Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to jo
já ho moc nehlídám, ať si hraje, kde chce, pak ho slyším řvát, běžím, má skříplí prst ve skříňce, pak ho drapne kočka, protože ji škube a tak, máme veselo, ale kdybych ho měla hlídat, asi bych zešedivěla, jen tak vždycky kuknu a vidím, kuknu a vidím ![]()
Jéé, známá má holky, byly já dva roky a taje skvělá. Bouchla se hlavou přímo naroh linky a fakt dost až to zadunělo a jen se zarazila, podrbala a řekla au…nebo si hraje s kočkou…no sledovala jsem jí zírala…na kočka jí drapama viděla na ruce, normálně drápy zaťaté v kůži a ona v klidu tu tlapku sundala a zas jí chtěla pohladit a ta kočka jí drápla…a jí to nevadilo
No smála jsem se jestli jí snad něco nedávají nebo co a pak jsme se schodly že je to přeci jen ženská a má posunutý práh bolesti.
jj já ho též tak nechávám a běhám za ním jak je řev ale venku ho radši hlídám jelikož je takový koumák a je schopný přelézt plot a utéct na cestu. Jak furt lozil na ty okna tak slyším řev a jak táhne záclonu on totiž spadl z toho okna a zachytil se té záclony, tak si ten pád tak trošku zbrzdil ale též máme co chvila něco a nejhorší že si nedá říct. a až bude víc samostatný a začne víc chodit to uvidíš ty karamboly a úrazy
mě stačilo, jak se v sedmi měsích učil lozit, zapomněl si vždycky ruku v zadu a padal přímo na čuňu, dělalo mi to úplně zle…
jsou to agenti, to jo…
venku bych taky měla strach…
Jéé holky, ja už se tak těším na piškota
Až mi tady bude křičet, lozit a vše vytahovat ![]()
j.s. píše:
tejchi: to se těšje to fakt záhul, ale krásný
![]()
![]()
Jsme na to dva tak snad to zvládnem
![]()
nám v 9 měsících spadl z křesla na dlažbu po hlavě tak jsme jeli do nemocnice jestli nemá otřes mozku nebo prasklou lebku bo to byla rána jak z děla já jsem nejdřív myslela že spadl na obličej a že jak ho zvednu že bude celý od krve a v té panice jsem viděla že má nos na křivo a začala jsem mu ho rovnat a přítel ten mě zabrzdil že nos má v pohodě no komedie a v nemocnici v poho akorát měl pořádnou bouli a modřinu na čele a doktor říká že ty děti jsou víc odolní než dospělí. Teď na začátku léta jsme byli v pneuservise a běhal po rampě spadl a bouchnul se do kosti pod okem jako během vteřiny oko napuchlé a fialové jaké měl štěstí že to nebylo přímo do oka. Jako furt je něco.
a my jsme v pořádku, z genetiky nevolali,
![]()
tej: já jsem na to spíše sama, ale večer táta z práce pomáhá a koupe asi už třetí měsíc..
Ahojky,
ještě k váze: rozhodně se nedá říct že jím málo, ale prostě snažím se nerozžírat, neb fakt nechci skončit s 90kg
bydlíme až v druhém patře rodinného domku, tak to bych asi umřela tam furt lozit…
jinak já se na prcka taky těším, i když neočekávám že to bude lehké…nějak si to na růžovo či na modro nemaluji ![]()
Holky tak jsem právě dodělala nepečený dortík, posílám pro inspiraci receptík, teď musím čekat až ztuhne, ňam.
Čokoládový nepečený zákusek
POTŘEBNÉ PŘÍSADY:
100g kakaa,2 dcl vody,140g moučkového cukru,3 žloutky,1 máslo,sáček piškotů
POSTUP PŘÍPRAVY:
Z kakaa odebereme 1 PL a svaříme jej se dvěma deci vody.Vyšleháme si máslo,žloutky a cukr a do vyšlehané hmoty zašleháme kakaovou hmotu.Dáme do formy(dortová,srnčí hřbet) a nacpeme do ní piškoty.Já použila dortovou formu,vyložila jí piškotama,pak jsem dala část hmoty,zase piškoty a nahoru opět čokohmotu.Dáme do lednice ztuhnout.Zákusek má nahořklou chuť z kakaa.
Megg: nechci být rýpalka
,ale jsou v tom 3 žloutky netepelně upravené
pokud jsem to pochopila dobře, do toho bych asi já osobně nešla.
A to jsem chtěla psát jak mě dostává kolegyně která je v 7 měsíci a už má podrobně nastudované porody, a už dokonce i techniky kojení…prý chce být připravená, pokud možno na vše…Nevím, osobně si příjdu, že takový šílenec asi nebudu. A tak trochu tomu nechám volný průběh…
i když na mě pomalu kouká co budu za matku když to tak neprožívám a neřeším…a pak tu vytáhnu žloutky
tak nevím noo…ale snažím se vyvyrovat neupravených vajec, majonéz z vaject a tak nějak vše co by se „nemělo“ plýsňáky a tak…