Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se moc cpu pořád, ale špatná zpráva.....musím ubrat nebo do těch šatů za 2 měsíce nevlezu a co pak?Dneska jsem dělala vepřové dušené na rajčátkách a paprikách s těstovinama......
Jeeee, saty hmmmmmmm.....
Tak to Ti samozrejme uprimne preju a taky uprimne zavidim ![]()
My svatbu mame v planu behem mesice,ve ctyrech lidech, my dva a svedci, pac jsme oba uz bez rodicu a mame po nich 50 let stary domek, tak misto oslavy a bilych satu bude fasada a okna.
Ale hlavne to zdraviiiii… ![]()
NO ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁU, JÁ MYSLELA, ŽE SE TĚ NEDOČKÁM, CHACHA, NO NEBUDU KECAT, BEZ TEBE TU BYL KONEČNĚ KLID A DOBRÁ NÁLADA
TY JO, JÁ SE PŘECPALA DRŽTKOVÉ POLÍVKY A CHLEBA,…BLE, ALE JEŠTĚ NĚCO SI DÁM…CHUT JE ![]()
NEBOJ, ŠATY TI STEJNĚ POVOLÍ, PŮJDEŠ JEŠTĚ ZKOUŠET DEN DVA PŘED SVATBOU A KAŽDÉ ŠATY SE DAJÍ POVOLIT, A ŽE BUDEŠ KRÁSNÁ, TY JSI NAIVKA
NE DĚLÁM SI PRDEL, BUDEŠ KRÁSNÁ TĚHULKOVSKÁ MIMINKA, JDU ČÍST POHÁDKU, TAK ZA CHVÍLI PAPA
já tě Jani fakt miluju
co bych já si bez tebe ty čůzo počala??????No jéjéjé.Jdu baštit, přišla jsem domů a snědla svíčkovou s knedlema, ale pořád mám hlad…No je totok možné?????? ![]()
rorozulka píše:
Jeeee, saty hmmmmmmm.....
Tak to Ti samozrejme uprimne preju a taky uprimne zavidim
My svatbu mame v planu behem mesice,ve ctyrech lidech, my dva a svedci, pac jsme oba uz bez rodicu a mame po nich 50 let stary domek, tak misto oslavy a bilych satu bude fasada a okna.
Ale hlavne to zdraviiiii…
Tak to moc gratuluji rorozulko…na tobě to alespoň nepůjde ještě tak vidět.Třeba jako na Janičce…pche viděla jsi tu svatební fotku
ale pst
já budu už taky pěkná koulička…ale i malá svatba bude určo krásná…tak hodně štěstí.. ![]()
ROROZULKO: TAKY JSME MĚLI TAKOVOU SVATBU A JÁ BYLA V ŠESTÉM MĚSÍCI, BYLO TO KRÁSNÉ A JÁ JSEM BYLA TAKY KRÁSNÁ, KACAFAZOLKA ZÁVIDÍ, ŽE JÁ UŽ JSEM PANÍ A ONA SI MUSÍ POČKAT…
JÁ CHCI TAKY HOLČIČKU…CHJO…ALE NA VAŠÍKA SE MÓÓC TĚŠÍM, HLAVNĚ JAK KLUCI BUDOU MÍT 18NÁCT A 19NÁCT, TO BUDE PARÁDA
![]()
Vy vypadate obe na vesele devcice, pripominate mi skolni leta, jak jsme na sebe s myma nejlepsima kamoskama rvaly misto pozdravu: CAU KRAVO, TO VIS ? ZE TE NENAVIDIM? ![]()
bylo to super
![]()
A pupik mam dost objemny pac jsem po mamine, ktere se v pulce 6teho mesice ptaly, jestli uz teda jako bude tento tyden rodit ![]()
JEEEEZZZIIISSSS? devcata, dnes jak jsem videla na utz tu 10ti cm berusku, tak mi to asi doslo,,,,ja budu mama… ![]()
ROZOZULKO: JENOM AT KYNEME ![]()
JO JÁ MÁM KACAFAZOLKU MOC RÁDA, JE TO MOJE KREVNÍ SKUPINA A JE TADY SRANDA, ZA CELÝ DEN S TONÍKEM TO POTŘEBUJU…
rorozulko fakt tak to ti moc gratuluji....... ![]()
Janičko, ale já si to můžu ještě rozmyslet ,a le co ty??????
Jsem ráda, že už to bereš takhle s tím chlapečkem.A nemyslíš vážně že se těšíš až budou mít kluci 18 let.
Já se dívala o víkendu na gympl a víte co holky?Já nemohla do 1 rána usnout a furt chodila k Ríšovi do pokoje a říkala si no kurde já ho asi nikam pouštět nebudu…já mu dám cluby a diskotéky,hovno na řiti bude sedět doma.A učit se a sportovat…takový strach jsem o něj měla a teď mám ještě větší
![]()
rorozulka: To je správné, my taky měli malou svatbu, tedy jen obřad a jsem spokojená. Holky v práci, ty stejně staré remcaly, že by to tak nikdy nechtěly, že když už tak velkou. Nee, na to aby se tam ožrali anažrali pitomí příbuzní o to fakt nestojím. Udělali jsme si o po svém, zaši do restaurace sami na oběd, už v civilu a dali si pořádnou baštu, pak kinčo a večer romantika. Prostě den po svém a i tak nás to vyšlo na cca 25 tis, šaty, manžel si kupoval oblek, žádný nemá a využije ho, prstýnky, fotograf a koláče. A od blízké rodiny se to tak trochu i vrátilo.
No hlky já kokám že už víte pohlaví a mě na screeningu tak odbyl baraba!!
Kacafazolka: Neboj Kači, ty jsi dobrá máma a dáváš prckovdobrý vzor. Takový určitě nebude!! A je to ještě dost daleko, ne? Tak nač se stresovat ![]()
daleko?????vždyť mu bude 13 let......A jak slyším co poslouchá… samé hovadiny.....No já taky byla číslo, ale sportovala jsem tak jsem na hovadiny neměla čas.Ještě že dělá tu házenou......