Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MAR01 píše:
Js ježíš v jakém jsi když už taky víš co to bude??? dyť 13 týden neee??? To jsou šokyjinak Toníkovi taky vše nej…v tom máme my pvrničky výhodu více méně je nám to fuk co to bude.
No nám to jedno není…my chceme kluka jako buka
Jinak taky koukám že už to ví mě dr.řel nejdřív za měsíc ![]()
Nám je to fuk…Vašík by chtěl Vašíka neb je doma jedinej chlap a jinak samé ženské a mě je to fuk
jinak koukám…fakt obě holky 13 týden a už pohlaví
a ještě k tomu samí kluci zatím ![]()
To já se ani neptala řikala jsem že vezmu přítele na 3D okolo toho 16 -17 týdne…nebo normoš utz a tam budem hledat
dřív mě to ani nenapadlo…
No to jsem fakt zvědavá, zda příští pátek se náš prcek paní doktorce ukáže v celé parádě a ona mě pořeší:„Maminko bude o kluk“
To už budeme v 14tt, tak by to vidět mohla!
Já jdu až za 14 dní…
ve čt…a to bude ve 12…tam toho asi moc ještě neuvidí, ale dle toho jak bude prcín velkej tak těsně před dovčou bych měla jít na ten screeaning těsně před nebo těsně pooo a to by se už dalo.
Někde jsem četla že zjištění pohlaví je možné mezi 18-23 týdnem, tak může to být 100%, když to řekne už dřív??
Tej: ale kluci jako buci jsou prý vidět dřív
u holčiček je větší pochybnost…teoreticky od toho 13, 14 týdne by naděje na to že se trefí je…
Ono u pohlaví asi záleží hodně jak mimísek leží a kvalitě ultrazvuku, a na doktorovi, zda je ochoten hledat.
Mě minule řekla že to je vidět až tak v 32tt a i to není jisté.
Prostě jak který Dr. to řekne.
Hmm, jdu tam hned z rána tak by mohla být ještě dobře nalazená
Aby našla toho pindíka co já chci!!!!
![]()
Minulé těhu jsme chtěli holčičku, neb kluka už máme. Po amniocentéze vyšel kluk, no zklamání bylo, ale byl v pořádku, ovšem ty dva vpichy nevydržel.
![]()
Manžel chce holčičku a mně je to celkem jedno ale mluvim s ním jako s klukem, asi jsem ovlivněna z minule, a asi i chci kluka. ![]()
myslím, že u nás je to jasné, kdo to nevidí, tak je asi slepý, taky jsme u toníka dlouho čekali, špatně seděl, ležel, a nešlo to vidět, tady ten kulíšek leží vzorově, jak řekla paní doktorka a byla moc ochotná, byla fajn a utz daleko kvalitnější než u mého dr, v olmiku je to teď přestěhované a úplně nové…
J.S.
moc gratuluji, mimísek je překrásný, řekli ti kolik měří či váží ?
ono je na prd, že jsem měla scan, a bylo to jpg a to emimino nebere, takže jsem to musela na netu dát do pdf a už to není tak ostré…
malý má 11,8 cm a váhu nevím, to jsem se neptala ![]()