Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No holy vy zkušené maminy jo, ale co my prvorodičky?? Já nevím jestli je to zaražený prd a nebo prcek
![]()
no do zkušené maminy mám daleko, ale pozitivně myslet, to je to nejlepší, co můžeme…opravdu…
j.s. píše:
no do zkušené maminy mám daleko, ale pozitivně myslet, to je to nejlepší, co můžeme…opravdu…
souhlas to je to nejdůležitější, být spokojená a veselá aby i takové bylo mimi
Já chodím na kontroly co 4 týdny…a přijde mi to strašně dlouhé…sice mám v sobě pořád trochu toho strachu ale snažím se myslet opravdu pozitivně a s prckem počítat a myslet na něj a těšit se.
No já optimista…snažím se, ale když doma nikdo už vícnež měsíc neuklidil a já nesmím nic pořádně dělat!! Manžel dělá jen nepořádek, jdu si udělat snídani a dřez plný nádobí, říkám si no stres, tak nschvál přidám další, ale mu to nevadí, on si kupí dál a asi čeká že to umyju já.
V koupelně chucvalce prachu a vlasů…no však to znáte… ![]()
podávám hlášení (jak jsem slíbila) z prvotrim. screeningu: v Podolí to probíhá super, ráno krev, po obědě utz - asi půl hoďky, všichni moc milí, výsledek – vše ok, podle paní dr nemusíme nutně na genetiku, vzhledem k mému věku, se mi ulevilo.
a jako bonus: prý asi dva kluci
je to super
(i když, ještě malinko doufám, že třeba jedno bude holčička)
Já byla minulý týden a vůbec mi pohlaví neřekli. Doktor mě odbyl že nejdřív za měsíc
Stejně byl nevrlý a táhlo mu z úst
![]()
to jsme rády, že je vše O.K.
Jani já se taky o víkendu pořádně nadlábnu
mám narozeniny tak se bude slavit.Ostatní nějaký ten alkohol a já papáááááááááánííííííííííííííííí.už se těším ![]()
Líbí se mi jak všechny píšeme vezmu si to a to , ale až mi půjde dítě spát
My jsme matky … ![]()
Já se na to neptala, myslela jsem si, že by mě to neřekli. Ale dr. najednou povídá: Chcete vědět jaké si myslím, že to bude pohlaví? No a prý kluci ![]()
Byli tam fakt hodně vtřícní v Podolí.
kaca: díky. Krásně si užij narozky o víkendu, samé dobroty a ať se o tebe hezky doma starají (teda ten tvůj) ![]()
K těm kontrolám …já chodím co 14 dní, ale asi skrz tu nemocenskou, ale teď tam byl zástup a řekl mi, že mám vyčerpané UTZ na tento rok - v březnu jsem o mimi přišla to byly 2 UTZ, pak mi zjistili cystu tak 2× UTZ pak v tomto těhu 3× s tím že si ten poslední už musím platit.Odmítla jsem, že mi to neřekl dříve. Tak to prominul ale každý další UTZ si už musím platit 300 Kč za jeden
Tak abych věděla že je vše O.K. budu muset platit- dobré ne?Počkám až tam bude příště můj MUDr. a zeptám se ho. ![]()
děkuji mockrát
To já mám doma zlatíčka.Syna i budoucího muže
Na to že je Ríšovi 12 let se chová super.Pusuje mi bříško, nebo jen tak příjde hladí ho a povídá si s mimčem.A já pak brečím no však znáte tu přecitlivělost ne? ![]()
UTZ to jde vyčerpat??? No tak já už jich těch 5 měla určitě…to je v prd***…