Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
10.9.10 20:49

jak to, že mě to jde? kruciš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.9.10 20:50

jojo, já vás mám moc ráda, těším se sem a někdy jsem trapná, jak se s někým bavím a vždycky, no třeba holky z emimina, my tam máme takovou diskuzi, březňátka…a už jedu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 20:51

Kači to každopádně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.9.10 20:52

já nevím já jsem asi kopyto
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.9.10 20:52

Jani to já taky…dnes jsem něco mluvla mojimu a říkám no kačafazolka…a on kdo?? Co?? :mrgreen: :-P :lol: No sranda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.9.10 21:09

Já taky když o vás mluvím tak doma nechápou..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale dobře jim tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.9.10 21:40

Krásné sny holky a pohlaďte mimuška.Pa pa zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.9.10 21:54

Teď jsem se vrátila od kamarádky, ale holky teda než to dočtu vy jste spisovatelky.
My jsme měli obřad a dva svědky, a malou oslavu (15 lidí-jen rodina) jsme si udělali na zahradě, výslužky jsme nedělali. Bram.salát jsme si objednali, udělali řízky, upekla jsem roládu, maminka makové koláčky, pár chlebíčků, a to bolo vše kdo co snědl to měl. Byla to rodina a nejbližší kamarádi, no s výslužkami jsme se nedělali ani nás to nenapadlo. Pustili jsme si gramec, skočili do bazénu, no byla pohoda.
Pa a hezké sny mimískům i maminkám. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.9.10 08:53

Krásné ráno maminkám, těhulkám a miminkům :mavam: :mavam: Trochu upršené, což mi značně ubírá na náladě… :-( No dnes muž slíbil že po dvou měsících uklidí…tak jsem zvědavá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.9.10 09:04

dobré ránko, já vyhnala manžela s malým ven a jdu žehlit :-? a pak budu dělat rajskou a kolínka a masíčkom hovězí, tak bude i polívka :dance:
tady je taky hnusně, to je hrůza, když pálí slunko, vadí mi to, když je zima, vadí mi to, ale nejvíce mi vadí, když prší…chjooooooooooooooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.9.10 09:28

ahojky holky jj je to dneska hnus chčije chčije a chčije. Chlap je v robotě, malý prudí už od šesti a je tu bordel jak by tu spadla bomba. Včera totiž hlídala tchýně a vše je tu vzhůru nohama tak mám co dělat abych to dala do pořádku. Dneska dělám na oběd kuřecí polívku a cuketu jako řízek. Mńamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.9.10 09:33

My máme dnes zbytek kedlubků ze včera a kdyžtak se docpu na Radegast dnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.9.10 10:15

petulo, co jsi v roce vařila malému? mě nechce jíst, já nevím, jestli mu vadí sedět v té jídelní stoličce, ale on teda jí hrozně, dříve papal hezky, ale teď, to je děs běs a já někdy úplně vypěním…
tej. pořádně se najez, úplně ti závidím, jak si dáš nějaký mastný bramborák nebo klobásku, to já teď můžu, nebo langoše a zapiješ to pivečkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.9.10 10:26

já už si to pořádně nepamatuju ale myslím že už jsem mu vařilo to co nám akorát jsem míň solila a nedávala mu ostré jídla. No a tím že nechce papat si myslím že to jsou období těch dětí jelikož teď malý papá pěkně ale asi 14 dní zpátky za celý den snědl jogurt a nic víc nechtěl. Vím je to o nervy ale to bude asi furt. Já se teď s ním vadím jelikož se svlíká a lítá tu nahatý.
Jinak holky co už cítíte pohyby cítíte je každý den?Mi se zdá že se mimčo nějak sklidnilo a nějak necítím že se hýbe. Zatím nechci nějak vyšilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.9.10 10:29

já mám doma ale šikulu sám si zašel na záchod pro nočník a vykakal se tam. Jupíííííííííííííí :potlesk: ale ten smrad :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí