Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
6.9.10 12:50

to jo :mrgreen: já ho moc nehlídám, ať si hraje, kde chce, pak ho slyším řvát, běžím, má skříplí prst ve skříňce, pak ho drapne kočka, protože ji škube a tak, máme veselo, ale kdybych ho měla hlídat, asi bych zešedivěla, jen tak vždycky kuknu a vidím, kuknu a vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 13:04

Jéé, známá má holky, byly já dva roky a taje skvělá. Bouchla se hlavou přímo naroh linky a fakt dost až to zadunělo a jen se zarazila, podrbala a řekla au…nebo si hraje s kočkou…no sledovala jsem jí zírala…na kočka jí drapama viděla na ruce, normálně drápy zaťaté v kůži a ona v klidu tu tlapku sundala a zas jí chtěla pohladit a ta kočka jí drápla…a jí to nevadilo :mrgreen: :mrgreen: No smála jsem se jestli jí snad něco nedávají nebo co a pak jsme se schodly že je to přeci jen ženská a má posunutý práh bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 13:05

jj já ho též tak nechávám a běhám za ním jak je řev ale venku ho radši hlídám jelikož je takový koumák a je schopný přelézt plot a utéct na cestu. Jak furt lozil na ty okna tak slyším řev a jak táhne záclonu on totiž spadl z toho okna a zachytil se té záclony, tak si ten pád tak trošku zbrzdil ale též máme co chvila něco a nejhorší že si nedá říct. a až bude víc samostatný a začne víc chodit to uvidíš ty karamboly a úrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 13:16

mě stačilo, jak se v sedmi měsích učil lozit, zapomněl si vždycky ruku v zadu a padal přímo na čuňu, dělalo mi to úplně zle…
jsou to agenti, to jo…
venku bych taky měla strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 13:18

Jéé holky, ja už se tak těším na piškota :mrgreen: :mrgreen: Až mi tady bude křičet, lozit a vše vytahovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 13:19

tejchi: to se těš :) je to fakt záhul, ale krásný :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 13:21
j.s. píše:
tejchi: to se těš :) je to fakt záhul, ale krásný :srdce: :srdce: :srdce:

Jsme na to dva tak snad to zvládnem :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 13:22

nám v 9 měsících spadl z křesla na dlažbu po hlavě tak jsme jeli do nemocnice jestli nemá otřes mozku nebo prasklou lebku bo to byla rána jak z děla já jsem nejdřív myslela že spadl na obličej a že jak ho zvednu že bude celý od krve a v té panice jsem viděla že má nos na křivo a začala jsem mu ho rovnat a přítel ten mě zabrzdil že nos má v pohodě no komedie a v nemocnici v poho akorát měl pořádnou bouli a modřinu na čele a doktor říká že ty děti jsou víc odolní než dospělí. Teď na začátku léta jsme byli v pneuservise a běhal po rampě spadl a bouchnul se do kosti pod okem jako během vteřiny oko napuchlé a fialové jaké měl štěstí že to nebylo přímo do oka. Jako furt je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

a my jsme v pořádku, z genetiky nevolali, :dance: :dance:
tej: já jsem na to spíše sama, ale večer táta z práce pomáhá a koupe asi už třetí měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

jako zvládnout se to dá ale je to fakt těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 13:53

Ahojky,

ještě k váze: rozhodně se nedá říct že jím málo, ale prostě snažím se nerozžírat, neb fakt nechci skončit s 90kg :lol: bydlíme až v druhém patře rodinného domku, tak to bych asi umřela tam furt lozit…

jinak já se na prcka taky těším, i když neočekávám že to bude lehké…nějak si to na růžovo či na modro nemaluji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 14:24

Holky tak jsem právě dodělala nepečený dortík, posílám pro inspiraci receptík, teď musím čekat až ztuhne, ňam.

Čokoládový nepečený zákusek

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:
100g kakaa,2 dcl vody,140g moučkového cukru,3 žloutky,1 máslo,sáček piškotů

POSTUP PŘÍPRAVY:
Z kakaa odebereme 1 PL a svaříme jej se dvěma deci vody.Vyšleháme si máslo,žloutky a cukr a do vyšlehané hmoty zašleháme kakaovou hmotu.Dáme do formy(dortová,srnčí hřbet) a nacpeme do ní piškoty.Já použila dortovou formu,vyložila jí piškotama,pak jsem dala část hmoty,zase piškoty a nahoru opět čokohmotu.Dáme do lednice ztuhnout.Zákusek má nahořklou chuť z kakaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 14:27

Megg: nechci být rýpalka :think: ,ale jsou v tom 3 žloutky netepelně upravené :wink: pokud jsem to pochopila dobře, do toho bych asi já osobně nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.9.10 14:31

No těch žloudků bych se asi taky kapek bála… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 14:38

A to jsem chtěla psát jak mě dostává kolegyně která je v 7 měsíci a už má podrobně nastudované porody, a už dokonce i techniky kojení…prý chce být připravená, pokud možno na vše…Nevím, osobně si příjdu, že takový šílenec asi nebudu. A tak trochu tomu nechám volný průběh… :oops: i když na mě pomalu kouká co budu za matku když to tak neprožívám a neřeším…a pak tu vytáhnu žloutky :lol: :think: tak nevím noo…ale snažím se vyvyrovat neupravených vajec, majonéz z vaject a tak nějak vše co by se „nemělo“ plýsňáky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí