Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
5.9.10 20:49

tak to já moooc ujíždím na zelí a tak trochu sladký ale čaje nemužu byva mi špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
5.9.10 23:39

koukám, že tady se chlubíte, jaké má kdo chutě :-) já mám od začátku spíš nechutě…zhubla jsem tři kilča, ale určitě to doženu v dohledné době, jelikož už mi není tak zle…

Dokážu si vystačit jenom s ovocem nebo zeleninou…meloun si dávám k snídani, svačině, obědu…

ale teď nastalo období sladkého..takže zmrzlina, čokoláda, větrníky, oplatky, perníček…mi vypadají všechny zuby snad :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 07:53

Dobré ráno holky, tak já se zrovna cpu špagetama a bobíka. Dobrá kombinace ne?Jinak vítám nově příchozí. Jani malý je krásný druhý bude taky a uvidíš třeba se doktoři spletli a bude to mařenka. No my už jsme se konečně domluvili na jméně pro chlapečka a bude to Tomášek. Holky co máte už starší děti jak jste je naučili spát v pokojíčků. Náš malý má pokoj asi 14 dní někdy tam usne v poho někdy s řevem ale za hodinu je vzhůru a jde k nám do postele a když ho nevezmem a pošlem zpátky tak řve jak hysterka. Celkově furt teď jen brečí a je hnusný už vůbec nevím co s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 07:59

Ahojky holčiny, můžu se k vám přidat? TP 22.3.2011. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 09:19
Andílek Pája píše:
Ahojky holčiny, můžu se k vám přidat? TP 22.3.2011. :-D

Vítám tě u nás.
A zdravím všechny při krásném ale mrazivém pondělním ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 09:35
MAR01 píše:
Všem přítomným se omlouvám za občasné pravopisné chyby např: slabí záchvat :zed: prostě to napíšu a odešlu dřív než mi to dojde :oops:

Z toho si nic nedělej, já to napíšu a pak si to taky ani nečtu a odešlu. Kolikrát klepnu vedle a nebo málo a písmenko tam je jiné nebo vůbec…nic si z toho nedělej :mrgreen:
Megg: No to ráno je luxusně mrazivé…já vstávala až o půl deváté a na teploměru byly 4 stupně. No brrr…ještě že mi manžel ráno zatopil!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 09:48

To mi ještě netopíme ale už by to pomalu chtělo, hlavně na večer. Venku sluníčko ale mráz a to je začátek září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 10:09

Tak to jsem nevěděla že venku už je taková kosa ale doma máme pěknou zimu a už by to chtělo zatopit. Andílek Pája v den kdy máš termín tak já mám zrovna narozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 11:20

Ahoj holky, tak to mi v noci už topíme, neb jsem taková zimouřivá, už takhle jsem měla nižší tlak, a nyní asi frčím v celkem nízkých frekvencích tlaku…jsem zvědavá co mi dr naměří, od čt za týden, už se nemohu dočkat.

Včera jsem doma zas bečela :wink: občas to na mě přijde, že mě bolí to a to…a to je začátek, že jsem měla o to kg na víc a špekatý břuch, a že ty 4 týdny od poslední kontroly jsou tak dlouho :cry: no nemám to naštěstí často, tak je přítel chápající a tolerantní… :lol:

jinak hlásím, že to páteční 1kg je už skoro pryč, ufff dočasná záležitost. Kamarádka mi dle nějaké těhu tablky dle výšky a počáteční váhy vyjela kolik „mám“ přibrat tak prý 12-16kg tak to jsem na to zvědavá :jazyk: nějak se to přežije nooo :think:

Zlatí: já od začátku těhu dala dolů 2kg, sice jsem ne :poblion: ale nevolnosti byly…

včera jsme byli hromadně plavčit na Barandově a opět mi byla zima :nevim: tak jsem ráda vlezla do výřivky…a hned přiběhla přítelova maminka s oblíbenou hláškou, že do teplé vody nesmím…jinak můžu potratit. Zatím to zvládám tu starost, ale dofám že se to nebude nějak stupňovat. Výřivka měla nějakých 33 stupnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 11:24

Peťko: a nemá malý jenom takové období? a s pokojíčkem se asi potřebuje zžít, já bych přečetla pohádku, řekla dobrou a pak si řvi, ale ono je to asi těžké,
toník dostane na vánoce velkou dětskou postel a mám taky z toho strach, že z ní bude utíkat a usínání bude horor, teď je zlatý (za plaťto, užili jsme si dost a dost…) přečtu pohádku, mlíko a pápá, někdy má dny, kdy řve, tak tam jde manžel, ale dělá v postýlce binec, tak ho necháme a on usne…spí už celou noc, týden nekojím, je na nutrilonu, takže to se nám povedlo na jedničku :palec:
a vy budete mít taky druhého chlapečka? mě se to nějak urovnalo v hlavě, zaplavila mě velká láska a moc moc se na toho Vašíka ( manžel nechce, ale prostě Toník Vašík, to jediné mi klape a je to z toho ČB filmu, jak ti kluci zpívali, nám je to jedno, nám je to jedno a jak namalovali tu kozu na zebru, nevím, jak se to jmenuje 8-o )těším a tajně doufám, že se spletli, ale už se těším na Vašíka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 11:28

MAR01: neblbni, jenom pěkně přibírej ať se má prďolka dobře a nic mu nechybí, tak jsi měla strach, že neuvidíš :srdce: a teď by jsi řešila kilo navíc…já jsem tohle měla týden před porodem, prostě tlustá, nemohla jsem sedět protože mě tlačil do žeber a furt chodíš čůrat, stejně vyloudíš tak dvě kapky a popraskala jsem, prsa jsem měla jako dva melouny a bolely, prostě už jsem chtěla rodit, byla jsem sama sobě taková obtížná…
teď si to užívej, valíme to druhé třetiny a ta je nejkrásnější a o to jde, je to krásné, sice náročné, ale jsme vybaveny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 11:29

ty jo,dala jsem si polívku ze včerejška a nevím, co vařit, chybí mi tady kacafazolka a její nápady, co vaříte vy? doma skoro nic není, musím juknout do mražáku a něco vymyslet :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 11:53

Js: já jsem ještě prďola, už se nemůžu dočkat od toho 13 dál…když už začnu pomalu cítít pohyby okolo toho 20týdne…zatím je to takové „čekací“ :-?

No já včera rozmrazila rajskou s plněnýma paprikama a doděla omáčku :lol: pak mám věci na čínu, a taky v mrazáku plněné knedlíky a špenátek, taky mě přítel ukecává a budu muset udělat jen nudle z mákem, a včera jsem měla chuť na palačinky ale měli jsme ještě dorta od tchýně…a takový kynutý švestkový knedle by nebyly k zahození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 11:55

já nakonec spařila rajčata, a podusím to se strouhanou mrkví, udělám takovou sračku a kolínka :) ať si dá i tonan,
ty jo, knedle, to máme v plánu s borůvkama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 11:56

JO, jooo to je taky výborný :lol: já koukala, že ještě u nás stánkaři prodávaj jahůdky a maliny :think: tak asi v průběhu týdne ještě udělám domácí šlehačkové tiramisu, to je taky „žrádlo“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí