Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
7.9.10 17:48

Já se moc cpu pořád, ale špatná zpráva.....musím ubrat nebo do těch šatů za 2 měsíce nevlezu a co pak?Dneska jsem dělala vepřové dušené na rajčátkách a paprikách s těstovinama......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.9.10 18:10

Jeeee, saty hmmmmmmm.....
Tak to Ti samozrejme uprimne preju a taky uprimne zavidim :potlesk:
My svatbu mame v planu behem mesice,ve ctyrech lidech, my dva a svedci, pac jsme oba uz bez rodicu a mame po nich 50 let stary domek, tak misto oslavy a bilych satu bude fasada a okna.
Ale hlavne to zdraviiiii… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 18:15

NO ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁU, JÁ MYSLELA, ŽE SE TĚ NEDOČKÁM, CHACHA, NO NEBUDU KECAT, BEZ TEBE TU BYL KONEČNĚ KLID A DOBRÁ NÁLADA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: TY JO, JÁ SE PŘECPALA DRŽTKOVÉ POLÍVKY A CHLEBA,…BLE, ALE JEŠTĚ NĚCO SI DÁM…CHUT JE :)
NEBOJ, ŠATY TI STEJNĚ POVOLÍ, PŮJDEŠ JEŠTĚ ZKOUŠET DEN DVA PŘED SVATBOU A KAŽDÉ ŠATY SE DAJÍ POVOLIT, A ŽE BUDEŠ KRÁSNÁ, TY JSI NAIVKA :))) NE DĚLÁM SI PRDEL, BUDEŠ KRÁSNÁ TĚHULKOVSKÁ MIMINKA, JDU ČÍST POHÁDKU, TAK ZA CHVÍLI PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 18:22

já tě Jani fakt miluju :mrgreen: co bych já si bez tebe ty čůzo počala??????No jéjéjé.Jdu baštit, přišla jsem domů a snědla svíčkovou s knedlema, ale pořád mám hlad…No je totok možné?????? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 18:25
rorozulka píše:
Jeeee, saty hmmmmmmm.....
Tak to Ti samozrejme uprimne preju a taky uprimne zavidim :potlesk:
My svatbu mame v planu behem mesice,ve ctyrech lidech, my dva a svedci, pac jsme oba uz bez rodicu a mame po nich 50 let stary domek, tak misto oslavy a bilych satu bude fasada a okna.
Ale hlavne to zdraviiiii… :mavam:

Tak to moc gratuluji rorozulko…na tobě to alespoň nepůjde ještě tak vidět.Třeba jako na Janičce…pche viděla jsi tu svatební fotku :mrgreen: :mrgreen: ale pst :mrgreen: :mrgreen: já budu už taky pěkná koulička…ale i malá svatba bude určo krásná…tak hodně štěstí.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 18:36

ROROZULKO: TAKY JSME MĚLI TAKOVOU SVATBU A JÁ BYLA V ŠESTÉM MĚSÍCI, BYLO TO KRÁSNÉ A JÁ JSEM BYLA TAKY KRÁSNÁ, KACAFAZOLKA ZÁVIDÍ, ŽE JÁ UŽ JSEM PANÍ A ONA SI MUSÍ POČKAT…
JÁ CHCI TAKY HOLČIČKU…CHJO…ALE NA VAŠÍKA SE MÓÓC TĚŠÍM, HLAVNĚ JAK KLUCI BUDOU MÍT 18NÁCT A 19NÁCT, TO BUDE PARÁDA :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.9.10 18:41

Vy vypadate obe na vesele devcice, pripominate mi skolni leta, jak jsme na sebe s myma nejlepsima kamoskama rvaly misto pozdravu: CAU KRAVO, TO VIS ? ZE TE NENAVIDIM? :mavam:
bylo to super :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.9.10 18:43

A pupik mam dost objemny pac jsem po mamine, ktere se v pulce 6teho mesice ptaly, jestli uz teda jako bude tento tyden rodit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.9.10 18:44

JEEEEZZZIIISSSS? devcata, dnes jak jsem videla na utz tu 10ti cm berusku, tak mi to asi doslo,,,,ja budu mama… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.9.10 18:46

ROZOZULKO: JENOM AT KYNEME :)
JO JÁ MÁM KACAFAZOLKU MOC RÁDA, JE TO MOJE KREVNÍ SKUPINA A JE TADY SRANDA, ZA CELÝ DEN S TONÍKEM TO POTŘEBUJU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 18:51

rorozulko fakt tak to ti moc gratuluji....... :mrgreen:
Janičko, ale já si to můžu ještě rozmyslet ,a le co ty?????? :mrgreen: Jsem ráda, že už to bereš takhle s tím chlapečkem.A nemyslíš vážně že se těšíš až budou mít kluci 18 let. :zed: :zed: :zed: Já se dívala o víkendu na gympl a víte co holky?Já nemohla do 1 rána usnout a furt chodila k Ríšovi do pokoje a říkala si no kurde já ho asi nikam pouštět nebudu…já mu dám cluby a diskotéky,hovno na řiti bude sedět doma.A učit se a sportovat…takový strach jsem o něj měla a teď mám ještě větší :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 19:00

rorozulka: To je správné, my taky měli malou svatbu, tedy jen obřad a jsem spokojená. Holky v práci, ty stejně staré remcaly, že by to tak nikdy nechtěly, že když už tak velkou. Nee, na to aby se tam ožrali anažrali pitomí příbuzní o to fakt nestojím. Udělali jsme si o po svém, zaši do restaurace sami na oběd, už v civilu a dali si pořádnou baštu, pak kinčo a večer romantika. Prostě den po svém a i tak nás to vyšlo na cca 25 tis, šaty, manžel si kupoval oblek, žádný nemá a využije ho, prstýnky, fotograf a koláče. A od blízké rodiny se to tak trochu i vrátilo.
No hlky já kokám že už víte pohlaví a mě na screeningu tak odbyl baraba!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 19:02

Kacafazolka: Neboj Kači, ty jsi dobrá máma a dáváš prckovdobrý vzor. Takový určitě nebude!! A je to ještě dost daleko, ne? Tak nač se stresovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.9.10 19:08

taky mysim…, film je od toho, aby byl dramaticky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.9.10 19:09

daleko?????vždyť mu bude 13 let......A jak slyším co poslouchá… samé hovadiny.....No já taky byla číslo, ale sportovala jsem tak jsem na hovadiny neměla čas.Ještě že dělá tu házenou......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí