Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
9.9.10 17:57

já takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý.To jsou kur...............zasrané.Musím koupit sakum prdum všechno,postýlku, oblečení no všechno.Vždyť já za těch 1 let nic nemám.................. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 17:57
kacafazolka píše:
já takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý.To jsou kur...............zasrané.Musím koupit sakum prdum všechno,postýlku, oblečení no všechno.Vždyť já za těch 1 let nic nemám.................. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

oprava 12 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:01

Jani co děláš na večeři?????Mě se do těch palačinek nechce......a Dneska jsme neměli fazole, protože jsem usla a vzbudil mě až Ríša , když přišel ze školy a ptal se co máme k jídlu.....No já jsem matka :pocitac: tak jsem mu dala hotovku z mrazáku....... :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:04

Holky nezoufejte, jstli schválí to co chtějí, tak na porodné dosáhne málo která prvorodička a já tedy nee :nevim: :nevim:
Je to síla, jen ta výbavička příjde na pěkné peníze… :think:
Ale nějak to zvládnem holky!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:06

jo sereme na ně na hňupiiiiiiiii :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Stejně nás chtějí jen nasrat.........a boží mlýny melou.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:09
kacafazolka píše:
jo sereme na ně na hňupiiiiiiiii :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Stejně nás chtějí jen nasrat.........a boží mlýny melou.......

Jéé, jak ten kok** Havel začal být tak nemocný já si vždy dělala srandu a říkala jsem, dávám mu rok, maximálně dva a ten hajzl pořát žije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ten co střílel na tom slovensku měl naběhnout mezi naše politiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:11

Ale oni by tam stejně přišli další kreténi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 18:13

Koloběh politiků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
9.9.10 18:14

Ahoj těhulky tak jak se Vám vede???? Výbavíčku pro mimi mám po Anetce. Vše mám řádně zabaleno a schováno, jen přeprat a založit do skříně ale na to je čas. Vše nachystat to začnu tak měsíc před porodem. ahojik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 18:22

já jsem dělala malému krupici a já jsem si dala bramborový salát a řízek a manžel tuňáka a chleba..
já si jdu máznout chleba s pomazánkovým máslem…dneska jsem ultra nenažraná…malý má rýmu, tak jsem z toho taková přešlá, je protivný a já nevím, co ještě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:28

jo tak chutě budeš dělat se salátem a řízkem????????? :pocitac: :pocitac: :pocitac: a já nevím co bych si dala…asi mraženou pizzu…ale dala bych si i něco …ale nevím co :nevim: to je mrzuté, že má prcek rýmu, to je pak protiva a stojí to za prd, že?
a to že jsi nenažraná.....Jani to není jen dneska.....Všichni to víme tak si to nech, ano?????Nikdo ti to nespolkne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 18:29

ty máš co říkat, jinak řízeček byl výborný :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 18:31

opiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pošli mi kousíček, malinký kousíček…Jaňulko. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
9.9.10 18:31

Ahoj, nestačim se divit, co vy tady všechno nestihnete probrat, kočárek je moc hezky, jen jestli neni malý???
S tim porodnym jsem slyšela, ze zmeny maji byt od 1.4.příštího roku,driv to pry nestihnout schvalit. Alespon doufam :dance:
Tak žádny přenášeni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7485
9.9.10 18:32

No my ještě zítra budeme mít tu extra pálivou gulášovou polévku :poblion: Jsem se jí moc nenajedla. Ale taťulda s mamčou si přejí krupičku :mrgreen: tak si dlábnem, manžel to moc nejí, tak bude mít polívečku :-P
A Jani s tou rýmou…no nevím jak u prcka, mě stačí když jí má manžel :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky