Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
14.9.10 11:32

Já spávám na břušku normálně…zatím mi to nevadí a doufám že ani malému!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 11:34

kačko, mám to úplně stejně, ale já jsem si říkala, že se tak tři čtyři roky normálně nevyspím a věděla jsem proč :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 11:37

holky, já tak vypěnila na malého, v chodbě otrhal celé kvítko, že zůstala jenom hlína a on mi tu hlínu asi nesl, nebo nevím co dělal, ale byla až v obýváku, a to ta chvilka, že jsem ho nechala být…ty jo, ten dostal po prdeli, si pořval a už chrupe…ale chytila jsem nerva…hajzlík jeden malý :cert: :cert: :cert: a to jsem mu už několikrát řekla ne ne ne a tyty fuj, a dostal i po zadku a teď tohle…chjo…
no nic, jdu oškrábat bramboří a osmažit karbošky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 11:38

já se asi z těch dvou dětí poseru 8-o 8-o 8-o a jestli to je ten druhý kluk a bude ještě horší než toník tak to nevím… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 11:41

hele co se divíš?Je po tobě číslo. A kdyby jsi matko tu kytku přesadila tak by tě na to Toník nemusel upozorňovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A fuj se říká psovi ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 11:41

Kačí mám to stejně, měla jsem období asi 14 dnů kdy jsem spala špatně a vše mě bolelo jako přeleželost…nyní spím dobře, ale zas musím v noci rychle reagovat na útoky budoucího tatínka ze spaní, neb mě bije… :dance: hází rukama a plácne mě, a jak se chráním tak jsem vždy rychle vzhůru,hned jak to sním trhne :zed: dnes se mu zdál sen, že padám ze skály a on mě chytá za nohy a zachraňuje, tak na mě v noci skočil…a chytal mě ale za hlavu 8-o tak jsem ho probrala… :lol:

jak jste na tom s wc v noci??? Já to zkrouhla ze dvou nočních útoků vždy tak v 1h ráno a tak ve 4h na už jen jeden okolo té 3h a pak ráno co vstanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 11:43

Jani, nejsi na tom ještě tak zle…dva klucí se daj, ale vzdálená příbuzná se rozhodla, že chtějí mimi jako že brzo od prvního tak malý bude mít rok v listopadu a v lednu má termínoš na druhé…ovšem se jim podařily dvojčátka :lol: takže budou 3 a aby toho nebylo málo, strašej jí 2 klukama, takže by měla 3 kluky a takhle po sobě, no síla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 11:46

ty máš hodného tatínka, ale já bych ho asi něčím praštila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na záchod jdu taky tak 2× za noc.Podle toho v kolik jdu spát a vůbec se netěším na ten 8 a 9 měsíc to bude 10× za noc a vždycky než jsem se vykutálela z té postele :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 11:47
MAR01 píše:
Jani, nejsi na tom ještě tak zle…dva klucí se daj, ale vzdálená příbuzná se rozhodla, že chtějí mimi jako že brzo od prvního tak malý bude mít rok v listopadu a v lednu má termínoš na druhé…ovšem se jim podařily dvojčátka :lol: takže budou 3 a aby toho nebylo málo, strašej jí 2 klukama, takže by měla 3 kluky a takhle po sobě, no síla :hug:
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 11:52

já si pamatuju, že jak mě začal tlačit močák, tak už jsem fakt v noci nervila, já jsem měla pocit, že jdu na ten záchod a spím, někdy jsem se přistila, že jsem třeba deset minus seděla na záchodě a tak jako kdyby dřímala, byl to humus, protože mě tlačil hodně do močáku a do žeber :zed: a teď mám pocit, že jak přes den piju, že chodím na wc hodně a v noci, měla jsem žízeň po té pizzy, takže jsem chodila na wc co chvilku, protože jsem hodně pila, musím se zase trochu odnaučit pít na večer…ale mám hodně žížu…no po mě není, já byla ještě jakž takž, ale manžel byl takový, my jsme byli oba k nezaplacení :mrgreen: a teď se mi to vrací…ale moje a jeho mamka, tak ty nám dávaly dost…ale k něčemu to bylo, teda u mě :mrgreen: :mrgreen:
MAR: tak to máš dobré :) můj občas zachrápe, tak na něj huknu, strašně lehce spím, aji kvůli malému, kdyby něco…
já jsem pak ke konci těhu a pak z porodnice spala v ložnici sama, manžel obydloval obývák, já jsem ho pak nesnesla v ložnici, všechno mi vadilo :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 11:54

tři kluky, dvojčata !!!!!!!! 8-o 8-o 8-o 8-o :-o :-o :-o :-o :think: :think: :think: ufuf
ale to i mojí známé říkali a nakonec měla dvě krásné holčičky a že jsou v pohodě, oprati filípkovi, že se zabaví a nepotřebují tolik pozornosti, jako on chtěl…
já se někdy hrozně bojím, jak to budu zvládat, ale už mě zaplavuje taková ta láska a hřejivý pocit, jak ho budu držet v zavinovačce, dívat se na ten malý nosík, ručičky a jak tak to malinkaté stvoření dumá a neví, kde je, je to nádhera :srdce: :srdce: :srdce: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 12:03

ale jo jo je po tobě říkala jsi mi že jsi byla číslo tak a už ti to nikdo neodpárá chi chi chi chi :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.9.10 12:13

ahojky holčiny vy zas jedete. Já byla od rána s malým na očkování a nechala jsem tam 1100 a pojišťovna proplatí jen 300. Žebráci jedni. Malý je po té očkovajdě otřesný tak jen doufám že už usne a též jsem se dneska s ním jen furt tahala a to má 14 kilo jsem myslela že zdechnu a břicho mě též pěkně rozbolelo ale už je klid jen bych lehla a spala ale musím jít vařit. Jo a u doktorky byli skoro samí kluci vždy maminka a dva kluky dokonce i dvojčátka ale nejsem si jistá zda to byli kluci nebo holky ale myslím že kluci neměli naušnice a byli v takové tmavě zelené ale pěkné. No a na ten záchod to zatím přes noc nějak vydržím ale ze začátku jsem snad chodila 3× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.9.10 12:17

Petulko: je to záhul to druhé mimi, co? nebo to těhu už s jedním malým prckem…někdy si říkám, že jsem měla počkat, ale příroda to takhle chtěla, ale zase bych nepotkala vás tady, takové opice :mrgreen: :mrgreen:
katule: no byla, ale spíše až jsem byla větší :-P jinak jsme poslouchaly se ségrou jako hodinky, protože mamka byla ras :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.9.10 12:29

Jako někdy je to v poho a někdy to totálně nedávám a ze zoufalství brečím. Už konečně spinká až mu závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí