Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
6.9.10 12:03

tiramisu dělám z lučiny a nevydrží ani den tuhnout a pak ani den v ledničce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 12:12

Já to dělám kombinaci šlehajdy a lučiny aby to bylo něco mezi…dělám velkou mísu, tak na dva dny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 12:14

J.S asi bude mít své období jelikož takový vůbec nebyl snad to nějak zvládnem. Já dnes dělala kuřecí kýtky v hořčičné omáčce a brambory. Taky už mě vůbec nenapadá co vařit nejradši bych nevařila vůbec.
Maro, j.s. má pravdu neblbni v těhotenství přibíráš a nehubneš, kdybych měla vyšilovat z toho že už mám 3,5 kila nahoře tak jsem asi v Opavě. Dopřej miminku a pořádně se nadlábni a na kila se nedívej a už vůbec se neřiď nějakýma tabulkama. Pokud opravdu budeš chtít tak po porodu to dáš dolů ale chce to pro to něco udělat a ne čekat že to zmizne samo.
No a nějaký ten zákuseček bych si taky dala ale naše lednička zeje prázdnotou. Už delší dobu mám chuť na hraběnčiny řezy znáte to?Ale nemůžu nikde sehnat vlašáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 12:15

No já měla dnes na oběd ptáky na lítačku…prostě jsem tam nakrájela maso, podusila a dakonec přidala nakrájené vejce, párek a okurku a omáčka k rýži výborná!!! A zítra vůbec nevím, napadly mě žebírka v šouletu a že kroupy nahradím rýží, aby jsme zas tak neprděli. Ale zas druhý den rýže…nebo těstoviny…nevím. Něco sladého bych si dala, asi si zas na večeři uvařím puding.
Holky jinak zas otázka?? Je normální mírné bolení v podbříšku? A pořát mám výtoky, takové čiré, je to taky v poho? Já vůbec nic nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 12:22

tachji v pohodě teda aspoň já si myslím protože ty bolesti v podbříšku mám též někdy mám pocit jak by mimi ze mě chtělo vypadnout a vše je ok a ty výtoky tak ty mě taky trápí. Někde jsem četla že je to tím že mimi tam někde tlačí ale nejsem si jistá jestli to není až později v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 12:23

ty jo, vy tak dobře vaříte, bravo :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk:
no moje známá měla známou a ta jedla jenom jogurty a pořád se hlídala a dělala machry, že přibrala jenom pět kilo a měsíc před porodem ji šupli na kapačku a do porodu byla v nemocnici, protože jak nejedla, správně nefungovala placenta a to malé zahálelo, jak valila výživa v kapačce, tak najednou to malé nabíralo…některé ženské jsou švihlé, tak to hlavně holky neřešte, kojením, tím, že se v noci asi z 90% nevyspíte a tím záhulem jdou kila snad dolů samy a rychle…
petulo: víš, čeho se bojím já, malý bude hrozně žárlit a nebude mít z toho ještě pořádně rozum, myslím, že ze začátku to bude peklo…ale pak to bude fajné, doufám…
tejchi: taky mám výtok a docela hodně, ale pokud nesmrdí a nic tě nesvědí, je to oká, je to zvýšená funkce těch žláz a dělohy, neboj…a bolení je taky normální, protože se to tam chystá a dělá místečko, ničeho se neboj, taky to tak mám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 12:26

Tak sem zas klidná, díky holky, za to si uzobnu kostku té hnusné hořké čokolády :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jnou doma nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 12:29

Já jsem též zvědavá na to jak malý bude reagovat až příjdem domů z porodnice, teď se k mimi chová úžasně, příjde pohladí bříško poslechne si ho a dá pusu. Jani sice nevím jaký je tvůj malý ale jestli je to rošťák tak kolem toho druhého roku se máš na co těšit. Já si jen přeju ať už je to za náma a je zas v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 12:31

Peťka a j.s. holky, já si myslím že když už od těhu mu budete říkat že má sourozence v bříčku a že mu bude pučovat hračky, tak to snad snese. Prostě ho tak jako pripravovat…no zas si to jen myslím, zkušenosti nemám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 12:32

no on je petul takový šmizla, takový hrk brk, tam je, pak je tam, taková drbna, nechci říkat hyperaktivní, to nemám ráda, je takový živý, ale jinak hodný, tak nevím a vzteklín…když jsme venku a zastavím s kočárem, tak je zle, potřeboval by chodit…ale to teprve začne,…ufuf
já než bude oběd, tak dojídám patku chleba a anglickou, ale ta je, mňam mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 12:33

tejchi: malý má teď rok a on ničemu nerozumí, jediné, co by ho zajímalo tak pupík, bude mi doněho šťárat a smát se, jaká je to sranda, pak si všimne bradavek a já se musím oblíkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 12:36

j.s. tak to příjde jak měl malý rok tak byl též snad všude v kočáru být nechtěl chtěl chodit a tlačit kočárek a hlavně hrozně zvědavý a s tím pupíkem to mi dělá doteď a o prsách ani nemluvím jako kojila jsem jen 3 měsíce ale jak vidí ty prsa tak se hned chce přisát. Jednou to zkusil ale to byla hrozná bolest a od té doby před ním utíkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 12:42

j.s. no máte to težké…já tomu ještě až tak nerozumím. Známá má děti kluky jeden 25.10.2008 a teď druhého 30.1.2010 a jsou sladcí, ten starší toho malého pořát tak hladí. Je to hezké, rozumí si. Nebojte určitě si porozumí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 12:44

petko: a je lepší, jak už chodí, nebo si mám zatím užít to lození kolem nábytku?
taj: no snad to tak bude, ale jak se znám, já nemůžu mít nikdy nic normálního a v pohodě, tak čekám boj :mrgreen: :mrgreen: hold budou chlapci po mě :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 12:47

víš co je vůbec nejlepší jak miminko leží a najdeš ho tam kde položíš tím že už chodí ho musíš mít stále na očích všude si vyleze a zaleze tak je to takové náročné. Nám jednu dobu lezl pořád na okno to jsem měla hrozné nervy a strach a teď už je to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí