Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.9.10 10:20

Ahoj :-) jsem tu nová,termín mám 10.března 2011.Jsem z Neratovic a je mi 35 let.Jedno děťátko už doma mám :andel: zdravím všechny těhulky,Markéta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 10:21

Maro já jako prvorodička jsem taky řešila úplně všechno a důkladně dokonce jsem byla takový magor že ještě nejsem byla těhotná tak jsem přestala pít i kávu kdyby něco. Pak se stejně nedařilo a byl silvestr a já vypila velou flašku zlatého puskina sama a byla jsem těhu a vůbec o tom nevěděla, ale teď už fakt nic neřeším. Člověk by se musel zbláznit. U druhého to bude jiné.
Tejchi, taky uvažuju že si udělám vajíčko ale na tvrdo a s chlebíkem a máslem mi totiž na hniličko moc nechutnají. Jen ty volské oka na topince. Ale nejlepší by bylo kdyby mi to někdo udělal se mi to totiž nechce chystat.
Kri, ten piškotový se zak. sm. je dobrý i s borůvkama ale mi moc mandarinky v konzervě nechutnají tak děláme jen ten jahodový nebo borůvkový a dneska nebo zítra si ho asi udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 10:22

Ahojky marketasim, vítám tě u nás s tebou už jsme asi 3 co máme termín 10.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 10:52

marketasim: Vítám tě mezi námi. :mavam:
Peťka1: No já už asi ty vajáčka taky tak nebudu řešit, minule jsem u špenátu tlačila vajíčo na tvrdo a příště si dám volí oko :palec:
Mar: Taky jsem prvo těhulka a řeším vše…zvlášť když mám pořát nějaké problémy, bojím se dělat cokoliv pomalu i chodit :lol: :mrgreen: :lol: A jídlo, no ty vajíča jsem někde četla takže jsem je omezovala, ale co už… :-? Jednou za čas se snad nic nestane a taky mám od domácích slepiček :mrgreen: Ale sýry neřeším vůbec, někde jsem taky našla diskusi jídlo v těhotenství a píšou tam i o tavených sýrech :nevim: tak ty bych fakt neomezovala!! A plísňové sýry jím jen hermelín a nivu, ale tu si ělám spíš omáčku k těstovinám, takže je to převařené :mrgreen:
A hlavní je že nám chutná!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 11:33

ahoj holky, moc zdravím :) dneska je zima, ale krásně svítí sluníčko :dance:
ty jo, tak já jsem asi nic neřešila ani u prvního těhu, ale ze mě si neberte příklad :mrgreen:
já si totiž myslím, že se člověk může hlídat sebe více a pak výjde na chodník a přejede ho auto, nevím no, prostě v těh. se může pokazit tolik věcí, že prostě raději nic neřešit, na nic nemyslet a těšit se z toho, ono jestli se má zvrtnout, tak se zvrtne,…a ono může být kritická třeba i blbá angína a tu můžete chytnout kdekoli…prostě to chce brát tak, že nejsme vůbec těhotné, jenom se těšit a radovat z těch našich fazolek a těch kil navrch a to, že se můžeme řádně a bez výritek nadlábnout a prostě si to užít i se striemi a vypadanýma vlasama ( ale to až po porodu se máte na co těšit, mě vypadaly úplné kouty) tenkýma nehtama a já nevím, čím vším, nejsme těhotné celý život, tak proč si to pořádně neužít a začít tím jídlem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: kacafazolko, kde sííííííííííííí? ty mě chápeš, viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 12:03

j.s nejen kacafazolka ale i já tě chápu. Kacka má nemocný počítač a asi je to závažné když tu není tak dlouho. Já teď přišla s malým domů z procházky, konečně je tam zas fajne. Sluníčko i teploučko. No ale museli jsme jít domů, jelikož se zas a opět počůral do tepláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 12:07

Peťko mě čekaj věci :think: jako s těma většíma prckama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 12:25

