, protože je mi pořád zima.
Uvařím jen rychlovku, fazole v rajčatové omáčce ala kaufland,přidám koření a tunu česneku a k tomu párek a chleba.Na večeři udělám asi palačinky, ale to podle mého stavu.Ale co uvařím zítra? -netuším.....
Hoďte nějaké nápady…
Jé Jani no vidíš, že to může být i Mařenka…
Jsem šťastná, že ti to dopadlo na výbornou…
![]()
Hele holky co jste ve 14tt jak jste na tom s bříškama?Mě hrozně porostlo, takové jsem neměla předtím ani v pátém měsíci
Tak se mi už celé kulatí.......
no já kačko nevím, mě příjde, že mám malé břicho, že se mi to zastavilo, ani tolik nepřibírám…ale jak se večer najím, tak ho mám nafouklé a velké, ale ráno zase mi příjde malé, co já vím…
![]()
no já mám od začátku 4 kg nahoře a co ty?Ty Jani , že ty teď moc nejíš…Mě ta žravost nějak přešla, ale občas ujedu… ![]()