Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
1.9.10 20:31

Já mám DS v pátek, jedeme s holkama do olomouce, malý má rok a bojím se, jsem moc v pohodě, tak aby mě to nesejmulo, ale snad ne :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 20:34

Taj: neboj, odpočívej a moc na tebe budeme myslet, neboj, piškotek bude v pořádku !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:35

nesýčkujte nesýčkujte bude to dobré uvidíte…holčiny… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.9.10 20:36

Holky, dobrou dobrou dobrou a hezké sny a pohlaďte bříška, těším se na Vás zítra :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:38

Krásné sny Janičko a všem kdo jdou do hajan dobrou noc. A zase zítra pááápááááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 20:38

Holky díky moc!! Jsem moc ráda že to mám vůbec s kým řešit, protože v okolí jsme to nikomu ještě neřekli, rozhdli jsme se až to bude jisté. Neví to ani rodina. A manžel pořát v luftě ajá se tu užírám.
Takže vy jste obě taky v 13tt…no mě příjde že mám trochu bříško, ale nějak si říkám zda nejsem jen nafouklá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:42

ano my máme termíny já 10,3 a Janička 11,3 pokud se u ni něco nezměnilo.Najdi si ve fotoalbu tabulku a tam jsme všechny i termíny a kontroly atd.Napiš Megg:data -týden a termín a kontrolu a Megg bude určitě tak zlaťoučká, že tě tam přidá.A fotni bříško a pošli ho tu a budeš tu taky.Tedy jestli chceš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.9.10 20:51

tak já už jdu taky spinkat.
Krásné sny vám i miminkům dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.9.10 20:54

Dobrou a sladké sny vám i mimískům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
1.9.10 20:57

Tejchi, no tak to je hustý :-( já snad ok, tedy začala jsem tím že dr neviděl srdíčko řekl mi o pár dní méně a že tam mám cystu 3×3 cm…za 14 dní na další utz, tam už bylo :srdce: velikost si přeměřil nějak lépe …a cysta byla pryč…prý ukázkové…tak doufám, že vše ok. Na utz jdu až za 14 dní a to budu 11+3, jsem jako jediná z holek v dubnu, ale myslím, že nakonec budem konec března :lol:

jinak mé stravování:snídaně: puding (domácí), svačina: dvě mrkve, oběd: držtkovka, svačina aktivie, druhá svačina velké jablko, večeře, husté kakao a plátek meruňkové roládky…toť vše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 21:06

MAR01: Taky toho moc nepojíš.
No jinak my s manželem máme vůbec štěstí na problémy při velkých věcech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.9.10 21:09

Tejchi zapsáno.
Hodně odpočívej a jez zeleninku ať máte vitamínky, určitě to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 21:11
Megg píše:
Tejchi zapsáno.
Hodně odpočívej a jez zeleninku ať máte vitamínky, určitě to bude dobré.

Děkuju…spíš je chuť na párky a maso :mrgreen: Ale papám vitamíny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.9.10 21:17

Maso je také důležité, má železo aj… Jez i na co máš chuť mimísek si řekne co potřebuje.
Já jsem jedla pořád kyselé a vypadá to že mne to přechází, a jdu do mléčných v. a housek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.9.10 21:23

Já vždy jedla jogurty a teď vůbec, na snídani nejraději párek, při nejlepším klobásku :mrgreen: :mrgreen:
Je to težko, na něco mám chuť, tak si to uvařím na oběd a tak chuť mě mezi tím přejde jak čichám výpary :mrgreen: :mrgreen: Muž naštěstí sradostí dojídá co já už nechci :mrgreen: Jinak ještě baštím od teď Calibrum mami…dovezla mi to mamuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí