Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
9.9.10 10:42

jo tak včera jsem měla: chleba a dva párky, dva chlebíčky,vývar a kaši s řízkem a zeleninový salát, vývar, dva chleby s pomazánkovým máslem a zase talíř vývaru, tak nevím no :)
a dneska chleba a pomazánkové máslo a obloženou aspikovou misku a rohlík a bude oběd a do večera daleko,…ale jo, břicho mám a vzadu to plecko mi pěkně nad zadkem roste a začaly růst prsa :dance: :dance: to máme s tátou radost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.9.10 13:21

Ahojky, já mám břicho jak kdy, resp. jak jdu na wc takže někdy úplně mega :roll: včera po 3 dnech když už nic tak jsem byla zas nešťasná a šla už do lékárny a byla tam nějaké lékárnice těhule tak jsem zajásala :pankac: dala mi sirup, co můžou i kojenci a těhotný (je to tam doslova napsáno), prý to nějak obnovuje rychlost střeva biofloru, tak jsem dnes už byla…ale je to boj…a to byl včera k véče chleba s paštikou :wink:
já včerejší jídlo: ráno tiramisu, sváča aktivie, obídek zapékané brambory, sváča jablko, véče houska s paštikou, plátkem sýra a rajčatem…u Tv ještě nějaké rizinky a 3 lžíce tiramisu :roll: dnes zatím aktivie, tiramisu, pak na sváču mám jablko, a včer jdem na véču, ale přijde mi, že nemám takový hlad jako před týdnem…to mi co 3h kručelo v břiše, nyní už nee…tak nevím zda je to těma střevama :?: no síla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 13:46

NO JÁ JSEM TO DNESKA S KACAFAZOLKOU ZAKŘIKLA, JE HNUSNĚ A JÁ JENOM JÍM, DO MALÉHO NEMŮŽU NIC DOSTAT, TAKŽE SE TAK AKORÁT NAŠTVU A DÁM SI JÁ…
OD TÉ DOBY, CO JSEM PSALA, JSEM SI DALA OBLOŽENÉ VEJCE ZNOVU, ROHLÍK, HORKOU ČOKOLÁDU A PAŘÍŽSKÝ DORT A TEĎ PLNÝ TALÍŘ ČOČKOVÉ POLÍVKY A VEČER SI TEDA VYFOTÍM BŘICHO A DÁM HO SEM, TO JE „ÚKOL“ I PRO OSTATNÍ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 13:48

No já tedy musím zaklepat problémy chodit na WC nemám…dám si černý čaj a za chvíli jdu. Nebo doktorka mi říkala ráno ,na lačno lžičku olivového oleje. Jinak dnes na oběd jsem dělala gulášovou polévku s vepřového a kapek hodně mi ujela ruka s pálivou paprikou. No děs…jsem tam dala haldu brambor a naředila vodou, ale stejně síla, kluci to snědli tak tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.9.10 13:49

j.s. Jaňulko, zítra dorazím s kontroly a šupu sem ten můj pupajs…:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 13:51

tej: já jsem koupila sladkou papriku a asi tam dali pálivou, takže JAK JSEM DĚLALA BRAMBOROVÝ GULÁŠ, malému jsem ani nedala, jak to pálelo…
já taky chodím, jak otevřu oči, tak ráno jdu…a vím, že někomu pomáhají sušené švestky, a nebo lněné semínka…
mě tohle nedělalo problém ani v prvním těh, ale vím, že naše sousedka třeba nešla i 14 dní, to bych asi praskla, protože jsem měla apetit dvakrát horší než teď, tak si představíte ty kvanta jídla, co jsem jedla 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 13:52

budu na tebe
moc myslet, ať je vše oká a ono bude, já malého malou :mrgreen: uvidím asi až za 6 týdnů, protože příští kontrola je za 4 týdny, až v říjnu a to taky UTZ nebude dělat, takže až ve 20 týdnu ten veliký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.9.10 13:59