No já byla u dr. protože jsem zapomněla recept, jak bylo léto, tak si toho šuldu poštípal prstama, že mu olezl, ty jo, a že prý má malou direčku na čůrání, tak budu muset pomaličku začít přetahovat…ochjééé :roll: snad mu neublížím, ale zase nechci na obřízku :(
jo, toník jak měl rok, tak tady bylo šest děti a malá dorotka, teď měla dva roky, se zapomněla a počůrala se do rifliček a do toníkove krabice na hraní, chudinka…
to známe, já jak vidím nějaké děcko si šahat mezi nohy, hned hlásím, že asi chce čůrat a valíme na záchod…ale i tak, jestli chodíte bez plenek, tak je malý šikula :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 12:50

No tak my teda přítel přetahujem od miminka, ale každá doktorka má na to prý jiný názor. Teď jsem slyšela že kolem dvou roků mu ho doktorka přetáhne už úplně. Jako je mi z toho zle vůbec mi to nedělá dobře a přítel řekl, že mu to radši udělá sám jak se bude koupat. Bobešci ti kluci. Jinak malý je už od jara bez plínek, ale je to tak na střídačku je období kdy krásně si řekne nebo přinese nočník a pak zas kdy to dělá do tepláčků a za piňdu tak za toho se snad tahá furt a to kolikrát ani čůrat se mu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 13:06

no já si kvůli tomu právě koupila betynku a naše dr říká do roka nešahat, jiná dr tady u nás, že to tří let nechat být, tak si vyber…
já se mu na to mrknu, přítel, to je poseroutka větší než já, takže asi budu u nás ten přeborník já, snad to půjde…chjo…
moje ségra to strhla tak, že mu tekla krev, takže jen pomalinku, polehounku, máme na to tři měsíce, pak jdeme na očkování, tak snad už to bude oká a doktorka to nechá být…chjo…to u holek není..ale prý jim taky může srůstat, tak to si člověk nevybere…
já jsem dávala na nočník každé ráno, ale jelikož on se teď posledních 14 dní, postaví ráno v postýlce a posere se…takže na nočník to nestíháme, ani čůrat, tak to nechám na ty vánoce, snad bude mít už rozum a pochopí to a jinak jaro léto nekompromisně, snad už budeme na vlastním…kéž by…v tom paneláku je to na prd…mít počůrané a potentované podlahy…ale taky se to dá, nu což..
vařím hovězí vývar, tak krásně mi to tady voní, škoda, že se to musí vařit tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 13:10

No my přetahujem od miminka je to těžko ale vždy jak je ve vaně jak je takový rozmočený a jde to líp. Ale někdy ho to bolí a říká nechci. No právě z toho že mu to moc stáhne a bude téct krev se taky bojím. Jako naučit děti na nočník nebo záchod je běh na dlouhou trať a jsem ráda že máme dlažbu a lino jinak ty koberce by jsme mohli vyhodit. On se totiž vždycky někde vykakal a pak na celý barák řval hovno!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 13:22

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: petule to je dobrý, to jsem zvědavá, co budeme řvát my :mrgreen: :mrgreen: máme plovoučku, takže ta akorát nabobtná…aty malé běhouny, tak to si myslím, že se mu bude líbit na to a pak třeba i vymaluje tím zeď jako moje ségra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 13:26

tak nám se stalo jednou že se pokadil do plíny v postýlce a tu plínu si sundal. No a pak se vykakal v ložnici tam je jediná místnost kde máme koberec a v hračkách si našel kousek nějakého klacíku a ten píchl do toho hovínka a přišel mi to ukázat. Jako s tímhle jsme si užili až až. No a přes léto venku chodil furt kadit na jedno místo a byl tak hodný že si to i rukama po sobě uklízel. Brrrrr no někdy ty děti to myslí dobře ale já z toho nadšená moc nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 13:32

Peťule o hovnech bych mohla povídat romány :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.9.10 13:36

jj to já taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie