Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
9.9.10 14:33

Jani, myslíš že ten sourozenecký kočárek užiješ??? To je prostě strašné heblo, navíc, když Toník už v roce a půl bude chtít chodit. Jestli není jen lepší koupit ten stupínek za kočár, aby se mohl popovézt, když by neťapal. :think:
Jinak kočárek vypadá dobře. Takový hezký, čistý, žádná divočina. Kola jsou nafukovačky???
S tím jídlem jsem teda vyděšená. Furt nadávám, jak je strašné nakrmit mojeho, ale teda živit tebe těhotnou??? Ani za milión. Bys mi ho prožrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 14:36

Kri: asi jo, taky to tak vyřeším, porodné není a zase kupovat kočár…a tenhle, to je prostě lahoda s ním jezdit a je veliký a prostě :palec: můžu doporučit,
jo, já se taky živit nechci a jestli je to ten druhý kluk, ty jo, jak budou v pubertě, jeden sežere chleba na posezení, a jestli budou po mě, manžel tolik nejí, to jsem já doma to prase, tak potěš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 14:37
kacafazolka píše:
no já se přiznám, že už jsme koupili.......Ale máme ho u Honzových rodičů…Byl za dobrou cenu a jen 4 měsíce používaný.Mě se vyhazovat za kočár moc nechce takový balík.Nevím sice jak se sním bude jezdit, ale když tak ho střelím a koupíme jiný.Je to od dobrého kamaráda a ten by mi nekecal.Uvidíme.....

tak to zkouším znovu...... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.9.10 14:46

Kači: Hned je to foto lepčejší :palec: Co je to za značku??? Kdyby byl čtyřkolka, tak bych ho za ty prachy taky určitě brala. Já ty tříkolky prostě nemusím. Mně to přijde takové nestabilní a navíc se s tím nedají vyjet po předu schody( to je ale můj problém, my tady máme totiž zaschodováno) :lol:
Kruci, nakonec zjistím, že máte všechny už kočáry nakoupené a já jediná budu sušit hubu :zed: :lol:
Jani, pokud jíš míň, tak tam ta Mařenka třeba fakt je. Aspoň nějaká ženská v rodině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 14:52

vyšel mě na 2500 Kč a k tomu vaničku na koupání a nějaké oblečení tak uvidíme taky mám z té tříkolky strach.....nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti??????????????????????????????????? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.9.10 14:54

Tssssss…zadarmiko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 14:55
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.9.10 15:07

Já kočár zatím neřeším, u nás to bude řešit tatínek a já schvalovat :lol: v každém případě nechci tříkolku to vím, neb budu jezdit hodně do lesa i s čubama a tam by mi ta tříkolka spíš vadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 15:25

Já budu mít kočár od známé po jednom dítěti…byl úplně nový, používaný cca 1,5 roku. Dá mi ho za 2 tis, myslím že má ve předu taky malá kolečka, ale za y prachy. My na nový nemáme a sedačka se dá sehnat max. do 2000 i nová. No pak ještě plínky a další kravinky a výbava bude v cajku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 15:53

Tej:teď si píššu se sestrou a už teda vím přibližně kde bydlíš :dance: no to je teda konec světa.Chodíme tam občas na procházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 15:57
kacafazolka píše:
Tej:teď si píššu se sestrou a už teda vím přibližně kde bydlíš :dance: no to je teda konec světa.Chodíme tam občas na procházky

je to někde u kravína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 17:11

Kacafazolka: No jooo, my jsme nad kravínem. I když tady je kravínů dost :D Tak někdy až pude piškotek na světě a ty u segry, tak se aspoň projdeme :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 17:18

tak já mám tento sporťák a :palec: :palec: :palec: :palec: je do lesa, řídím jednou rukou, skladný, veliký pro mimčo, prostě :palec: :palec: :palec: a je to tříkolka, taky jsem se bála, ale je to o zvyku a schody beru pozadu, po zadních kolečkách…je to jané slalom ale 2009, 2010 už jde otáčet pro i proti směru jízdy, tady padlo porodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 17:31

no dobrý to jsi mi zase udělala radost :dance: , že to není špatný výběr.....já jsem prostě úúúúúúúúúúúúúúúúúžasnáááááááááááááááááááááááááááááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 17:34

trojkolka není špatná a za ty peníze, já jsem ten můj kupovala za 10000,– a pak se nám rozpadl podvozek, no jo, zima, sníh a já s ním po poli a tak…to se dalo čekat, když už byl po dvou dětech, a tak ještě 4700,– podvozek a teď mám parádní hluboký kočár i s autosedačkou, naštěstí nám ho koupila moje mamka, takže na sporťák bylo, chtěla jsem prostě sporťák samostatný a aby vydržel, tak snad to tak bude…musím se juknout, kolik stojí ten stupínek za kočár…chjoooo, já chci porodnééééééééééééééééééééé :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí