Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, hudba je jedna věc a to jakáý je je druhá. No já ani nevěděla že už máš tak velkého kluka!!
no jo no…jsem si pospíšila- v 19 letech jsem rodila
Ale až za 10 let jsem pochopila, že jeho otec není to pravé ořechové…
ale jsem za Ríšulu moc ráda je to parádní kluk…a je to můj kámoš,kterého občas musím i výchovně plesknout, aby věděl, že už překročil hranice.....ale jinak je to bombarďák.Dnes si byl zkoušet oblek a váleli jsme se tam smíchy..... ![]()
NO JÁ ANI NEBUDU ŘÍKAT, CO JSEM DĚLÁVALA ZA MLADA JÁ........A VIDÍŠ, JAKÁ ZLATÁ JSEM TEĎ
TAKY SE BOJÍM, ONO PORODIT, VYCHOVAT, POSTARAT SE, ALE PAK SE SPIKNE S NĚJAKÝMA DAREBÁKAMA A JE TO V HÁJI, O TOM BYLY PŘEDMINULÉ MANŽELSKÉ ETUDY, TAKY JSEM NEMOHLA SPÁT, MĚLI PĚT DĚTÍ A JEDEN SYN DĚLAL HROZNÝ BINEC, KRADL JIM, FETOVAL…A PŘITOM VÝCHOVA BYLA U VŠECH DĚTÍ STEJNÁ…CHJO…
Ahoj, jsem tu taky nová, termín mám 3.3., doma mam holčinu, tak uvidime co to bude ted, na kontrole ve 14 týdnu to mělo nožky u sebe ![]()
uz cítíte pohyby? Ja mam pocit,že ano, ale jen třeba 3X denně
Já mám také pocit že cítím pohyby, většinou večer n. v noci, prostě když jsem v klidu.
jo mě se včera taky zdálo, že něco cítím…
ale jsem furt ve spěchu tak to přes den nevnímám.Uvidím večer až budu v klidu ![]()
kattuska píše:
Ahoj, jsem tu taky nová, termín mám 3.3., doma mam holčinu, tak uvidime co to bude ted, na kontrole ve 14 týdnu to mělo nožky u sebe
uz cítíte pohyby? Ja mam pocit,že ano, ale jen třeba 3X denně
Vítáme tě tady ![]()
j.s. píše:
NO JÁ ANI NEBUDU ŘÍKAT, CO JSEM DĚLÁVALA ZA MLADA JÁ........A VIDÍŠ, JAKÁ ZLATÁ JSEM TEĎTAKY SE BOJÍM, ONO PORODIT, VYCHOVAT, POSTARAT SE, ALE PAK SE SPIKNE S NĚJAKÝMA DAREBÁKAMA A JE TO V HÁJI, O TOM BYLY PŘEDMINULÉ MANŽELSKÉ ETUDY, TAKY JSEM NEMOHLA SPÁT, MĚLI PĚT DĚTÍ A JEDEN SYN DĚLAL HROZNÝ BINEC, KRADL JIM, FETOVAL…A PŘITOM VÝCHOVA BYLA U VŠECH DĚTÍ STEJNÁ…CHJO…
no úúúúúúúúúúúúúúúúúúúplný poklad Jaňulko...............
![]()
no co je baby,koukáte na fotbal, že nepíšete? Já stíhám oboje......... ![]()
dobré ránko, tak já byla včera opět zase tak ko, že jsem šla s manželem o půl deváté už spát
dneska je tam zase takové počasí, že by jeden padl, vůbec nevím, jak malého oblíkat…chjo…
tak na mě čekají debrecínské párky a pak návštěva, párky jsou lepší, ale co se dá dělat, papa a napište, co zase vaříte, at mám nějakou inspiraci, já to vidím na špenát se smetanou a gnochi… ![]()
Také přeji krásné ráno všem i mimískům! Já dnes budu dělat jen špagety s omáčkou (párek, rajčata a tak) a zítra asi guláš. Jsem chtěla segedinský, ale v pátek jdu na kontrolu tak ať nejsem nafouklá.
Dobré ráno holky, tak já včera odpadla už v půl osmé jelikož jsme přišli z venku tak jsem se naložila do teplé vany a to mě před tím ještě malý kopl do břicha no a jak jsem vyšla z vany tak jsem lehla a už nevstala měla jsem v břichu hrozné křeče a bylo mi až na zvracení. Nemohla jsem se ani pohnout a pak už nevím nic jelikož jsem usla ale uprostřed noci jsem se vzbudila celá spocená bo se mi zdálo že jsem začla krvácet a že začínám rodit ve 13 týdnu a že je to brzy a teď ten stres a strach no hrůza. No a od rána vůbec nemám na jídlo ani pomyšlení ještě jsem nejedla a co budu vařit nevím. Tím že mám asi rozhozený žaludek tak nemám na nic chuť takže to shrnu dneska nevařím. Néééé dělám si srandu musím pro prcka a pro chlapa a třeba chuť na jídlo se dostaví.
http://ekonomika.idnes.cz/…konomika.asp?…
Jéé nás to mine, my si budeme určovat ještě podle starého, platit by to mělo od dubna 2011. Nebo jak to vůbec je s přestupem z mateřské na rodičovskou? Do kdy od porodu se to musí hlásit? Zkušené maminky raďte
![]()
tej: máš nárok 28 týdnů (začátek je 6-8 týdnů před porodem) pobírat z průměru posledního odpracovaného roku pobírat 70%, po té se rozhodneš jít do dvou let dítěte a bereš 11400,– do tří let věku dítěte 7500,– nebo tak nějak a nebo do čtyř let a bereš něco kolem 3500,– nebo tak nějak a i to chcou páni poslanci skrouhnout, co jsi poslala ty za odkaz, to vidím slyším poprvé a já raději nebudu nic řešit, nebo bych se nasrala a uvidíme, jak to dopadne, ale tohle je prostě neúnosné…
![]()