Já zkusila vše možné…od teplé vody po ránu, či vodu s citronem, či přes noc nabobtnalé rozinky či fíky, lžíci lněných semínek po ránu, kávu, jablka, kompoty, lečo k véče…občas něco…ale to to tělo musí mít asi náladu či co…jinak ani náhodou. Zkusim vylovit někde foto z min roku z dovči, kde jsem jen byla 4 dny na ALL a nebyla na wc, tak jsem vypadala jak nooo posoudíte samy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.9.10 14:13

Ahojky, vítám nově příchozí.
U nás teda zase hnus fialový a topit nám nikdo netopí, tak jsem celý den zalezená v mikině pod peřinou a je mi dobře :mrgreen:
Ráno jsem byla u té zubařky a teda když jsem tam přijela, tak jsem moc nadšená nebyla. Starý komunistický barák, malé se chtělo na záchod, tak jsme tam teda nějaký našly, ani ptát jsem se nemusela, protože byl cítit z dálky :poblion: No tak jsem ji držela nad prkýnkem a modlila se, ať ji neobhodím, ale teda zubařka výborná. Lilča se vůbec nebála, pěkně držela otevřenou pusinu a naštěstí má zuby v cajku oproti mamince :oops: No 3 kazy a jedna 8 ven, ale zase po 3 letech mít 3 kazy, když jsem si je předtím nenechala spravit, což znamená, že tam mám furt ty samé, jen zřejmě větší :roll: No v rámci možností jsem spokojená :lol: A dost o mých zubech. Co z toho taky vy máte, že? :lol:

Holky a vybíráte už kočárek??? Já jsem teda asi magor, ale už si nějaký hledám dlouho. Nechci za něho dát víc jak 10 000 dohromady se sedačkou. Tak pokud máte něco vybraného hoďte svoje tipy :)

Dnešní jídlo: čtvrtka piškotového dortu.Jestli já nebudu mít cukrovku, tak nikdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 14:19

Kri: já mám právě dilema, mám nový kočár a byl drahý, posílám foto, je to bebeconfort a teď nevím, jestli jít do kočáru pro sourozence, protože toník bude mít rok a půl, tak nevím.......chjo…ale dokud bych neprodala hluboký, nemůžu koupit pro sourozence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 14:20
j.s. píše:
tej: já jsem koupila sladkou papriku a asi tam dali pálivou, takže JAK JSEM DĚLALA BRAMBOROVÝ GULÁŠ, malému jsem ani nedala, jak to pálelo…
já taky chodím, jak otevřu oči, tak ráno jdu…a vím, že někomu pomáhají sušené švestky, a nebo lněné semínka…
mě tohle nedělalo problém ani v prvním těh, ale vím, že naše sousedka třeba nešla i 14 dní, to bych asi praskla, protože jsem měla apetit dvakrát horší než teď, tak si představíte ty kvanta jídla, co jsem jedla 8-o 8-o 8-o 8-o

Jani to není možné.........ještě více jídla??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemožnéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 14:23

fakt, já jsem byla hrozné hovado, a více jsem spala, pohyb jsem měla, ale prostě žrát jsem žrala strašně a bylo mi krásně, fajně, já věděla, proč si to první těhu užít.....hlavně žádné nevolnosti, nic…
chodila jsem i v práci na oběd a sedm knedlí nebyl problém a když něco zbylo, paní, která vydávala obědy už věděla, komu schovat další oběd, takže za hodinku a půl jsem valila zase…a hlavně jsme měli na sekru skříň, ta když se otevřela, byla plná sladkého, v makru jsme nechávali jenom za sladké kolem třicetitisíc, tak si dovede představit, jaká to byla krása, každý den si něco vybrat a dát si a třeba i několikrát za den…chjéééééééé to byly časy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 14:27

no já se přiznám, že už jsme koupili.......Ale máme ho u Honzových rodičů…Byl za dobrou cenu a jen 4 měsíce používaný.Mě se vyhazovat za kočár moc nechce takový balík.Nevím sice jak se sním bude jezdit, ale když tak ho střelím a koupíme jiný.Je to od dobrého kamaráda a ten by mi nekecal.Uvidíme.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.9.10 14:32

teta, moc toho vidět ale nejde na té fotce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.10 14:33
j.s. píše: