Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě kdyby viděly nutriční poradkyně, nebo jak se jim říká, tak nevím, malý žužle kraje pizz, ale chutná mu ![]()
vysočinu bych si taky dala, ale jdu na tu buchtu cuketovou a malý se posral, tak to je fakt na
nechápu, jak něco tak malého a milého může tak smrdět, tak nesmrdím snad ani já ![]()
já ještě nic nepapala, nemůžu se rozhodnout…
ale vidím to na rohlík se sýrem a kávou- bez kofeinu.
Jani, ty opico jedna ty jsi byla lump
Mám ze včerejška řecké brambory ale už nemám žádné maso a do obchodu můžu až ve dvě hodiny a nevím co k tomu udělám ![]()
Jani taky to musí dělat když zrovna jíš…no jak si to může Toník vybrat, když ty jíš skoro pořát
![]()
no asi je po tobě v tom smradíku.
A ty už mě nerozčiluj s tou pizzou,děláš mi jen chutě a furt. ![]()
Tejchi píše:
Jani taky to musí dělat když zrovna jíš…no jak si to může Toník vybrat, když ty jíš skoro pořát![]()
![]()
počkej až se vrátí Janča od pokakaného Toníka ta nám dá........... ![]()
tssssssssss jdu raději do města a na wc taky, at si nemáme co vyčítat
řecké brambory jsou aji tak dobré, nemusíš pořád žrát maso.
tej. jen počkej počkej
![]()
Kači věřím že o veme sportovně
Kurde já bych tak šla ven, ale zas mám na sebe dávat pozor, tak samotné se mi nechce a kdybych vzala psa…no tak tbych musela i manžela, aby toho psa měl kdo vést
![]()
já nepotřebuji maso ale třeba smažák bych si dala ale to je divné ne? no není bude smažák
ty jdeš zase camrat do města?
Holky taky se vám stává že po ránu máte na vše takovou nechuť?? Ne že by mi bylo špatně, ale vždy vstanu, dám si léky a vitamíni co mám brát a pak uvažuju co na snídani a je mi tak divně nemám na nic chuť…až se přemůžu něco sním a je to zas dobré.
Tej u mě je to spíše tak že nevím co bych dříve snědla
a protože se nechci přežrat a pak
jak Janča tak si vybírám s rozvahou
![]()
No nevím, mě to začlo až teď tak ten 4 měsíc…vstan a vše ok a po chvíli je mi tak všelijak ![]()