Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
2.9.10 17:02

Holky, hned příští pátek pokud mi dktorka řekne že je vše ok nafotím. Slibuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 17:12

neboj řekne ti že je to v pořádku uvidíš… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 17:42

dopadne to dobře :)neboj a těším se na fotečku…
holky, krásné fotky, jste velké kočky a nikdo jako balvan, či co tam píšete nevypadá…to ne!!!!
resumé dnešního dne: dva chleby s májkou, kolonáda oplatky, horká čokoláda, kaše s kuřecím masem ze včerejška, talíř čočkové polévky, zákusek u ségry, dva anglické rohlíky, talíř čočkové polívky a asi bude ještě jeden :mrgreen: odletím :andel: :oops: zítra ráno na té kontrole, mi řeknou, mi tady nevidíme žádný plod, jenom samé čočky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
2.9.10 18:10
MAR01 píše:
Tejchi proč??? Žádné nemáš :lol: jinak já v neděli vyfotila mnohem hezčí břuch než minule kdyby byla Megg hodná, tak může vyměnit fotečku, bylo to přesně dle Dr 9tt, jo a zachovala jsem trenyrkový styl březňátek :lol:

Foto vyměněno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 18:18

já ještě seznam psát nebudu neb je brzy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320

Dnešní jídlo, taky se pěkně cpu, ale když nejím je mi zle, tak mám omluvu:
houska s máslem, 2ks makové bábovky, 3knedlo vepřo zelo, delisa, jogurt, houska s pomaz. másl, 1ks mak. bábov.
Co bude dál se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

Jani u mě zas vidí jen malou fazolku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 18:21

holky to je prdel jak se cpeme..... :lol: Jani a s tou čočkou mi děláš chutě…ale asi udělám na víkend slovenskou fazolačku z pecoku mňamiky papiky a udělám normální množství…jako tradičně 5 litrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 18:32

mám té čočkovky pěkný kýbl :) tak se stav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 18:34

a já se zásadně necpu, to si vyprošuji !!!! :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 18:39

Tak já dnešní jídlo: jsem se rozšoupla :lol: snídaně ovesná kaše + broskev, sváča celozrný rohlík plátkem sýra 2 rajské, obídek losos s bramborem (moc mi nechutnal) ještě před tím aktivie, pak jablíčko, nyní kaao, a večer bude vařit přítel kuřecí se špenátem s sýrovou omáčkou a já k tomu budu dělat domácí bramborové lupínky!!!!! :lol: To budem prasátka…
Zítra chci dělat na večer žebra s fazolkama a bagetkou :pankac:

jinak dnes mě celkem dostala přítelova mamča, bydlí dvě patra pod náma…sbírám na zahradě bobky po psech a přiletí a říká neohýbej se…to může dělat zle miminku, pak kecáme a já jí říkám že se nyní denně koupu jak mi vana dělá dobře a ona…že teplá voda může vyvolat potrat…nuž se ptám starších a zkušených, může předklánění a teplá vana vyvolat potrat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 18:49

Jani dnes jsem říkala Honzovi, že jsi normální psychopat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a on mi na to řekl:tak to si rozumíte, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.9.10 18:50

tak o tom nic nevím ani jsem to nikdy neslyšela 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.9.10 18:51

Jééé holky musím se pochlubit, našla jsem v lednici čokoládu, tak už je celá ve mě :mrgreen: :mrgreen:
Dnešní jídlo: Snídaně-dva krajíčky chleba s pomazánkovým máslem, oběd-těstovinový salát s tuňákem, svačina=to co bylo na oběd, večere-dva krajíčky chleba s pomazánkovým máslem a pak čokina :mrgreen: A pořát je chuť taže ještě něco bude. Mám ve špajzce meloun, ale má skoro 7kg, tak nevím kdo mi ho donese do kucyně abych ho rozkrojila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.9.10 18:52

tchýně potěší, to znám, tak předklánění, o tom nic nevím…mě zase říkali, ať neumývám okna, nezdvihám ruce, že se může omotat pupeční šňura kolem krku, já měnila zrovna okna, malovala, a dělala vše dva měsíce před porodem, vše ok, moje známá si dávala pozor, nic takového nedělala a malý byl omotaný dvakrát…tak ti nevím, já jsem ráda vytírala podlahu po čtyřech, to mi pak s břichem dělalo moc dobře…
teplá voda ne, ale vařící se nedoporučuje ve větším stádiu těhotenství, plod se může přehřát, ale znám hodně holek, co jim voda dělala dobře a tak se nakládaly…to máš těžko…
ale jsme hodně na začátku, takže bych nic až tak nehrotila, možná až ke konci, je lepší se ospršit, ale fakt znám hodně holek, co ke konci měly hodně křížové bolesti a prostě jim vana udělala dobře a ulevila…
ty brďo, vy si žerete :) takové mňamky moc nedělám, líbí se mi, jak používáš takové lehké zdravé kvalitní věci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí