Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky já se tak nažrala že asi prasknu. Jako nechápu baby které jsou těhotné a nějak se omezují nebo dokonce drží dietu jako já pokud hned po vstanutí se nenajím tak bych se asi někde vybulila. a strach z toho že přiberou je snad normální ne?Já přibrala 25 a do roka jsem měla dole 30. Takže já taky patřím mezi ty které si to v tom těhu užijí a jím prostě vše na a co mám chuť. Ikdyž tady se najdou větší mlsotinky, ale myslím si že to příjde a brzo vás doženu ![]()
jo a kamarádka mi říkala že její známa v těhu držela dietu jelikož měla strach že přibere a bude tlustá a mimi se pak narodilo malinké s nějakými problémky a muselo do inkubátoru. Taková baba by si měla uvědomit co vlastně chce zda perfektní postavu nebo zdravé dítě.
Jj, jde tady o ty mrňousky. Taky jsem se přejedla k prasknutí a když jsem to ještě zapila…funím tady v posteli
![]()
j.s. píše:
a pár dní po porodu takto (přesně tři týdny)
Moc mile foto ![]()
j.s. tak teda podle tvého apetitu bych řekla, že budeš minimálně dvakrát tlustší a ty jsi fakt měla jen bříško.
Schválně zkusím taky někde dohledat foto. Já přibrala 12 kilo a teda vypadala jsem hůř
![]()
Peťko: Já sebou dneska málem v obchodě sekla. Je mi tam teda vždycky blbě, jak je kolem mě tolik lidí a nemám vzduch, ale dneska extrém. Můj pro mě musel přijet. A to nedržím dietu, jen prostě do sebe nic než kokina nedostanu ![]()
Jejda holky vy jste takhezké a štíhlé
Já jsem odjakživa jak balon a před porodem no to bude…
![]()
Tejchi já před porodem byla jak slonice myslela jsem že to neshodím a vidíš sama.
Peťka1 píše:
Tejchi já před porodem byla jak slonice myslela jsem že to neshodím a vidíš sama.
Ale to bylo před porodem, já už jsem slonice teď…
![]()
Tak já jsem slonice byla vždycky. Konečně jsem našla nějaké fota, takže schválně.
Tahle je přesně měsíc před porodem.
Dva měsíce po porodu. Takhle, plus mínus pár kilo a každý půlrok jiné vlasy, vypadám furt, takže žádný hubeňour. Ale aspoň je mě za co chytnout ![]()