Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
14.9.10 08:13

Jani já rohlík s vysočinou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 08:16

mě kdyby viděly nutriční poradkyně, nebo jak se jim říká, tak nevím, malý žužle kraje pizz, ale chutná mu :)
vysočinu bych si taky dala, ale jdu na tu buchtu cuketovou a malý se posral, tak to je fakt na :poblion: nechápu, jak něco tak malého a milého může tak smrdět, tak nesmrdím snad ani já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 08:19

já ještě nic nepapala, nemůžu se rozhodnout…
ale vidím to na rohlík se sýrem a kávou- bez kofeinu.
Jani, ty opico jedna ty jsi byla lump :mrgreen: Mám ze včerejška řecké brambory ale už nemám žádné maso a do obchodu můžu až ve dvě hodiny a nevím co k tomu udělám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 08:20

Jani taky to musí dělat když zrovna jíš…no jak si to může Toník vybrat, když ty jíš skoro pořát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

no asi je po tobě v tom smradíku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ty už mě nerozčiluj s tou pizzou,děláš mi jen chutě a furt. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
Tejchi píše:
Jani taky to musí dělat když zrovna jíš…no jak si to může Toník vybrat, když ty jíš skoro pořát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 08:21

Tej boduješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 08:23
kacafazolka píše:
Tej boduješ :palec:

Jooo, dnes mi to perlí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 08:26

počkej až se vrátí Janča od pokakaného Toníka ta nám dá........... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 08:28

tssssssssss jdu raději do města a na wc taky, at si nemáme co vyčítat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: řecké brambory jsou aji tak dobré, nemusíš pořád žrát maso.
tej. jen počkej počkej :cert: :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 08:28

Kači věřím že o veme sportovně :mrgreen: :mrgreen: Kurde já bych tak šla ven, ale zas mám na sebe dávat pozor, tak samotné se mi nechce a kdybych vzala psa…no tak tbych musela i manžela, aby toho psa měl kdo vést :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 08:31

já nepotřebuji maso ale třeba smažák bych si dala ale to je divné ne? no není bude smažák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jdeš zase camrat do města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 08:37

Holky taky se vám stává že po ránu máte na vše takovou nechuť?? Ne že by mi bylo špatně, ale vždy vstanu, dám si léky a vitamíni co mám brát a pak uvažuju co na snídani a je mi tak divně nemám na nic chuť…až se přemůžu něco sním a je to zas dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 08:49

Tej u mě je to spíše tak že nevím co bych dříve snědla :mrgreen: a protože se nechci přežrat a pak :poblion: jak Janča tak si vybírám s rozvahou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 08:52

No nevím, mě to začlo až teď tak ten 4 měsíc…vstan a vše ok a po chvíli je mi tak všelijak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí