Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
2.9.10 18:54

psychopat???? já? :think: a proč ? že ráda žeru :) :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 18:56

Hokly poraďte co zítra na oběd…mám tam vepříka i hovězí. Napadli mě falešní ptáci…takzvaně nezabalení, mám mít klid, tak žádné piplání :mrgreen: :mrgreen: Ale to bych dala na vídend…no nevím. Mám tam halušky…to by bylo zas prdění s zelím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 19:00

Js: jako žebra, domácí lupínky a taaak jooo :lol:

Tej: já bych šla do hovězího :lol: dobrej pták je dobrej pták…i když falešnej :pankac:

já na víkendoš budu dělat polévku (asi čočkovku :dance: ) a čínu s rejžičkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 19:01
j.s. píše:
psychopat???? já? :think: a proč ? že ráda žeru :) :pankac: :pankac:

ne proto......ale prostě si dobře ujetá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 19:03

ujetá? samé lepší :mrgreen: si přestanu s tebou psát, a neřeknu ti už nikdy, co jsem jedla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 19:04
MAR01 píše:
Js: jako žebra, domácí lupínky a taaak jooo :lol:

Tej: já bych šla do hovězího :lol: dobrej pták je dobrej pták…i když falešnej :pankac:

já na víkendoš budu dělat polévku (asi čočkovku :dance: ) a čínu s rejžičkou…

No práci přiletí asi až na víkend, ale nalákaly jste mě na tu čočku…dala bych si jí hned :mrgreen: :mrgreen: Tak zítra, u toho moc být nemusím, k tomu chleba, udělám to na dva dny a je to!! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 19:05

tak mi budeme celý víkend slavit, takže na oběd bude jenom polévka, pak nás čeká sekaná, dort, chlebíčky, masová pomazánka, tvarohový koláč, mňááááááááááááám, s toníkem si to užijeme, snad zítra výjde ta kontrola, chjo, ať už je zítra poledne…ať mám klid… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 19:06

a chystám se na tu pizzu od megg,juchůůů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
2.9.10 19:13
  • pizzu jsme včera dojedli, je senza
  • j.s.- kontrola určitě dopadne dobře
  • já jdu příští středu na sreaning a už se nemohu dočkat až uvidím Peťulku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.9.10 19:18

ahojky, tak já jsem právě dorazila od holiče, jsem si parádně spočla. Jako špagety bych si teď dala ale vůbec nemám na to suroviny. Ale mám tam margotku a na tu se moc těším ale musím počkat až půjde malý spát. A čočku jsme měla předevčírem a taky vařím aby bylo aspoň na dva dny ale nějak to sníme během toho jednoho dne. No a na tu pizzu se taky chystám. Viděla bych to tak na víkend. Nepamatujete si na které stránce tu někdo posílal recept na to těsto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 19:19

Já jdu až vpátek, příští, to je taaaak daleko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.9.10 19:23

holky jak často chodíte na kontroly?Já co 4 týdny a u prvního se mi zdá že co 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 19:26

ty jo špagety bych si taky dala, takže skončím u čočkové, ale já tady už hniju do deky a čekám kdy po mě vyjede ten můj, že mám jít vedle :andel: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 19:26

No já poslední dva měsíce chodím skoro co 14 dní,někdy až co 3 týdny, ale to je síš proto že mám problémy, kdyby to bylo v klidu, tak chodím taky asi co 4. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 19:28

a dost, všechny kontroly a všechno je oká a basta, kdyby byl problém, tak to na sobě poznáme, určitě by jsme neměli takový apetit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí