Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
3.9.10 21:07

Tak moje dnešní jídlo: Snídaně párek s chlebem, oběd vaječná omeleta s paprikou a chleba, večeře 3 rohlíky a pak puding. A večer u televize chipsy. Ale musím říct že dnesmi od rána bylo nějak divně…chuť na vše, ale co jsem dala do pusy tak fůůj a chuť přešla. No nevím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.9.10 21:08

Ahoj holky, takže dnešní resumé: dnes jsem se fakt přecpala 8-o

ráno obložená houstička, dvě rajské, Mekáč :-? duble chies menu + na víc mozarelový nugetky, a vanilkový šejk (ale byla jsem plavčit), no a večer ty žebra, ale to jsem myslela už že nedám…a nějak se to tam vešlo. Fotku večeře přidám zítra :lol: druhorodičky můžou cítit pohyby už dřív, prvo později tak od toho 16 týdne…takže já si ještě počkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Jak hodně zpět se mateřská počítá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927

Tej Ty si na ty párky cooo??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.9.10 21:10
MAR01 píše:
Ahoj holky, takže dnešní resumé: dnes jsem se fakt přecpala 8-oráno obložená houstička, dvě rajské, Mekáč :-? duble chies menu + na víc mozarelový nugetky, a vanilkový šejk (ale byla jsem plavčit), no a večer ty žebra, ale to jsem myslela už že nedám…a nějak se to tam vešlo. Fotku večeře přidám zítra :lol: druhorodičky můžou cítit pohyby už dřív, prvo později tak od toho 16 týdne…takže já si ještě počkám :wink:

Jééé mi s mekáčem děláš chutě :roll: Manžel mi slíbil jak budeme mít výročí že si zajdem do kinča ana mekáč :dance: :dance: Jenže jsou komplikace, tak později snad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.10 21:11
Tejchi píše:
Jak hodně zpět se mateřská počítá??

řekla bych, že těch posledních 12 měsíců odpracovaných, jak psala kecafolka, bez nemocenské.

pořád zvažujeme, jestli je lepší jít na částečný ůvazek, nebo radši na nemocenksou hned. Kvůli výpočtu mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.9.10 21:12
MAR01 píše:
Tej Ty si na ty párky cooo??? :lol:

No jak kdy…no druhý měsíc jsem jedla nasnídani tak mastné párky, no fuj. Předtím mi nechutnaly. Ono manžel je hoodně párový a masový, párky by mohl pořát, tak říkám že to bude párkový kluk po tátovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.9.10 21:39

tak se mějte a všem které jdou na kontrolu v pondělí držím pěstičky pa pa dobrou noc, sladké sny a krásný víkend… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.9.10 21:42
kacafazolka píše:
tak se mějte a všem které jdou na kontrolu v pondělí držím pěstičky pa pa dobrou noc, sladké sny a krásný víkend… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Tobě taky a krásné oslavy!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
4.9.10 06:32

Dobré ráno, vítám nově příchozí.
Dneska jsem nějak nemohla dospat, no asi to bude i tím, že nám malá v noci pohrčela postel, tak jsem furt hlídala, jestli se nezhrnul ručník, ať v tom neležíme.
Megg- zase otravuju s tabulkou :oops: Kontrola 14.9 to budu 12+2tt., poslední ms 13.6, bydliště Vsetín
janeyH- nejlepší na výpočet je použít nějakou tu online kalkulačku, třeba tady http://www.vypocet-materske.cz/.

Pohyby, taky cítím když ležím na zádech a nehýbu se.Dokonce mi i břicho nadskočí,ale nebyla jsem si jistá, jestli to už může být ono. Sice se říká, že druhorodičky to cití dřív, ale že až takhle jsem netušila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
4.9.10 08:12
Kri12 píše:
Dobré ráno, vítám nově příchozí.
Dneska jsem nějak nemohla dospat, no asi to bude i tím, že nám malá v noci pohrčela postel, tak jsem furt hlídala, jestli se nezhrnul ručník, ať v tom neležíme.
Megg- zase otravuju s tabulkou :oops: Kontrola 14.9 to budu 12+2tt., poslední ms 13.6, bydliště Vsetín
janeyH- nejlepší na výpočet je použít nějakou tu online kalkulačku, třeba tady http://www.vypocet-materske.cz/.Pohyby, taky cítím když ležím na zádech a nehýbu se.Dokonce mi i břicho nadskočí,ale nebyla jsem si jistá, jestli to už může být ono. Sice se říká, že druhorodičky to cití dřív, ale že až takhle jsem netušila :think:

Bydliště do tabulky neuvádím, ale porodnici ano, takže budeš rodit ve Vsetíně ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.9.10 08:35

Dobré ránko holky, tak snad se to včera dalo se mnou přežít, byla jsem hodně špatná a v noci ani nespala…
dneska se jde na nákup a manžela pošlu s malým a musím uklidit celý byt a nachystat to tady, takže se mějte a k mateřské, ta se vyměřuje s roční odpracované doby, takže nemocenská se nazapočítává, a je to asi 70% ale slyšela jsem, že ty jelita ve vládě zase mají něco zkrouhávat, takže to je tak na nasrání, protože je to teda hrůza, moje známá má muže u vojska, tomu seberou, jí seberou něco z mateřské, a pak si spokojeně žijte… :cert: :cert: :cert: :cert:
a pohyby cítím hlavně v noci a večer, jak si lehnu na bok, nebo ležím na zádech a už mi je teda ležení na zádech nepohodlné… :zed:
tak se mějte krásně a pozdravujte mimísky, ten náš asi bude Ludva, na tom jediné se shodneme… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
4.9.10 10:00

ahojky holky :mavam:
napíšete mě taky do tabulky? poslední ms byla sice 7.6.,ale otěhotněla jsem až 30.6.-to byla ovulace i podle ultrazvuku to vyšlo,termín porodu mám 27.3.2011 a jsem 10+5 tt podle měření miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.9.10 10:24

Dobré ráno holky, vítám novou maminku. My jsme zase dvě noci nespali jelikož malý bantoval. Hrůza a to ještě do mě v posteli ze spaní tak kopal že jsem myslela že mu ty nohy svážu. Asi ho zas trápí zuby nebo už fakt nevím. Teď jsou s taťkou u tchýně tak mám klídek a vůbec nic se mi nechce. No a ty pohyby taky cítím a nejvíce večer a včera jsem stála a moje mamka se mi dívá na břicho a říká to ti tam tak rejdí jelikož se mi břicho vlnilo a já jí říkám že to je blbost aby to tak bylo vidět a ona že jo že to je mimčo. Taky mi je divné že už to cítím tak brzy ale je to prostě tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.9.10 12:47

Taky krásné ráno všem i mimískům!!! :mavam: I když ono už je odpoledne, alá já dnes pospávala celé dopoledne :mrgreen: Já tedy pohyby jeětě necítím…zatím jsem žádné nepostřehla. Jinak s tím výpočtem mateřské, no kdyby byl takový i rodičovský příspěvek, nezlobila bych se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí