Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
7.9.10 19:11

Neboj, hudba je jedna věc a to jakáý je je druhá. No já ani nevěděla že už máš tak velkého kluka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 19:17

no jo no…jsem si pospíšila- v 19 letech jsem rodila :mrgreen: Ale až za 10 let jsem pochopila, že jeho otec není to pravé ořechové… :nevim: ale jsem za Ríšulu moc ráda je to parádní kluk…a je to můj kámoš,kterého občas musím i výchovně plesknout, aby věděl, že už překročil hranice.....ale jinak je to bombarďák.Dnes si byl zkoušet oblek a váleli jsme se tam smíchy..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 19:32

NO JÁ ANI NEBUDU ŘÍKAT, CO JSEM DĚLÁVALA ZA MLADA JÁ........A VIDÍŠ, JAKÁ ZLATÁ JSEM TEĎ :) TAKY SE BOJÍM, ONO PORODIT, VYCHOVAT, POSTARAT SE, ALE PAK SE SPIKNE S NĚJAKÝMA DAREBÁKAMA A JE TO V HÁJI, O TOM BYLY PŘEDMINULÉ MANŽELSKÉ ETUDY, TAKY JSEM NEMOHLA SPÁT, MĚLI PĚT DĚTÍ A JEDEN SYN DĚLAL HROZNÝ BINEC, KRADL JIM, FETOVAL…A PŘITOM VÝCHOVA BYLA U VŠECH DĚTÍ STEJNÁ…CHJO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
7.9.10 20:15

Ahoj, jsem tu taky nová, termín mám 3.3., doma mam holčinu, tak uvidime co to bude ted, na kontrole ve 14 týdnu to mělo nožky u sebe :-(
uz cítíte pohyby? Ja mam pocit,že ano, ale jen třeba 3X denně

• Citovat
  • Upravit
2320
7.9.10 20:29

Já mám také pocit že cítím pohyby, většinou večer n. v noci, prostě když jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 20:44

jo mě se včera taky zdálo, že něco cítím… :dance: ale jsem furt ve spěchu tak to přes den nevnímám.Uvidím večer až budu v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 20:44
kattuska píše:
Ahoj, jsem tu taky nová, termín mám 3.3., doma mam holčinu, tak uvidime co to bude ted, na kontrole ve 14 týdnu to mělo nožky u sebe :-(
uz cítíte pohyby? Ja mam pocit,že ano, ale jen třeba 3X denně

Vítáme tě tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 20:59
j.s. píše:
NO JÁ ANI NEBUDU ŘÍKAT, CO JSEM DĚLÁVALA ZA MLADA JÁ........A VIDÍŠ, JAKÁ ZLATÁ JSEM TEĎ :) TAKY SE BOJÍM, ONO PORODIT, VYCHOVAT, POSTARAT SE, ALE PAK SE SPIKNE S NĚJAKÝMA DAREBÁKAMA A JE TO V HÁJI, O TOM BYLY PŘEDMINULÉ MANŽELSKÉ ETUDY, TAKY JSEM NEMOHLA SPÁT, MĚLI PĚT DĚTÍ A JEDEN SYN DĚLAL HROZNÝ BINEC, KRADL JIM, FETOVAL…A PŘITOM VÝCHOVA BYLA U VŠECH DĚTÍ STEJNÁ…CHJO…

no úúúúúúúúúúúúúúúúúúúplný poklad Jaňulko............... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 21:00

no co je baby,koukáte na fotbal, že nepíšete? Já stíhám oboje......... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.9.10 07:41

dobré ránko, tak já byla včera opět zase tak ko, že jsem šla s manželem o půl deváté už spát :mrgreen: :mrgreen: dneska je tam zase takové počasí, že by jeden padl, vůbec nevím, jak malého oblíkat…chjo…
tak na mě čekají debrecínské párky a pak návštěva, párky jsou lepší, ale co se dá dělat, papa a napište, co zase vaříte, at mám nějakou inspiraci, já to vidím na špenát se smetanou a gnochi… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.9.10 08:04

Také přeji krásné ráno všem i mimískům! Já dnes budu dělat jen špagety s omáčkou (párek, rajčata a tak) a zítra asi guláš. Jsem chtěla segedinský, ale v pátek jdu na kontrolu tak ať nejsem nafouklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.9.10 08:26

Dobré ráno holky, tak já včera odpadla už v půl osmé jelikož jsme přišli z venku tak jsem se naložila do teplé vany a to mě před tím ještě malý kopl do břicha no a jak jsem vyšla z vany tak jsem lehla a už nevstala měla jsem v břichu hrozné křeče a bylo mi až na zvracení. Nemohla jsem se ani pohnout a pak už nevím nic jelikož jsem usla ale uprostřed noci jsem se vzbudila celá spocená bo se mi zdálo že jsem začla krvácet a že začínám rodit ve 13 týdnu a že je to brzy a teď ten stres a strach no hrůza. No a od rána vůbec nemám na jídlo ani pomyšlení ještě jsem nejedla a co budu vařit nevím. Tím že mám asi rozhozený žaludek tak nemám na nic chuť takže to shrnu dneska nevařím. Néééé dělám si srandu musím pro prcka a pro chlapa a třeba chuť na jídlo se dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 08:29

Krásné ránko! Já plánuji vařit roštěnou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.9.10 09:24

http://ekonomika.idnes.cz/…konomika.asp?…
Jéé nás to mine, my si budeme určovat ještě podle starého, platit by to mělo od dubna 2011. Nebo jak to vůbec je s přestupem z mateřské na rodičovskou? Do kdy od porodu se to musí hlásit? Zkušené maminky raďte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.9.10 10:59

tej: máš nárok 28 týdnů (začátek je 6-8 týdnů před porodem) pobírat z průměru posledního odpracovaného roku pobírat 70%, po té se rozhodneš jít do dvou let dítěte a bereš 11400,– do tří let věku dítěte 7500,– nebo tak nějak a nebo do čtyř let a bereš něco kolem 3500,– nebo tak nějak a i to chcou páni poslanci skrouhnout, co jsi poslala ty za odkaz, to vidím slyším poprvé a já raději nebudu nic řešit, nebo bych se nasrala a uvidíme, jak to dopadne, ale tohle je prostě neúnosné… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí