Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
6.9.10 19:42

Tejchi to z tvarohu a zakys. smet. to znám, ale děkuji.

Jani a to z těch BéBé sušenek je s nějakou bílou náplní? S tmavou to znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 19:45
rorozulka píše:
Prominte ,ze zase lezu do diskuse trochu mimo,:-)
jsem ted 12+6 a mela jsem motani hlavy takovym zpusobem , ze jsem to nezazila cele tehu zatim, vim ze asi v 5 tydnu se mi tri dny lehce motala siska, ale toto? musela jsem si lehnout na zem , svet se tocil kolkolem:-) stalo se vam, to nekomu?

Je to asi tlakem dávej na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
6.9.10 19:50

tak toto se mi naštěstí nestalo. prosím tě davej na sebe pozor a až pujdeš na kontrolu tak to řekni doktorovy on ti určitě poradí co stím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 19:53

MEGG: je to z tvarohu a čehosi, jestli chceš, zítra na to mrknu,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 20:08

Nejni to toto?: aby jsi to nemusela hledat

střecha z bebe sušenek:

1 máslo, 150g cukr moučka, 2 tvarohy, bebe sušenky 2 balíčky 2 banány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.9.10 20:13

myslím, že ano :) a pak já to poliju celé čokoládou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.9.10 20:17

holky a ten z piškotů, zakysané smetany šlehačky a jahod znáte?Jako toho by jsme se u nás přežrali. Pak znám dva pečené ale s těmi je drbačka a k těm vajíčkám já měla na véču topinku s volským okem a to vajco doslova teklo po topince. Jako jím prostě vše na co mám chuť akorát se vyhýbám tomu tataráku jinak nic neřeším, teď jsem měla nedávno chuť i na tu čínskou polívku tak si ji udělala. Těhotenství není nemoc!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.9.10 20:19

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.9.10 20:58

dekuji za odkazy :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.9.10 20:58

doktorovi nahlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
6.9.10 21:10

to fakt bude nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
7.9.10 08:31

Dobré ráno těhulky.
Vajíčka teda taky neřeším, máme taky domácí a nikomu zatím nikdy nic nebylo. Já si salmonelu zase uhnala na střední na soustředění. Udělali nám kotlety a holt ta moje zrovna nebyla u kosti moc dodělaná, tak jsem 3 týdny proseděla na záchodě s hlavou v umyvadle :poblion: . Příjemné to teda nebylo, ale hubnoucí kůra dobrá :lol:
Rorozulko - já si musela minulý týden sednout v obchodě, jinak bych sebou taky švihla. Zaparkovala jsem se v uličce, kde nikdy nikdo nechodí a jak na sviňu, tam teď všichni lezli. Seděla jsem opřená o kečupy, malá mě hladila po vlasech a čekali jsme na tatínka, než nás vysvobodí. Lidi na mě hleděli jak na nějakou ožralou socku a jen jedna paní se zeptala, jestli mi náhodou něco není. Je to určitě tlakem, měla jsem ho nízký i v prvním těhu. Dr. mi doporučila víc solit a nebo kafe. Kafe nepiju a víc solit v těhu mi nepřipadalo jako dobrý nápad, takže sebou furt tahám pití a snažím se hodně pít.
Peťko- piškotový se zakys. smetanou taky milujem. Děláme z jahodama nebo mandarinkama a musím ho chránit vlastním tělem, aby vydržel aspoň do druhého dne :lol: Mňam. Ježiš, mně úplně těčou sliny, jen si na něj vzpomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 08:59

tak jooo jídlo co se v těhu nedoporučuje a tepelně neupravená vejce, a plýsňové sýry…je to každého věc co jí…ale já prostě radči omezím riziko než si pak něco vyčítat, že jsem něco snědla a já i prcek budem mít problém, ovšem…můžete jíct cokoliv a nic vám nebude, a pak si můžete dát někde blbej chlebíček a vymalováno. Já prostě určité potraviny nyní nejím…ale myslím, že je to každého věc. Těhotenství není nemoc, ale špatné vejce či majolka, může mít fatální následek. Mě jste ani diskuzí jak jsem „praštěná“ :lol: nepřesvědčily o tom, že si to vejce na hniličku dám a budu dávat v průběhu celého těhu :wink: tak toto téma bych asi tak i uzavřela - z mého pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 09:34

Jinak když budu mluvit za sebe tak připouštím, že jako prvnička jsem taková „opatrnější“ a asi to člověk víc řeší než zkušené matky, co už vědí…ale je to tak nooo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 09:54

Tak dnešní snídaně vejce na měkko, je, jsem se nadlábla!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie