Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jojo, já vás mám moc ráda, těším se sem a někdy jsem trapná, jak se s někým bavím a vždycky, no třeba holky z emimina, my tam máme takovou diskuzi, březňátka…a už jedu ![]()
Jani to já taky…dnes jsem něco mluvla mojimu a říkám no kačafazolka…a on kdo?? Co??
No sranda!!
Já taky když o vás mluvím tak doma nechápou.....
Ale dobře jim tak
![]()
Teď jsem se vrátila od kamarádky, ale holky teda než to dočtu vy jste spisovatelky.
My jsme měli obřad a dva svědky, a malou oslavu (15 lidí-jen rodina) jsme si udělali na zahradě, výslužky jsme nedělali. Bram.salát jsme si objednali, udělali řízky, upekla jsem roládu, maminka makové koláčky, pár chlebíčků, a to bolo vše kdo co snědl to měl. Byla to rodina a nejbližší kamarádi, no s výslužkami jsme se nedělali ani nás to nenapadlo. Pustili jsme si gramec, skočili do bazénu, no byla pohoda.
Pa a hezké sny mimískům i maminkám. ![]()
Krásné ráno maminkám, těhulkám a miminkům
Trochu upršené, což mi značně ubírá na náladě…
No dnes muž slíbil že po dvou měsících uklidí…tak jsem zvědavá!!!
dobré ránko, já vyhnala manžela s malým ven a jdu žehlit
a pak budu dělat rajskou a kolínka a masíčkom hovězí, tak bude i polívka ![]()
tady je taky hnusně, to je hrůza, když pálí slunko, vadí mi to, když je zima, vadí mi to, ale nejvíce mi vadí, když prší…chjooooooooooooooooooo
ahojky holky jj je to dneska hnus chčije chčije a chčije. Chlap je v robotě, malý prudí už od šesti a je tu bordel jak by tu spadla bomba. Včera totiž hlídala tchýně a vše je tu vzhůru nohama tak mám co dělat abych to dala do pořádku. Dneska dělám na oběd kuřecí polívku a cuketu jako řízek. Mńamka.
My máme dnes zbytek kedlubků ze včera a kdyžtak se docpu na Radegast dnu
![]()
petulo, co jsi v roce vařila malému? mě nechce jíst, já nevím, jestli mu vadí sedět v té jídelní stoličce, ale on teda jí hrozně, dříve papal hezky, ale teď, to je děs běs a já někdy úplně vypěním…
tej. pořádně se najez, úplně ti závidím, jak si dáš nějaký mastný bramborák nebo klobásku, to já teď můžu, nebo langoše a zapiješ to pivečkem ![]()
já už si to pořádně nepamatuju ale myslím že už jsem mu vařilo to co nám akorát jsem míň solila a nedávala mu ostré jídla. No a tím že nechce papat si myslím že to jsou období těch dětí jelikož teď malý papá pěkně ale asi 14 dní zpátky za celý den snědl jogurt a nic víc nechtěl. Vím je to o nervy ale to bude asi furt. Já se teď s ním vadím jelikož se svlíká a lítá tu nahatý.
Jinak holky co už cítíte pohyby cítíte je každý den?Mi se zdá že se mimčo nějak sklidnilo a nějak necítím že se hýbe. Zatím nechci nějak vyšilovat.
já mám doma ale šikulu sám si zašel na záchod pro nočník a vykakal se tam. Jupíííííííííííííí
ale ten smrad ![]()