Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
3.9.10 19:40

já dneska nic moc:rohlík se sýrem,seget.guláš s knedlíkema a teď 1 rohlík.Teď mlsám chipsy.Nevím na co mám chuť a hlad :-( ale mám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.9.10 19:42

Megg: šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
3.9.10 19:49

To jsem ráda, zdá se mi lepší řazení podle term. porodu, než podle posl, men..

Holky chtěla jsem se zeptat, nemáte některá pocit že by jste už měla pohyby???
Já mám pocit že mimíska už někdy cítím, nebo trošku jako tlak, a když na to místo sahnu tak je to tam tvrdší.
Nevim, třeba se mi jen něco zdá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.9.10 19:52

Megg: přesně na to jsem se chtěla zeptat, mám takové to žbluňkání v břichu, jako že cítím pohyby, chtěla jsem se mrknout do té mojí knížky, jojo, cítím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.9.10 19:53

tabulka je :palec: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
3.9.10 19:56

oni totiž tvrdí že až od 16tt , ale já jsem ho i minule cítila dříve , a kamárádka to také říkala že ho cítila dřív.
Aspoň budeme vědět že jsou v pořadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
3.9.10 20:01

jo dnešní jídelníček:
5 sušen. švestek, kukuř. lup. s vločkama, jogurtem a a medem 1lžič., kuře na arašídách gyros s nádivkou a bramboráčky, sušené brusinky, teď si dělám hr. kaši s kouskem kuřete od oběda, a ještě asi dám bramborák s marmoškou, ňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.9.10 20:02

já vám nevím nějak nemám čas to pozorovat…budu muset někdy v klidu jen tak ležet a možná že jo…budu zkoušet a pak pisnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.10 20:08

Zdravím, již déle pročítám tuto diskuzi. Psala jsem i žádost o vstup do skupiny, ale nějak mě stále nikdo nepřijal. Prosím o zapsání do tabulky, TP 4.3.2011. porodnice Znojmo, poslední mens. 27.5.2010, jména Klárka/Vojtíšek. Papp test na genetické vady máme zdárně za sebou. 1500,– si vzali za to vydřiduši :-) na 90% paní doktorka slíbila holčičku :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.10 20:10

Co se týče těch pohybů: taky mám takový pocit někdy, že to jakoby cítím. Když třeba si oblékám kalhoty a zvednu nohu, tak "něco :lol: " cítím.. Nebo v noci, když se přetočím na druhý bok. Máte to podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.9.10 20:14

janeyh:vítám tě mezi námi děvčaty :kytka: :mavam: Pošli nám i fotečku UTZ jestli máš jak a břišulko když budeš chtít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
3.9.10 20:15

Tak tě tady vítám,
už jsi zapsána.
Já ho cítím když ležím na zádech a nehýbu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.10 20:19

Dík za přivítání. Ještě takový dotázek: nevíte jak se počítá mateřská? jestli ze základu nebo posledních čistých výdělků? od září nastupuji jen na částečný úvazek a máme s manželem dilema, jestli nejít radši na nemocenskou, jestli se to nevyplatí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.9.10 21:03

tak to ti neporadím :nevim: Jsem na nemocenské a budou se mi počítat jen posledních 12 měsíců kdy jsem pracovala- takže bez nemocenské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.9.10 21:07

Holčiny já se s vámi loučím na celé 4 dny.Počítač je nějaký marod tak musí na kontrolu.Bude mi po vás smutno :cry: :cry: :-( :cry: :-( :cry: A nebudu vám moct ani napsat co všechno jsem na té oslavě sežrala :mrgreen:
Všechny se držte a opatrujte sebe i mimuška.
Jani tebe ať ten splín rychle přejde a jsi zase veselá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky