Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. No Jaňule u vás asi jo, u nás celý den pod mrakem. No nevím kde je ten jejich nejteplejší víkend.
Jinak my dnes měli na oběd halušky se zelím, jsem dojedla na večeři. To budou zítra prdíky, no a zítra bude pipinová polívka
![]()
Hlásím, že v Práglu taky oba dny babý léto ![]()
mě viděsil totiž dr když mi řekl, že o zamlklém těhu nemusím ani vědět…že nemusím mít žádné příznaky že těhu skončilo a může to tak být…čt se už blíží tak doufám, že vše ok.
MAR v mé chytré knížce, jsme se právě přemístily do období, kdy právě tady ty spontánní potraty, o kterém ani nevíš skončilo…může se stát dalších milión nepříjemných věcí, ale jedna z nich skončila…
u nás bylo až dneska hezky, to bude petul zítra u vás ![]()
Já vím…já jsem ve 12 začínám…a na utz jsem byla naposled v 8 týdnu, ani nevím proč to řeším…prostě jsem z toho nervozní…to otěhulení šlo tak lehce…ani jsem to nečekala ![]()
jinak já dělala perník ten byl k snídaní, k obídku čína, sváča palačinky, nyní jsem snědla kupu hroznového vína, a večer po plavču kuřecí polévka.
Holky, já znova koukala do průkazky a jsem asi fakt pako…fakt mi tam lítá týden. 25.8. mě řekli že jsem 11+5 a 10.9. jsem už 14+5…prostě týden tam přibyl nechápu!! Doktorka to říká podle čeho, tedy vám?? To počítá podle poslední menstruace nebo podle velikosti prcka. Já se omlouvám že s tím pořát otravuju, ale nedá mi to, ráda bych věděla v kterém týdnu opravdu jsem
Tak se fakt moc omlouvám za dotěrnost!!!
možná ti to upravili, mě dr. řekl že mi termín upraví v 11 týdnu těh. a to podle posledn MS a velikosti miminka, prostě jestli to sedí nebo ne, někdy ti podle velikosti změní tt, ale raději se na to zeptej, mě to totiž sedělo přesně a to jsem si poslední MS vymyslela, nebo odhadla, kdy to mohlo být
ale tobě tam nehapruje týden, ale asi pět dní, ne? takže si myslím, že ti to upravili podle velikosti plodu.
MAR neboj, všechno bude oká ![]()
V den kdy jsi měla poslední menstruaci tedy první den poslední menstruace jsi byla 0+0 tt .
Já jsem si udělala tabulku, přikládám jestli to tak lépe pochopíš, moje posled. men. byla 12.6.
Podle velikosti plodu jsem ale také o pět dní více ale do průkazky to můj Dr. zaznamenává dle menstr.
nechybí ti tam třeba 1+0 2+0 jako ta nula? nebo ty to máš vlastně 1+7 a pak rovnou 2+1 že? jj, tak
j.s. píše:
nechybí ti tam třeba 1+0 2+0 jako ta nula? nebo ty to máš vlastně 1+7 a pak rovnou 2+1 že? jj, tak
Jo, jo, mě to Dr.takhle počítal každé těhu. a vychází to na těch 280 dní.
Megg píše:
V den kdy jsi měla poslední menstruaci tedy první den poslední menstruace jsi byla 0+0 tt .
Já jsem si udělala tabulku, přikládám jestli to tak lépe pochopíš, moje posled. men. byla 12.6.
Tak jsem se pokusila udělat si podobnou tabulku a jsem v pr** úplně. Takže 25.8. jsem podle Dr. byla v 11+5 podle tabulky 13+4, a 10.9. jsem podle Dr. byla v 14+5 a podle tabulky 15+6. Jsem asi magoooor ale nevím v kterém jsem týdnu…
![]()
tej: tak to ber, podle toho, co ti napsali do průkazky a více to neřeš ![]()
megg: já jsem myslela, že než jsme nakrájela tu cuketu a nastrouhala ji, že mi upadne ruka
ale stálo to za to ![]()
No to jsem zvědavá jestli to pěkné počasí dorazí i knám. Už aby to bylo. Mi zas doktor do průkazky píše ukončený týden. Takže když jsem tam byla 2.9 tak jsem byla 13+0 a on tam napsal 12 takže každý dr v tom má asi svůj systém. Jdu vytírat a pak do hajan jsem teď přítele zanedbávala tak to musíme dohnat a to dřív než usnu.