Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani, myslíš že ten sourozenecký kočárek užiješ??? To je prostě strašné heblo, navíc, když Toník už v roce a půl bude chtít chodit. Jestli není jen lepší koupit ten stupínek za kočár, aby se mohl popovézt, když by neťapal. ![]()
Jinak kočárek vypadá dobře. Takový hezký, čistý, žádná divočina. Kola jsou nafukovačky???
S tím jídlem jsem teda vyděšená. Furt nadávám, jak je strašné nakrmit mojeho, ale teda živit tebe těhotnou??? Ani za milión. Bys mi ho prožrala ![]()
Kri: asi jo, taky to tak vyřeším, porodné není a zase kupovat kočár…a tenhle, to je prostě lahoda s ním jezdit a je veliký a prostě
můžu doporučit,
jo, já se taky živit nechci a jestli je to ten druhý kluk, ty jo, jak budou v pubertě, jeden sežere chleba na posezení, a jestli budou po mě, manžel tolik nejí, to jsem já doma to prase, tak potěš…
kacafazolka píše:
no já se přiznám, že už jsme koupili.......Ale máme ho u Honzových rodičů…Byl za dobrou cenu a jen 4 měsíce používaný.Mě se vyhazovat za kočár moc nechce takový balík.Nevím sice jak se sním bude jezdit, ale když tak ho střelím a koupíme jiný.Je to od dobrého kamaráda a ten by mi nekecal.Uvidíme.....
tak to zkouším znovu...... ![]()
Kači: Hned je to foto lepčejší
Co je to za značku??? Kdyby byl čtyřkolka, tak bych ho za ty prachy taky určitě brala. Já ty tříkolky prostě nemusím. Mně to přijde takové nestabilní a navíc se s tím nedají vyjet po předu schody( to je ale můj problém, my tady máme totiž zaschodováno) ![]()
Kruci, nakonec zjistím, že máte všechny už kočáry nakoupené a já jediná budu sušit hubu
![]()
Jani, pokud jíš míň, tak tam ta Mařenka třeba fakt je. Aspoň nějaká ženská v rodině ![]()
vyšel mě na 2500 Kč a k tomu vaničku na koupání a nějaké oblečení tak uvidíme taky mám z té tříkolky strach.....nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti??????????????????????????????????? ![]()
Já kočár zatím neřeším, u nás to bude řešit tatínek a já schvalovat
v každém případě nechci tříkolku to vím, neb budu jezdit hodně do lesa i s čubama a tam by mi ta tříkolka spíš vadila.
Já budu mít kočár od známé po jednom dítěti…byl úplně nový, používaný cca 1,5 roku. Dá mi ho za 2 tis, myslím že má ve předu taky malá kolečka, ale za y prachy. My na nový nemáme a sedačka se dá sehnat max. do 2000 i nová. No pak ještě plínky a další kravinky a výbava bude v cajku!!
Tej:teď si píššu se sestrou a už teda vím přibližně kde bydlíš
no to je teda konec světa.Chodíme tam občas na procházky
kacafazolka píše:
Tej:teď si píššu se sestrou a už teda vím přibližně kde bydlíšno to je teda konec světa.Chodíme tam občas na procházky
je to někde u kravína?
Kacafazolka: No jooo, my jsme nad kravínem. I když tady je kravínů dost
Tak někdy až pude piškotek na světě a ty u segry, tak se aspoň projdeme ![]()
tak já mám tento sporťák a
je do lesa, řídím jednou rukou, skladný, veliký pro mimčo, prostě
a je to tříkolka, taky jsem se bála, ale je to o zvyku a schody beru pozadu, po zadních kolečkách…je to jané slalom ale 2009, 2010 už jde otáčet pro i proti směru jízdy, tady padlo porodné…
no dobrý to jsi mi zase udělala radost
, že to není špatný výběr.....já jsem prostě úúúúúúúúúúúúúúúúúžasnáááááááááááááááááááááááááááááá
![]()
trojkolka není špatná a za ty peníze, já jsem ten můj kupovala za 10000,– a pak se nám rozpadl podvozek, no jo, zima, sníh a já s ním po poli a tak…to se dalo čekat, když už byl po dvou dětech, a tak ještě 4700,– podvozek a teď mám parádní hluboký kočár i s autosedačkou, naštěstí nám ho koupila moje mamka, takže na sporťák bylo, chtěla jsem prostě sporťák samostatný a aby vydržel, tak snad to tak bude…musím se juknout, kolik stojí ten stupínek za kočár…chjoooo, já chci porodnééééééééééééééééééééé
![]()